rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Ogólne Hardware Czat

Register

OK, tym razem jego ostatecznej listy PC budować! Myślę, że należy dokonać ...?

Reply

Narzędzia wątku
Old 29. czerwiec 2008, 17:39
Grupa dawcy

Default OK, tym razem jego ostatecznej listy PC budować! Myślę, że należy dokonać ...?

Po pierwsze, należy usprawiedliwienie mojej pisowni. Komputer jest tak hiccuping kinda wpisując jest trochę dziwne. tutaj jest llist rzeczy im uzyskać Guna

https: / / secure.newegg.com / Wishlist / PublicWishDetail.aspx? WishListNumber = 6790045 & WishL istTitle = moje

Mam już na OS CPU Heatsink, klawiatury, monitora, myszy.

tak, jest i powinna coś zmienić? I wana zrobić kilka dobrych OC'ing z rig.

My System: Góra Secrit

Procesor (y):
Core 2 Duo E8500 @ 4GHz OC
Płyta główna:
Gigabyte GA-EP45-UD3P (P45)
Pamięć RAM:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Karta graficzna (y):
GTX280
Karta dźwiękowa:
pokładowej (przynajmniej na razie)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Kliknij na link w podpisaniu więcej
Case / PSU:
Corsair CMPSU-750TX (750 WATT)
Chłodzenie:
XIGMATEK HDT-S1283 120mm Rifle
Sieć / Internet:
DSL średnich
Monitor (y):
30 cali 2650x1600 (i tak szybko)
Operating System (-y):
XP Home
Old 29. czerwiec 2008, 19:33
Grupa dawcy

Default OK, tym razem jego ostatecznej listy PC budować! Myślę, że należy dokonać ...?

115 dolarów za 4GB DDR800? Jezusa Chrystusa. Nice ciepła spreaders, though.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 29. czerwiec 2008, 22:52
Grupa dawcy

Tak, to, co powiedział węgla.

Heatspreaders te są używane tylko wtedy, gdy jesteś w drodze oc'ing. Albo raczej, oni tylko muszą być tam, kiedy na oc DIMM.

W Mobo jest ok, nie jestem tak zachwyciła mnie z x48. I'd've odszedł z P5-Q. Same południowy na dysku wsparcia itp.

Kosz na Raptor. Samsung F1 1 TB jest tylko 10 dolarów więcej i ma prawie 7 razy zdolności, oh, i to w szybszym odczytu / zapisu i trwałe.

Spowoduje to również umożliwiają bin składowania dysk Ciebie spec'd co z kolei pozwala zaoszczędzić trochę pieniędzy i będziemy nadal koniec z pojemności pamięci.

Patrząc na architektura GPU ATI w 4850 nie jest dużo do poprawy w ciągu 38 ** serii. Actually I'd go tak dalece, jak to powiedzieć trochę o zawiedzione nadzieje. Napięte cen sprawia, że tylko to może być. I'd nadal zakupu 8800GT/GTS po patrząc na oba te punkty.

X-RAM, dla mnie po prostu nie jest wart pieniędzy, gdy można uzyskać Extreme Gamer karty za 60 dolarów mniej, a tym samym zgodność. I X-RAM to jedyny realnych korzyści. Cóż, tak jak może to być korzystne dla 60 dolarów ekstra.

Inne niż to wygląda dobrze na mnie.

-Kanoakavirus

My System: Zoomy

Procesor (y):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Płyta główna:
Asus P5K Premium
Pamięć RAM:
2GB Dominator 8500
Karta graficzna (y):
BFG 8800GT
Karta dźwiękowa:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB wew składowania. 2TB int składowania
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Chłodzenie:
AC7
Sieć / Internet:
Monitor (y):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (-y):
Vista 32P
Old 30 czerwca 2008, 04:47
Członek grupy

dlaczego nie wychodzi na E8200? w sklepie niedaleko mnie E8200 jest 182 dolarów, do 207 dolarów jest E8400 i E8500 to 309 dolarów!

Poproszę tylko uzyskać E8200 i overclockingu to
Old 30 czerwca 2008, 11:45
Grupa dawcy

dobrze widzę, że wielu z Was mówi ceny hi. ale w rzeczywistości, kiedy umieszczono go w karty, im coraz to 100 dolarów oszczędności na rabaty. Uzyskać 10 dolarów od każdego z graficznego, pamięci RAM i dostać jedynie za 100 dolarów (i zrobić plan OC nich) cena od E8400 pójdzie w górę iw dół, ale dużo będzie kupić, gdy sięga do 164 dolarów, kiedy i jak umieścić to w moim koszyku. Byłem Guna uzyskać 10.000 tylko mój OS dysk więc OS będzie ładować szybciej i 640GB do gier. Chciałbym po prostu uzyskać Raptor 80 GB dla systemu operacyjnego, ale będę partiton pół na pół dla Vista i XP (w końcu będzie więcej niż wystarczająco dla OS i innych gier wideo związanych rzeczy i zobaczyć, jak teraz będzie miał wiele GB lewo od gry nie na dysku). i także zdecydowała się na podwójne 4850 na origanal pomysł podwójnego 8800GT. Znalazłem ATI karta ma lepsze ceny dla elektrowni, a także wspiera DX 10,1 (przeciwieństwie do DX10 na 8800GT), a od I couldnt znaleźć dobre OC SLI pokładzie tam po dzień i dni poszukiwań, i stwierdziła, że płyta główna x48 nie będzie na podkręcanie, ale nie tylko CrossFire, a nie SLI, ale ów nie jest już problemem dla mnie (stąd GPU i wybrali)

jeszcze raz przepraszam za moją ortografię. mój komputer działa wierd teraz blokowania i utrzymuje się na pół sekundy (stąd moje literówki)
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.