![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentru început, vă rog, scuzaţi-mi ortografie. computer este cam aşa hiccuping tastând este un pic ciudat. aici este llist de lucruri im guna obţine https: / / secure.newegg.com / an / PublicWishDetail.aspx? WishListNumber = 6790045 & WishL istTitle = mea Am deja de sisteme de operare, CPU heatsink, tastatura, monitor, mouse-ului. Deci, este ceva aş schimba? I wana fac ceva bun OC'ing cu aceasta echipa.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 115 dolari pentru 4GB de DDR800? Isus Hristos. Nisa spreaders de căldură, totuşi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, ce a spus de carbon. Aceste heatspreaders sunt utilizate numai atunci când sunteţi oc'ing de drum. Sau, mai degrabă, ele trebuie doar să fie acolo, atunci când oc de dimms. La Mobo este ok, nu sunt atât de enthused cu X48 mine. I'd've plecat cu un P5-Q. Southbridge pentru aceeaşi unitate de sprijin, etc Coşul de Raptor. Samsung F1 1TB este doar 10 de dolari şi-a mai aproape de 7 ori de capacitate, oh, şi este mai rapid la citire / scriere şi susţinută. Făcând acest lucru, de asemenea, vă permite să bin unitate de stocare pe care le-aţi spec'd, care va permite, la rândul său, vă pentru a salva nişte bani şi veţi ajunge în situaţia încă mai mult capacitatea de stocare. Privind la ATI's GPU arhitectura de 4850 nu este mult de o îmbunătăţire faţă de 38 ** serie. De fapt aş merge atât de departe ca să spun că este un pic cam letdown. De stabilire a preţurilor strâns numai o poate face. Aş fi în continuare, după achiziţionarea unui 8800GT/GTS uita la ambele din aceste puncte. The X-RAM, pentru mine, doar nu este în valoare de bani, atunci când aveţi posibilitatea să obţineţi Extreme Gamer carte timp de 60 de dolari mai puţin, şi în acelaşi compatibilitate. Si X-RAM este singurul beneficiu real. Ei bine, în măsură în care acesta poate fi un avantaj pentru o perioadă de 60 de dolari în plus. Altul decât cel în care acesta arată bine pentru mine.
|
| |||
| |||
| de ce nu merge pentru E8200? într-un magazin de langa mine E8200 este de 182 dolari, de E8400 este de 207 dolari şi E8500 este de 309 dolari!! Aş lua doar de E8200 şi overclock-l |
|
| |||
| |||
| bine i se vedea ca multi dintre voi se spune preturile sunt Max. dar, în realitate, când ai pus-o în carte, im achiziţie de 100 dolari de salvare de pe reduceri. I a lua 10 dolari pe fiecare din cele GPU's, de RAM sa iau doar pentru $ 100 (si am de gând să faci OC-i) preţul de E8400 se în sus şi în jos mult, dar i va cumpăra când acesta revine la 164 dolari ca atunci cand am pus in cos. Am fost guna obtine 10000 de doar meu OS unitate, astfel încât OS ar încărca până mai repede şi de 640GB pentru jocuri. Mi-ar lua doar de 80GB Raptor pentru OS, dar n-am de gând să partiton a jumătate pentru Vista şi jumătate pentru XP (în cele din urmă, acesta va fi mai mult decât suficient pentru sisteme de operare şi alte joc / video legate de lucruri ca să vadă acum i va avea mai multe GB de la stânga, nu jocuri pe care disc). Am decis, de asemenea, cu privire la dubla peste 4850 de origanal ideea de a dubla 8800GT. Am găsit ATI mai bună carte a preţurilor pentru energie şi sprijină, de asemenea, DX 10.1 (spre deosebire de DX10 pe 8800GT), iar din anul I couldnt găsi un bun OC SLI bord acolo după zile şi zile de cautare, am constatat că nu va placa de bază X48 la overclocking, dar nu numai crossfire, nu SLI, dar nu mai Thats o problemă pentru mine (de aici şi i-au ales GPU) încă o dată, îmi pare rău pentru meu de ortografie. PC-ul meu este hotărând ciudat acum şi ţine de blocare până pentru o jumătate de secundă (deci mi ortografia)
__________________ Computer parti - http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Monitorul de - http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
![]() |
|
| Marcaje |