![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пре свега, молим изговор мој правопис. Рачунар је кинд хиццупинг куцате па је мало чудно. овде је ллист ствари им гуна гет хттпс: / / сецуре.неуегг.цом / жеља / ПублицУисхДетаил.аспкс? УисхЛистНумбер = 6790045 & УисхЛ истТитле = моја Ја већ имам ОС, ЦПУ хеатсинк, тастатура, монитор, миш. тако, је ли нешто би требало променити? Ја уана направити неке добре ОЦ'инг са овим снаст.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| $ 115 за 4ГБ од ДДР800? Исусу Христу. Нице спреадерс топлоте, ипак.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, оно што је рекао Царбон. Хеатспреадерс Они се користе само када сте оц'инг путем. Или радије, они само морају бити тамо када се оц диммс. Тхе Мобо је ок, ја нисам тако ентхусед са Кс48 себе. И'д'ве отишао са П5-К. Исти соутхбридге погон за подршку, итд Канта је Раптор. Самсунг Ф1 1ТБ је само 10 крупна сачма више и има скоро 7 пута капацитета, ОХ, а то је бржи у брзину читања / писања и континуирано. То ће вам омогућити да бин складишног погона сте спец'д што ће заузврат вам омогућити да сте нешто новца и даље ћете завршити са више меморије. Гледајући АТИ'с ГПУ архитектури на 4850 није пуно за побољшање преко 38 ** серије. Заправо бих да иде тако далеко да кажем да је мало је разочарање. У уској цене само га чини можда. Ја бих и даље бити куповине 8800ГТ/ГТС након гледајући оба од тих тачака. Тхе Кс-ован, за мене једноставно није вриједно када се новац можете добити на Гамер Екстреме картица за 60 крупна сачма мање, а исто компатибилности. И Кс-ован је једини стварност корист. Па, дотле као што може бити корист за 60 $ више. Друго него да то изгледа добро за мене.
|
| |||
| |||
| зашто не ићи на Е8200? Трговине у близини мене Е8200 је $ 182, и Е8400 је 207 $ и Е8500 је 309 $! Ја бих само добити Е8200 и то оверцлоцк |
|
| |||
| |||
| и видим да многи од вас говоре цене су бок. али у стварности, када се стави у картици, узимајући им је $ 100 за чување на попусте. ЈА добити $ 10 офф сваки од ГПУ-а, РАМ ја добити за само $ 100 (и ја направити план за ОЦ њих) цена од Е8400 иде горе и доле пуно али ја ћу га купити кад сеже до 164 $ као и кад сам ставио је у мој корпу. Био сам гуна добити 10.000 за само мој ОС погон тако да би се ОС учита се брже и 640ГБ за игре. Ја бих само добити Раптор 80ГБ за ОС, али ћу се на пола партитон за видик, а друга половина за КСП (на крају ће бити више него довољно за ОС и других не игра / видео везане виђење ствари, као и сада ће имати много ГБ лево из игре нема на том диску). Такође сам одлучио на дуал 4850 над ориганал идеју двоструког 8800ГТ. Нашао сам на АТИ картици има бољу цену за струју и такође подржава ДКС 10,1 (за разлику од ДКС10 на 8800ГТ) и откад сам цоулднт пронаћи добар сли ОЦ одбора вани након дана и дана од претрагом, открио сам да ће се Кс48 матичне плоче ат Оверцлоцкинг али само се унакрсно ватра, не сли, али тај проблем више није за мене (зато сам изабрао ГПУ) још једном, извињавамо се за мој правопис. мој ПЦ делује чудно одмах закључавање и држи се за пола секунде (овдашњи моје правописне грешке)
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нормативни Мој Буилд Пре сам Наручите! | Расто36620 | Генерал Хардуаре Цхат | 19 | 27 фебруар 2009 22:22 |
| Молимо прегледајте листу за Мы Сљедеће Буилд Пре могу купити | цхеесепуфф | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 20 фебруар 2009 23:54 |
| Завршна Компонента Листа [Молимо прегледајте Буилд] | Раполыне | Генерал Хардуаре Цхат | 5 | 2 новембар 2008 15:54 |
| Завршни преглед пре куповине! Молимо вас коментар! | Нцц Спеед | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 25 фебруар 2008 16:33 |
| Завршно време .. Обећајем! ... Псу | Цеу27 | Цасес & Поуер Супплиес | 14 | 5 децембар 2007 07:34 |
| Тхреад Тоолс | |
| |