менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

ОК, на цей раз своє остаточне ПК побудувати список! Я думаю ... огляді, будь ласка?

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 червня 2008, 17:39
Донор групи

Default ОК, на цей раз своє остаточне ПК побудувати список! Я думаю ... огляді, будь ласка?

По-перше, будь ласка, вибачте мене за правописом. Комп'ютер цікаве икая таким набравши трохи дивно. Тут LLIST речей їм отримати гун

HTTPS: / / secure.newegg.com / WishList / PublicWishDetail.aspx? WishListNumber = 6790045 & WishL istTitle = My

У мене вже є операційна система, процесор радіатор, клавіатура, монітор, миша.

Таким чином, є все, що я повинна змінитися? Я Вані зробити кілька хороших OC'ing з цієї установки.

Моя система: Топ Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Материнська плата:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
ОЗУ:
Mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графічна карта (и):
GTX280
Звукова карта:
бортова (зараз)
Жорсткий диск (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптичний привід (и):
Натисніть на посилання в підписі для більш
Діло / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 Вт)
Охолодження:
Xigmatek HDT-S1283 120mm стрілецька
Мережі / Інтернет:
DSL середнього
Монітор (и):
30 дюймів 2650x1600 (скоро в будь-якому випадку)
Операційна система (и):
XP Home
Old 29 червня 2008, 19:33
Донор групи

Default ОК, на цей раз своє остаточне ПК побудувати список! Я думаю ... огляді, будь ласка?

$ 115 за 4 Гб DDR800? Ісуса Христа. Nice розкидачі тепла, однако.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 29 червня 2008, 22:52
Донор групи

Так, каже, що вуглець.

Ті heatspreaders використовуються тільки коли ви oc'ing до речі. Вірніше, вони тільки повинні бути там, коли Ви OC DIMM.

Mobo в порядку, я не такий захват X48 з себе. I'd've Gone With P5-Q. Те ж південний міст для приводу підтримки і т.д.

Бен Raptor. Samsung F1 1TB тільки 10 баксів більше і майже в 7 разів більше ресурсів, ох, і швидше в режимі читання / запису і стійкий характер.

Цьому також допоможе вам бен накопичувачем ви дозволяє білд який, у свою чергу, дозволить вам заощадити гроші, а ви все одно в результаті більше ємності зберігання.

Дивлячись на архітектуру GPU від ATI 4850 не так багато покращення в порівнянні з 38 ** серії. Насправді я б піти так далеко, щоб сказати, що це трохи розчарування. Жорсткі ціни тільки робить це можливо. Я б до цих пір придбання 8800GT/GTS подивившись на обидва ці пункти.

X-RAM, для мене просто не коштує грошей, коли ви можете отримати карту екстремальних геймерів за 60 баксів менше, і та ж сумісність. А X-RAM є єдиною реальною користі. Ну, остільки оскільки воно може бути користь для 60 доларів додатково.

За винятком, що він добре виглядає для мене.

-Kanoakavirus

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1,15
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
ОЗУ:
2GB Dominator 8500
Графічна карта (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. 2TB Int зберігання
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Діло / PSU:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 30 червня 2008, 04:47
Член групи

Чому б не піти на E8200? У магазині в мене E8200 становить $ 182, E8400 складає $ 207 і E8500 складає $ 309!

Я просто одержати E8200 і розігнати
Old 30 червня 2008, 11:45
Донор групи

Ну, я бачу, що багато хто з вас кожен говорить цін Привіт. але насправді, якщо ви ставите його в карти, їм отримати $ 100's економії на знижки. Я отримую $ 10 від кожного з ГПУ, ОЗУ отримати всього за $ 100 (і я планую їх OC) ціна E8400 йде вгору і вниз багато, але я буду купувати, коли вона сходить до $ 164, коли я поклав він в моєму кошику. Я був гун отримати всього за 10000 My OS диску, щоб операційна система буде завантажуватися швидше і 640GB для ігор. Я б просто отримати Raptor 80GB для ОС, але я збираюся partiton половина для Vista і XP на половину (врешті-решт воно буде більш ніж достатньо для операційної системи та інші ігри Non / відео пов'язані речей вигляді, як зараз я буде мати багато ГБ не залишилося від ігор на диску). Я також прийняв рішення про двоїстий 4850 по origanal ідеї подвійного 8800GT. Я знайшов карти ATI має кращу ціну за владу, а також підтримує DX 10.1 (проти DX10 на 8800GT) і, оскільки я Couldnt знайти гарну OC SLI рада там після декількох днів і днів пошуків, я виявив, що материнська плата X48 буде при розгоні, але тільки не CrossFire, не SLI, але Thats більше не проблема для мене (звідси ГПУ я вибрав)

ще раз, вибачте за мою орфографію. мій комп'ютер діє дивно прямо зараз і тримає на замок до половини другого (звідси й мої помилки правопису)
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Огляд Мій Build Перш ніж Замовити! Rasto36620 Генеральний обладнання чат 19 27 лютого 2009 22:22
Будь ласка, ознайомтеся моєму списку на мій наступній збірці перед покупкою cheesepuff Генеральний обладнання чат 12 20 лютого 2009 23:54
Останній компонент List [Ознайомтеся версію] Rapolyne Генеральний обладнання чат 5 2 листопада 2008 15:54
Остаточний огляд перед покупкою! Прохання прокоментувати! Ncc Speed Генеральний обладнання чат 8 25 лютого 2008 16:33
Останній раз .. Я обіцяю! ... PSU Cew27 Справа & блоки живлення 14 5 грудня 2007 07:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.