![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-перше, будь ласка, вибачте мене за правописом. Комп'ютер цікаве икая таким набравши трохи дивно. Тут LLIST речей їм отримати гун HTTPS: / / secure.newegg.com / WishList / PublicWishDetail.aspx? WishListNumber = 6790045 & WishL istTitle = My У мене вже є операційна система, процесор радіатор, клавіатура, монітор, миша. Таким чином, є все, що я повинна змінитися? Я Вані зробити кілька хороших OC'ing з цієї установки.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| $ 115 за 4 Гб DDR800? Ісуса Христа. Nice розкидачі тепла, однако.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, каже, що вуглець. Ті heatspreaders використовуються тільки коли ви oc'ing до речі. Вірніше, вони тільки повинні бути там, коли Ви OC DIMM. Mobo в порядку, я не такий захват X48 з себе. I'd've Gone With P5-Q. Те ж південний міст для приводу підтримки і т.д. Бен Raptor. Samsung F1 1TB тільки 10 баксів більше і майже в 7 разів більше ресурсів, ох, і швидше в режимі читання / запису і стійкий характер. Цьому також допоможе вам бен накопичувачем ви дозволяє білд який, у свою чергу, дозволить вам заощадити гроші, а ви все одно в результаті більше ємності зберігання. Дивлячись на архітектуру GPU від ATI 4850 не так багато покращення в порівнянні з 38 ** серії. Насправді я б піти так далеко, щоб сказати, що це трохи розчарування. Жорсткі ціни тільки робить це можливо. Я б до цих пір придбання 8800GT/GTS подивившись на обидва ці пункти. X-RAM, для мене просто не коштує грошей, коли ви можете отримати карту екстремальних геймерів за 60 баксів менше, і та ж сумісність. А X-RAM є єдиною реальною користі. Ну, остільки оскільки воно може бути користь для 60 доларів додатково. За винятком, що він добре виглядає для мене.
|
| |||
| |||
| Чому б не піти на E8200? У магазині в мене E8200 становить $ 182, E8400 складає $ 207 і E8500 складає $ 309! Я просто одержати E8200 і розігнати |
|
| |||
| |||
| Ну, я бачу, що багато хто з вас кожен говорить цін Привіт. але насправді, якщо ви ставите його в карти, їм отримати $ 100's економії на знижки. Я отримую $ 10 від кожного з ГПУ, ОЗУ отримати всього за $ 100 (і я планую їх OC) ціна E8400 йде вгору і вниз багато, але я буду купувати, коли вона сходить до $ 164, коли я поклав він в моєму кошику. Я був гун отримати всього за 10000 My OS диску, щоб операційна система буде завантажуватися швидше і 640GB для ігор. Я б просто отримати Raptor 80GB для ОС, але я збираюся partiton половина для Vista і XP на половину (врешті-решт воно буде більш ніж достатньо для операційної системи та інші ігри Non / відео пов'язані речей вигляді, як зараз я буде мати багато ГБ не залишилося від ігор на диску). Я також прийняв рішення про двоїстий 4850 по origanal ідеї подвійного 8800GT. Я знайшов карти ATI має кращу ціну за владу, а також підтримує DX 10.1 (проти DX10 на 8800GT) і, оскільки я Couldnt знайти гарну OC SLI рада там після декількох днів і днів пошуків, я виявив, що материнська плата X48 буде при розгоні, але тільки не CrossFire, не SLI, але Thats більше не проблема для мене (звідси ГПУ я вибрав) ще раз, вибачте за мою орфографію. мій комп'ютер діє дивно прямо зараз і тримає на замок до половини другого (звідси й мої помилки правопису)
__________________ Комп'ютерні частини -- http://secure.newegg.com/WishList/Pu...Number=9141625 Монітор -- http://www.provantage.com/doublesight-ds-305w ~ 4DBLE00M.htm Ace] |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Огляд Мій Build Перш ніж Замовити! | Rasto36620 | Генеральний обладнання чат | 19 | 27 лютого 2009 22:22 |
| Будь ласка, ознайомтеся моєму списку на мій наступній збірці перед покупкою | cheesepuff | Генеральний обладнання чат | 12 | 20 лютого 2009 23:54 |
| Останній компонент List [Ознайомтеся версію] | Rapolyne | Генеральний обладнання чат | 5 | 2 листопада 2008 15:54 |
| Остаточний огляд перед покупкою! Прохання прокоментувати! | Ncc Speed | Генеральний обладнання чат | 8 | 25 лютого 2008 16:33 |
| Останній раз .. Я обіцяю! ... PSU | Cew27 | Справа & блоки живлення | 14 | 5 грудня 2007 07:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |