![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
Здравейте, Надявам се, че може да помогне един старец с нови компютри, Купих си използват компютър, но той започна да замразява след 10/15 мин. и сега той се опитва да стартиране само да закрие най-бързо, някаква идея, или съвет благодарност оценявам, Не знам какво да е то. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Това може да ви бъде електрозахранването или всякакви неща Baggin.
| |||
| |||
| Да съжалявам. Здравейте всички, няма съобщение, предполагам си захранването, но това, което ми е необходимо да се замени? |
|
| |||
| |||
| Здравейте Baggin PSU е кутия в задната част, където да включите вашия 240V предлагането обикновено се проведе от 4 винта. , когато тя се замени с внимание, когато всички съединители вървим. Има няколко различни вида. цифрови снимки "понякога" помощ. Да не се скъпя за тебе PSU получат добра един. |
|
| |||
| |||
| Не може да бъде някакъв проблем със софтуера? Или с някой друг хардуер причина той казва, че не започва така че не се стартира. Ами моето предложение е да се опитате да инсталирате нов прозорец, че трябва да бъде решена, ако не тогава си част от хардуера въпрос като тези по-горе. |
|
| |||
| |||
| Тъй като тя е в състояние да стартирате системата значи проблемът не е в захранването. Ако това са случай би не на всички да могат да преминат на процесора в първата инстанция. Погледнете за процесора или настройките на майка борда и настройките на ОС. |
|
| |||
| |||
| Аз не мисля, че има някакъв проблем със захранването. Мисля, че нещо не е наред с операционната система. |
|
| |||
| |||
| Аз мисля, че има някакъв вид захранване, че само пречи на компютъра само .... Ако захранването е основният проблем, тогава трябва да получат добро за система за UPS, тъй като ще увеличите или намалите захранване съответно. ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, каква операционна система имате? Помислете за пълно повторно инсталиране на това.