по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Прегряване 2

Reply

Нишка Инструменти
Old 7-ми юли 2007, 07:39
Новите държави Група

Thumbs up Прегряване 2

Здравейте, Надявам се, че може да помогне един старец с нови компютри, Купих си използват компютър, но той започна да замразява след 10/15 мин. и сега той се опитва да стартиране само да закрие най-бързо, някаква идея, или съвет благодарност оценявам, Не знам какво да е то.
Old 7-ми юли 2007, 08:49
Забранени група

Default Прегряване 2

Това може да ви бъде електрозахранването или всякакви неща Baggin.
Имате ли някой съобщения за грешки от всякакъв вид?

Между другото, добре дошли в PCF. :)

Моята система: #

Процесор (и):
Intel p4
Дънната платка:
ECS 915pla2
RAM памет:
1GB
Графична карта (и):
ATI Radeon x1050
Звукова карта:
диамант Xtreme 7,1
Hard Drive (и):
160gb
Оптично устройство (а):
DVD-ROM комбо устройство DVD + /-RW
Дело / PSU:
antech/x-power585
Охлаждане:
въздух
Мрежа / Интернет:
безжични
Монитор (и):
Philips 109b6 19 "CRT
Операционна система (и):
Windows XP
Old 7-ми юли 2007, 14:34
Новите държави Група

Default Прегряване 2

Да съжалявам. Здравейте всички, няма съобщение, предполагам си захранването, но това, което ми е необходимо да се замени?
Old 9-ти юли 2007, 22:32
Член Група

Default Прегряване 2

Здравейте Baggin PSU е кутия в задната част, където да включите вашия 240V предлагането обикновено се проведе от 4 винта. , когато тя се замени с внимание, когато всички съединители вървим. Има няколко различни вида. цифрови снимки "понякога" помощ. Да не се скъпя за тебе PSU получат добра един.
Old 2-ри август, 2007, 10:57
Член Група

Default Прегряване 2

Не може да бъде някакъв проблем със софтуера? Или с някой друг хардуер причина той казва, че не започва така че не се стартира. Ами моето предложение е да се опитате да инсталирате нов прозорец, че трябва да бъде решена, ако не тогава си част от хардуера въпрос като тези по-горе.
Old 5-ти август 2007 година, 02:42
gkr
Член Група

Default Прегряване 2

Тъй като тя е в състояние да стартирате системата значи проблемът не е в захранването. Ако това са случай би не на всички да могат да преминат на процесора в първата инстанция. Погледнете за процесора или настройките на майка борда и настройките на ОС.
Old 7-ми август 2007 г, 22:39
Забранени група

Default Прегряване 2

Аз не мисля, че има някакъв проблем със захранването. Мисля, че нещо не е наред с операционната система.
Old 8-ми август 2007 г, 05:55
Забранени група

Default Прегряване 2

Аз мисля, че има някакъв вид захранване, че само пречи на компютъра само .... Ако захранването е основният проблем, тогава трябва да получат добро за система за UPS, тъй като ще увеличите или намалите захранване съответно. ......
Old 8-ми август 2007 г, 07:42
Номер на групата

Default Прегряване 2

Добре, каква операционна система имате? Помислете за пълно повторно инсталиране на това.

Ако това не работи и компютъра ви все още замръзва / shutsdown случайно, RAM може да бъде виновен.

Моята система: Персонализирано Вграден v1.2

Процесор (и):
Интер Dual Core E2160@3.02Ghz
Дънната платка:
Asus P5PL2-E
RAM памет:
2 х 1GB DDR2 533Mhz PC4200
Графична карта (и):
NVidia GeForce 7600GS 512MB
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Western Digital 160GB SATA HDD
Оптично устройство (а):
LG DVD-ROM и LiteOn 20x DVD-RW
Дело / PSU:
Cooler Master случай и ANTEC PSU
Охлаждане:
2x ANTEC Fans
Мрежа / Интернет:
БТ Високоскоростен
Монитор (и):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Операционна система (и):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc