![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
Hi, hope you can help stařec nových počítačů, koupil jsem počítač používá, ale začal po zmrazení 10/15 minut a nyní se pokusí startu pouze ukončit rychle jakýkoli nápad nebo radu vděčně ocenili, dont vědět, co udělat to je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To by mohlo být vaše napájení nebo všelijaké věci Baggin.
| |||
| |||
| Ano, promiň. Zdravím všechny, žádná zpráva, můj odhad její napájení, ale to, co potřebuji nahradit? |
|
| |||
| |||
| Hi Baggin PSU je box v zadní části, kde se zapojte 240 dodávek do obvykle zavěšen na 4 šrouby. když jej nahradit vzít na vědomí, pozor na to, kde všechny konektory jít. existuje několik různých typů. digitální fotografie "občas" pomoci. Don't šetřit na tebe PSU dostat slušné jeden. |
|
| |||
| |||
| Nemohl to být nějaký problém se softwarem? A s jinou hardwarovou příčinu říká, začíná se mi to nespustí. I můj návrh je pokusit se instalovat nová okna, která by měla řešit, pokud tomu tak není jeho některé potíže s hardwarem, jako ty výše uvedené. |
|
| |||
| |||
| Jak to je možné spustit systém, znamená to, že problém není v napájení. Pokud by tomu bylo v případě, že by vůbec byli schopni změnit na cpu v prvním stupni. Podívejte se na cpu nebo nastavení, jako matka palubě a OS nastavení. |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že je nějaký problém s napájením. Myslím, že je něco v nepořádku s operačním systémem. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že tam je nějaký druh napájení pouze to, že brání počítači pouze .... Pokud je napájení v hlavní problém, pak musíte dostat dobré pro UPS pro systém, protože se zvýší nebo sníží napájení odpovídajícím způsobem. ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, jaký operační systém máte? Vezměme si kompletní re-instalaci tohoto.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HELP! PS přehřátí kabelu | mustang66man | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 1. ledna 2009 22:59 |
| Možné Přehřátí ????? | mctw | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 9. říjen 2008 18:23 |
| Přehřívání GPU | Buchanan | Obecné Hardware Chat | 18 | 3. duben 2008 02:30 |
| Přehřátí téma? | mrdaveyk | Obecné Hardware Chat | 3 | 31. prosince 2007 10:55 |
| Přehřátí | gvmllr | Obecné Hardware Chat | 9 | 4. Červenec 2007 06:52 |
| Thread Nástroje | |
| |