![]() |
|
| |||
| |||
Γεια σου, ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει ένας γέρος νέα για υπολογιστές, αγόρασα ένα μεταχειρισμένο υπολογιστή, αλλά άρχισε να παγώσει μετά 10/15 λεπτά και τώρα προσπαθεί να εκκίνησης μόνο για να κλείσει γρήγορα, κάθε ιδέα ή συμβουλή ευγνωμοσύνη εκτίμησα, ξέρω τι να είναι. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτό θα μπορούσε να είναι τροφοδοτικό σας ή κάθε είδους πράγματα Baggin.
| |||
| |||
| Ναι συγνώμη. Hi όλα, δεν μήνυμα, εικασία μου την παροχή, αλλά αυτό που χρειάζομαι για να αντικαταστήσει; |
|
| |||
| |||
| Γεια Baggin PSU είναι το πλαίσιο στο πίσω μέρος όπου μπορείτε πρίζα 240v προσφορά σας σε συνήθως κατέχονται από 4 βίδες. όταν αντικαταστήσει λάβει σοβαρά υπόψη του, όπου πάνε όλοι οι σύνδεσμοι. Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τύποι. ψηφιακές φωτογραφίες "μερικές φορές" βοήθεια. Μην αμελώ για σένα PSU πάρετε μια αξιοπρεπή ένα. |
|
| |||
| |||
| Δεν μπορούσε να είναι κάποιο πρόβλημα με το λογισμικό; Ή με κάποιο άλλο υλικό αιτία λέει ότι δεν ξεκινάει σαν να μην ξεκινά. Λοιπόν η πρότασή μου είναι να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε μια νέα παράθυρα που πρέπει να επιλυθούν, αν δεν τότε κάποια θέμα του υλικού όπως αυτές που προαναφέρθηκαν. |
|
| |||
| |||
| Όπως είναι σε θέση να ξεκινήσει το σύστημα αυτό σημαίνει ότι το πρόβλημα δεν είναι στην παροχή ρεύματος. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καθόλου σε θέση να ενεργοποιήσετε το CPU σε πρώτο βαθμό. Δείτε για cpu ή τις ρυθμίσεις του σκάφους μητέρα και λειτουργικό σύστημα ρυθμίσεων. |
|
| |||
| |||
| Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το τροφοδοτικό. Νομίζω ότι υπάρχει κάτι λάθος με το λειτουργικό σύστημα. |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι υπάρχει κάποιο είδος τροφοδοτικό μόνο ότι εμποδίζει τον υπολογιστή σας μόνο .... Αν το τροφοδοτικό είναι το κύριο πρόβλημα, τότε πρέπει να πάρετε ένα καλό UPS για το σύστημα για δεδομένου ότι θα αυξήσει ή να μειώσει το τροφοδοτικό αναλόγως. ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, Τι λειτουργικό σύστημα έχετε; Σκεφτείτε μια πλήρη εκ νέου εγκατάσταση του παρόντος.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| HELP! υπερθέρμανση καλωδίου PS | mustang66man | Θήκες & Τροφοδοτικά | 3 | 1η Ιανουαρίου 2009 22:59 |
| Πιθανή υπερθέρμανση ????? | mctw | Θήκες & Τροφοδοτικά | 5 | 9 Οκτ 2008 18:23 |
| Υπερθέρμανση gpu | Buchanan | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 3 Απρ 2008 02:30 |
| Υπερθέρμανσης το θέμα; | mrdaveyk | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 31 Δεκ. 2007 10:55 |
| Υπερθέρμανση | gvmllr | Γενική Συζήτηση Hardware | 9 | 4 Ιουλ 2007 06:52 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |