![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Bok, da možete pomoći starac novo na računalima, sam kupio koristi računalo ali ga počeo da zamrzne nakon 10/15 min, a sada ga pokušava početak samo se zatvoriti brzo, bilo koji ideja ili savjeta zahvalno cijeniti, ne znam što da to je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo može biti vaše napajanje ili svakojake stvari Baggin.
| |||
| |||
| Da žao. Hi svi, bez poruke, moje mišljenje je napajanje, ali ono što trebam zamijeniti? |
|
| |||
| |||
| Hi Baggin PSU je kutija na stražnjoj strani gdje te čep u vaš 240V napajanje obično održavaju od 4 vijka. kada zamijenite ga pažljivo uzeti na znanje gdje su svi konektori ići. Postoji nekoliko različitih tipova. digitalne fotografije "ponekad" pomoć. Nemojte škrtariti na tebi PSU dobiti pristojan jedan. |
|
| |||
| |||
| Ne mogu to biti neki problem sa softverom? Ili s nekim drugim hardvera uzrokovati on kaže da se ne počne kao da se ne pokreće. Dakle moj prijedlog je da pokušate instalirati nove prozore koji treba riješiti, ako ne onda je neki hardverski problem poput onih gore. |
|
| |||
| |||
| Budući da je u stanju pokrenuti sustav to znači da problem nije u napajanje. Ako je to slučaj ne bi uopće biti u mogućnosti prebaciti na CPU u prvom stupnju. Potražite CPU ili majku odbora postavke i postavke OS. |
|
| |||
| |||
| JA dont 'misliti ima je bilo koji problem s napajanjem. Mislim da nešto nije u redu sa operativni sistem. |
|
| |||
| |||
| Mislim da postoji neka vrsta napajanja samo da je velika zapreka računalo samo .... Ako napajanje je glavni problem, onda morate dobiti dobar za UPS-a za sustav, jer će se povećati ili smanjiti napajanje u skladu s tim. ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, Koji operacijski sustav imate? Razmislite kompletan re-uvesti koga u službu ove.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| POMOZITE! PS pregrijavanja kabela | mustang66man | Cases & Power Supplies | 3 | 1. siječanj 2009 22:59 |
| Mogući pregrijavanja ????? | mctw | Cases & Power Supplies | 5 | 9. listopad 2008 18:23 |
| Pregrijavanja GPU | Buchanan | General Hardware Chat | 18 | 3. travanj 2008 02:30 |
| Pregrijavanja pitanje? | mrdaveyk | General Hardware Chat | 3 | 31. prosinac 2007 10:55 |
| Pregrijavanja | gvmllr | General Hardware Chat | 9 | 4. srpnja 2007 06:52 |
| Thread Tools | |
| |