![]() |
|
| |||
| |||
היי, מקווה שתוכל לעזור זקן חדש למחשבים, קניתי מחשב המשמש אך זה התחיל להקפיא אחרי 10/15 דקות ועכשיו הוא מנסה ההפעלה רק כדי לסגור מהר, מושג או עצה בתודה להערכה, לא יודע מה להפוך את זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות ספק הכוח שלך או כל מיני דברים Baggin.
| |||
| |||
| כן מצטער. היי כולם, ללא הודעה, הניחוש שלי את אספקת החשמל שלה אבל מה אני צריך להחליף? |
|
| |||
| |||
| היי Baggin PSU היא התיבה בחלק האחורי של איפה שתחבר לספק 240V שלך לתוך בדרך כלל המוחזקות על ידי 4 ברגים. כאשר אתה מחליף אותו לשים לב מדוקדקת של איפה כל המחברים ללכת. יש מספר סוגים שונים. תמונות דיגיטליות "לפעמים" לעזור. לא לקמץ ב PSU לך לקבל אחד הגון. |
|
| |||
| |||
| לא יכול להיות שזה קצת בעיה עם התוכנה? או עם איזו חומרה אחרים בגלל שהוא אומר שזה מתחיל לא אוהב את זה לא מופעל. ובכן ההצעה שלי היא לנסות להתקין חלונות חדשים שאמורים לפתור, אם לא אז איזה בעיה החומרה שלו כמו אלה לעיל. |
|
| |||
| |||
| כפי שתוכל להפעיל את המערכת זה אומר הבעיה היא לא באספקת החשמל. אם זה היה המצב זה היה בכלל לא יוכל לעבור על המעבד של ראשית. חפש CPU או הגדרות לוח האם הגדרות מערכת ההפעלה. |
|
| |||
| |||
| אני לא חושב שיש בעיה עם אספקת החשמל. אני חושב שיש משהו לא בסדר עם מערכת ההפעלה. |
|
| |||
| |||
| אני חושב שיש איזשהו ספק הכוח רק כי הוא פוגע במחשב שלך .... אם רק את ספק הכוח הוא הבעיה העיקרית, אז אתה חייב לקבל UPS טוב עבור המערכת כפי שהוא יהיה להגדיל או להקטין את אספקת החשמל בהתאם. ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| בסדר, מה מערכת הפעלה יש לך? לשקול מחדש להשלים התקנה של זה.