![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
Sveiki, tikiuosi jums gali padėti vyras nauji kompiuteriai, nusipirkau naudoti kompiuterį, tačiau ji pradėjo areštuoti po 10/15 min, o dabar bando Startup tik uždaryti greitai, bet mintis ar patarimus Dėkojame vertinamos, Dont know what kad ji yra. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai galėtų būti jūsų elektros tiekimo ar visų dalykų būdu Baggin.
| |||
| |||
| Taip gaila. Hi all, no žinutę, mano spėjimas savo energijos šaltinio, bet ką man reikia pakeisti? |
|
| |||
| |||
| Hi Baggin PSU yra ne tai, kur jūs prijungti 240V tiekimo į paprastai vyksta 4 varžtus atgal laukelyje. kada pakeisti jį priimti atsargūs dėmesį, jei visi jungtys eiti. Yra keletas skirtingų tipų. skaitmenines nuotraukas, "kartais" padeda. Negalima taupyti apie tave PSU gauti padorų vieną. |
|
| |||
| |||
| Ar ne jis bus kai su programine įranga problema? Arba kai kitos įrangos sukelti sako jis prasideda ne taip, kaip ji nepaleidžiama. Na mano pasiūlymas būtų pabandyti įdiegti naujus langus, kad reikėtų išspręsti, jei jis nėra ten jo kai kurie aparatūros problema kaip ir tuos aukščiau. |
|
| |||
| |||
| Kaip jis galėtų pradėti sistema tai reiškia, kad problema yra ne maitinimo. Jei taip būtų, tai būtų ne visai galima įjungti į Pirmosios instancijos CPU. Galite cpu ar motina lentos parametrus ir OS parametrus. |
|
| |||
| |||
| Nemanau, kad nėra jokių su elektros energijos tiekimo problema. Manau, kad kažkas negerai su operacine sistema. |
|
| |||
| |||
| Manau, kad yra tam tikras energijos tiekimo natūra tik tai, kad stabdo jūsų kompiuterį tik .... Jei energijos tiekimas yra pagrindinė problema, tuomet turite gauti gerą UPS sistemos, nes padidės ar sumažės elektros energijos tiekimo pakeisti. ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gerai, kokią operacinę sistemą Jūs turite? Apsvarstykite visiškai iš naujo įdiegti iš šio.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HELP! perkaitimo PS kabelis | mustang66man | Cases & Power Supplies | 3 | 1 sausis 2009 22:59 |
| Galimos perkaitimo ????? | mctw | Cases & Power Supplies | 5 | 9 spalis 2008 18:23 |
| Perkaitimas GPU | Buchanan | General Hardware Chat | 18 | 3 balandis 2008 02:30 |
| Perkaitimo problema? | mrdaveyk | General Hardware Chat | 3 | 31 gruodis 2007 10:55 |
| Perkaitimas | gvmllr | General Hardware Chat | 9 | 4 liepa 2007 06:52 |
| Temos įrankiai | |
| |