mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > General Hardware Čats

Register

Pārkaršanas 2

Reply

Thread Tools
Old 7 jūlijs 2007, 07:39
New Member Group

Hi, ceru, ka jūs varat palīdzēt vecs vīrietis jauni datori, nopirku lietot datoru, bet tas sāka iesaldēt pēc 10/15 min un tagad mēģina starta tikai slēgt ātrāk, jebkura ideja ir vai padomus gratefully appreciated, dont zināt, kādi darīt tā ir.
Old 7 jūlijs 2007, 08:49
Banned Group

Tas varētu būt jūsu barošanas vai visu veidu lietas Baggin.
Vai Jūs saņemat kļūdu ziņojumus par jebkuru aprakstu?

Pa ceļu, welcome to PCF. :)

Mana sistēma: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
RAM Operatīvā atmiņa:
1gb
Graphics Card (s):
ATI Radeon X1050
Sound Card:
Diamond Xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM Combo drive dvd + /-RW
Case / PSU:
antech/x-power585
Dzesēšana:
gaisa
Tīkla / Internets:
wireless
Monitor (s):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
windows xp
Old 7 jūlijs 2007, 14:34
New Member Group

Jā sorry. Hi all, nav ziņu, mans minējums tā barošanas bet kas man ir nepieciešams aizstāt?
Old Jūlijs 9, 2007, 22:32
Loceklis

Hi Baggin PSU ir kastē pie atpakaļ, kur tu plug jūsu 240v piegāžu parasti notiek ar 4 skrūvēm. kad tu to aizstāt veikt rūpīgi vērā, kur visi connectors iet. ir vairāki veidi. digitālās fotogrāfijas "dažkārt" palīdzību. Nav taupīt uz tevi PSU saņemt pienācīgu vienu.
Old Augusts 2, 2007, 10:57
Loceklis

Nevar tā būt dažas problēmas ar programmatūru? Vai ar kādu citu hardware iemeslu viņš saka, ka tā sāk nepatīk tā neatveras. Nu mans ieteikums ir mēģināt uzstādīt jaunus logus, kas jāatrisina, ja tā nav tad tās dažas aparatūras jautājums kā tiem iepriekš.
Old Augusts 5, 2007, 02:42
GKR
Loceklis

Kā tā var sākt sistēmu, tas nozīmē, ka problēma nav barošanas. Ja kas bija gadījumā tas nebūtu vispār varētu pāriet uz cpu ir pirmajā instancē. Meklēt cpu vai mātes dēļa iestatījumus un OS uzstādījumus.
Old Augusts 7, 2007, 22:39
iva
Banned Group

Es nedomāju, ka ir kāds ar elektroapgādes problēmu. Es domāju, ka kaut kas nav kārtībā ar operētājsistēmu.
Old Augusts 8, 2007, 05:55
Banned Group

Es domāju, ka tur ir sava veida enerģijas padeves tikai to, ka traucē datora tikai .... Ja elektroenerģijas piegāde ir galvenā problēma, tad jums ir iegūt labu UPS sistēmas, jo tas palielinās vai samazinās elektroapgādes atbilstoši. ......
Old Augusts 8, 2007, 07:42
Donors Group

Ok, Kādu operētājsistēmu jūs ir? Apsvērt pilnīgu atkārtoti instalēt no tā.

Ja tas nedarbojas un dators vēl iesaldē / shutsdown nejauši, RAM varētu būt vaina.

Mana sistēma: Custom Built v1.2

Processor (s):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Motherboard:
Asus P5PL2-E
RAM Operatīvā atmiņa:
2 x 1GB DDR2 533MHZ PC4200
Graphics Card (s):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Western Digital 160GB Sata HDD
Optical Drive (s):
LG DVD-Rom un LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case un Antec PSU
Dzesēšana:
2x Antec Fans
Tīkla / Internets:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operating System (s):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.