![]() |
|
| |||
| |||
Hi, ceru, ka jūs varat palīdzēt vecs vīrietis jauni datori, nopirku lietot datoru, bet tas sāka iesaldēt pēc 10/15 min un tagad mēģina starta tikai slēgt ātrāk, jebkura ideja ir vai padomus gratefully appreciated, dont zināt, kādi darīt tā ir. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tas varētu būt jūsu barošanas vai visu veidu lietas Baggin.
| |||
| |||
| Jā sorry. Hi all, nav ziņu, mans minējums tā barošanas bet kas man ir nepieciešams aizstāt? |
|
| |||
| |||
| Hi Baggin PSU ir kastē pie atpakaļ, kur tu plug jūsu 240v piegāžu parasti notiek ar 4 skrūvēm. kad tu to aizstāt veikt rūpīgi vērā, kur visi connectors iet. ir vairāki veidi. digitālās fotogrāfijas "dažkārt" palīdzību. Nav taupīt uz tevi PSU saņemt pienācīgu vienu. |
|
| |||
| |||
| Nevar tā būt dažas problēmas ar programmatūru? Vai ar kādu citu hardware iemeslu viņš saka, ka tā sāk nepatīk tā neatveras. Nu mans ieteikums ir mēģināt uzstādīt jaunus logus, kas jāatrisina, ja tā nav tad tās dažas aparatūras jautājums kā tiem iepriekš. |
|
| |||
| |||
| Kā tā var sākt sistēmu, tas nozīmē, ka problēma nav barošanas. Ja kas bija gadījumā tas nebūtu vispār varētu pāriet uz cpu ir pirmajā instancē. Meklēt cpu vai mātes dēļa iestatījumus un OS uzstādījumus. |
|
| |||
| |||
| Es nedomāju, ka ir kāds ar elektroapgādes problēmu. Es domāju, ka kaut kas nav kārtībā ar operētājsistēmu. |
|
| |||
| |||
| Es domāju, ka tur ir sava veida enerģijas padeves tikai to, ka traucē datora tikai .... Ja elektroenerģijas piegāde ir galvenā problēma, tad jums ir iegūt labu UPS sistēmas, jo tas palielinās vai samazinās elektroapgādes atbilstoši. ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, Kādu operētājsistēmu jūs ir? Apsvērt pilnīgu atkārtoti instalēt no tā.