![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
Cześć nadzieję, że możesz pomóc stary nowych komputerów, kupiłem używany komputer, ale zaczął marznąć po 10/15 min i teraz próbuje podskoczyć tylko do zamykania się szybko, każdy pomysł lub porad wdzięcznością, uznaniem, nie wiem co sprawiają, że jest. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może to być zasilacz lub wszelkiego rodzaju rzeczy Baggin.
| |||
| |||
| Tak, przepraszam. Witam wszystkich, bez żadnego komunikatu, mój zgadywać jego zasilania, ale to, co trzeba wymienić? |
|
| |||
| |||
| Hi Baggin PSU jest okno z tyłu, gdzie podłącz do zasilania 240V zwykle w posiadaniu 4 śruby. kiedy zastąpi go pamiętać o dokładnym gdzie wszystkie złącza iść. Istnieje kilka różnych typów. zdjęć cyfrowych "czasami" pomoc. Nie skąpić na ciebie PSU dostać przyzwoity jeden. |
|
| |||
| |||
| Nie można być problemy z oprogramowaniem? Lub z innym sprzętem powoduje mówi, że nie zaczyna się jak to się nie uruchamia. Więc moja propozycja jest, aby spróbować zainstalować nowe okna, które należy rozwiązać, jeśli nie jest to jej część problem ze sprzętem, jak te powyżej. |
|
| |||
| |||
| Jak to jest możliwe uruchomienie systemu oznacza to, że problem nie jest w zasilaczu. Jeśli tak było to w ogóle nie można przełączyć na CPU w pierwszej instancji. Ta ustawień procesora lub płycie głównej i systemu operacyjnego ustawienia. |
|
| |||
| |||
| Nie sądzę, nie ma żadnych problemów z zasilaniem. Myślę, że coś jest nie tak z systemem operacyjnym. |
|
| |||
| |||
| Myślę, że jest pewnego rodzaju zasilania tylko utrudnia komputera tylko .... Jeśli zasilacz jest główny problem, trzeba uzyskać dobry UPS do do systemu będzie zwiększenie lub zmniejszenie zasilania odpowiednio. ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, jak system operacyjny macie? Rozważ całkowitej ponownej instalacji tego.