![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Hi, hope you can help starec nových počítačov, kúpil som počítač používa, ale začal po zmrazení 10/15 minút a teraz sa pokúsi štarte iba ukončiť rýchlo akýkoľvek nápad alebo radu vďačne ocenili, dont vedieť, čo urobiť to je. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To by mohlo byť vaša napájanie alebo všelijaké veci Baggin.
| |||
| |||
| Áno, prepáč. Zdravím všetkých, žiadna správa, môj odhad jej napájanie, ale to, čo potrebujem nahradiť? |
|
| |||
| |||
| Hi Baggin PSU je box v zadnej časti, kde sa zapojte 240 dodávok do zvyčajne zavesený na 4 skrutky. keď ho nahradiť vziať na vedomie, pozor na to, kde všetky konektory ísť. existuje niekoľko rôznych typov. digitálne fotografie "občas" pomôcť. Nechcem šetriť na teba PSU dostať slušné jeden. |
|
| |||
| |||
| Nemohol to byť nejaký problém so softvérom? A s inou hardvérovou príčinu hovorí, začína sa mi to nespustí. Aj môj návrh je pokúsiť sa inštalovať nové okná, ktorá by mala riešiť, ak to tak nie je jeho určité problémy s hardvérom, ako tie vyššie uvedené. |
|
| |||
| |||
| Ako to je možné spustiť systém, znamená to, že problém nie je v napájania. Ak by tomu bolo v prípade, že by vôbec boli schopní zmeniť na cpu v prvom stupni. Pozrite sa na cpu alebo nastavenia, ako matka palube a OS nastavenia. |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že je nejaký problém s napájaním. Myslím, že je niečo v neporiadku s operačným systémom. |
|
| |||
| |||
| Myslím, že tam je nejaký druh napájania len to, že bráni počítaču len .... Ak je napájanie v hlavný problém, potom musíte dostať dobré pre UPS pre systém, pretože sa zvýši alebo zníži napájanie zodpovedajúcim spôsobom. ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ok, aký operačný systém máte? Zoberme si kompletný re-inštaláciu tohto.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HELP! PS prehriatia kábla | mustang66man | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 1. januára 2009 22:59 |
| Možné Prehriatie ????? | mctw | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 9. október 2008 18:23 |
| Prehrievaniu GPU | Buchanan | Všeobecné Hardware Chat | 18 | 3. apríl 2008 02:30 |
| Prehriatie tému? | mrdaveyk | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 31. decembra 2007 10:55 |
| Prehriatie | gvmllr | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 4. Júl 2007 06:52 |
| Thread Tools | |
| |