![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
Хи, надам можете помоћи старац новим рачунарима, купио сам користио рачунар, али је почела да се замрзне после 10/15 мин и сада покушава да за покретање само да брзо затвори, било какве идеје или савет захвално цене, донт кноткле шта да је то. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ово би могло бити ваше напајање или свакојаке ствари Баггин.
| |||
| |||
| Да је жао. Здраво свима, без поруке, моје погодите своје напајање, али шта треба да замени? |
|
| |||
| |||
| Хи Баггин ЛУП је кутија у задњем делу где се прикључите ваш 240В напајања у обично држе 4 вијка. када је потребно заменити пажљиво забележите све конекторе где идем. Постоји неколико различитих типова. дигиталне фотографије "понекад" помоћ. Немој бити шкрт на те ЛУП добити пристојан један. |
|
| |||
| |||
| Не може да буде неки проблем са софтвером? ИЛИ и са неким другим хардвером јер он тврди да не почиње ми се не покрене. Па мој предлог је да покушате да инсталирате нове прозоре који би требало решити, ако не онда је неки хардверски проблем попут оних горе. |
|
| |||
| |||
| Као што је у стању да покренете систем, то значи није проблем у напајање. Ако је то било случај не би уопште моћи да се пребаците на ЦПУ у првом степену. Шта подешавања ЦПУ или плоча мајци и ОС подешавања. |
|
| |||
| |||
| Мислим да не постоји било какав проблем са напајање. Мислим да нешто није у реду са оперативним системом. |
|
| |||
| |||
| Мислим да постоји нека врста напајање само да је ометајући ваш рачунар само .... Ако напајање је главни проблем, онда морате да добијете доброг УПС-за за систем јер ће се повећати или смањити у складу са напајања. ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ок, Који оперативни систем имате? Размислите поново инсталирате комплетан ове.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помозите! ПС прегрејавања кабла | мустанг66ман | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 1 јануар 2009 22:59 |
| Могући прегрејавања ????? | мцту | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 9 октобар 2008 18:23 |
| Прегрејавања ГПУ | Буцханан | Генерал Хардуаре Цхат | 18 | 3 април 2008 02:30 |
| Прегрејавања питање? | мрдавеык | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 31 децембар 2007 10:55 |
| Прегрејавања | гвмллр | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 4. јула 2007 06:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |