![]() |
|
| |||
| |||
Привіт, сподіваюся, що ви можете допомогти старому нові комп'ютери, я купив комп'ютер, але використовувати його почали заморожувати після 10/15 мін і тепер вона намагається запуску тільки закрити швидко, будь-якої ідеї чи поради вдячно оцінили, не знаю, що Зробіть це. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути ваш блок живлення або всякі речі Baggin.
| |||
| |||
| Так шкода. Привіт всім, ніякої ідеї, я думаю свого харчування, але що мені потрібно, щоб замінити? |
|
| |||
| |||
| Привіт Baggin БП вікна в задній частині, де ви підключите 240V на постачання звичайно проводиться по 4 гвинтами. коли ви заміните його ретельно врахувати, де всі роз'єми йти. Існує кілька різних типів. цифрова фотографія "іноді" можна допомогти. Не економте на тебе БП отримати слухняний. |
|
| |||
| |||
| Чи не може бути деякі проблеми з програмним забезпеченням? Або з деякими іншими апаратними тому що він говорить, він починається не подобається, не запускається. Ну я пропоную, щоб спробувати встановити нові вікна, які повинні вирішити, якщо воно не настає, то деякі її апаратної проблемою, як ті вище. |
|
| |||
| |||
| Як він може почати системі це означає, що проблема полягає не в блоці живлення. Якби це було так воно зовсім не зможуть перейти на процесорі в першій інстанції. Шукайте процесора або материнської плати налаштування ОС і налаштування. |
|
| |||
| |||
| Я не думаю, що немає ніяких проблем з електропостачанням. Я думаю, що є щось не в порядку з операційною системою. |
|
| |||
| |||
| Я думаю, що є якийсь блок живлення тільки те, що перешкоджає комп'ютера тільки .... Якщо блок живлення є основною проблемою, то ви повинні отримати хороший безперебійного живлення для системного як вона буде збільшуватися або зменшуватися харчування відповідно. ...... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добре, а операційна система у вас? Розглянемо повної перевстановлення цього.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ДОПОМОГА! PS перегріву кабелю | mustang66man | Справа & блоки живлення | 3 | 1 січня 2009 22:59 |
| Можливий перегрів ????? | mctw | Справа & блоки живлення | 5 | 9 жовтня 2008 18:23 |
| Перегрів GPU | Бьюкенен | Генеральний обладнання чат | 18 | 3 квітня 2008 02:30 |
| Перегрів питання? | mrdaveyk | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 грудня 2007 10:55 |
| Перегрів | gvmllr | Генеральний обладнання чат | 9 | 4 липня 2007 06:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |