![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| здрасти някой може да ми кажете защо ми кула е прегряване след около 15 минути на употреба ... съжалявам, ако му в грешния раздел, нов в сайта и се опитвам да си главата около него .. благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Трябва да бъде малко по-конкретен, моля.
| |||
| |||
| и основно Дейв просто overheats на гърба край фен .. Не знам Времето ми трябва нов вентилатор или времето тя се нуждае почистване. I havent го употребявали още като Имам го даде. Но знам, че тя overheats както Ive бе на братовчедите ми, когато тя беше включен. Im съжалявам аз арго бъдат по-конкретни. Благодаря за помощта ви. |
|
| |||
| |||
| Какво е направил? Дали тя се замразява? Има ли катастрофата? Има ли я закрият по своя? Персонални компютри да се топли, освен ако не е много горещо Съмнявам своя проблем. Ако имате съмнения я отворите и навъртам всички изложени на прах, можете да използвате четка с боя изтиквам то. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Единственият топлина, дори и аз няма да го наричаме топлина, трябва да се чувстват е в рамките на пространство на ,5 на сантиметър около основните щепсела в точката на PSU от електрическия контакт.
| |||
| |||
| Здравей Dave го doesn't замразява, doesn't възползва от своя страна, doesn't катастрофата, малтретиране, опитайте отваряне го и четка пръстта Както каза и виж, ако това помага .. благодаря за помощта ви .. оценявам. болните се върнем при вас. |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако му просто топло да се докоснете и тя работи, както трябва да мислите, че ще се оправи. Наздравици. |
|
| |||
| |||
| ако дадена страна, която е прегряване. инвестира в един от тези http://www.misco.co.uk/applications/...57431&CatId=22 да го инсталирате, и има за цел до част. Той ще помогне изложени |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Компю не бива да прегрява в първото място, добавяне на допълнителни вентилатори не е решение за проблема ИМО. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дали топлина, идващи от гърба? на захранване?
Изтегляне на Еверест от изтеглянето точка и след като са изтеглили кликнете върху компютъра / датчик и да докладва обратно на време, че той ще покаже, за да види дали всичко тече топла! Това ще ви кажа процесора, HDD, дънната платка и gpu време Моята система: Някои други любовник!
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| HELP! прегряване PS кабел | mustang66man | Случаи & Power Доставки | 3 | 1-во Jan 2009 22:59 |
| Евентуално прегряване ????? | mctw | Случаи & Power Доставки | 5 | 9 октомври 2008 18:23 |
| Прегряване gpu | buchanan | Общи Хардуер Чат | 18 | 3 април 2008 02:30 |
| Прегряване въпрос? | mrdaveyk | Общи Хардуер Чат | 3 | 31 Дек 2007 10:55 |
| Прегряване 2 | baggin | Общи Хардуер Чат | 8 | 8 август 2007 07:42 |
| Нишка Инструменти | |
| |