![]() |
|
| |||
| |||
| ahoj může mi někdo říct, proč moje věž je přehřátí asi po 15 minutách používání ... promiňte, pokud v jeho špatné sekci, nový na místě a snaží se mi hlava kolem .. děkuji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte být trochu konkrétnější, prosím.
| |||
| |||
| v podstatě stejně dave to prostě overheats vzadu u ventilátoru .. i dont vědět počasí Potřebuji nový ventilátor nebo počasí je třeba čištění. i havent používá ji ještě jako mám to dané. Ale vím, že overheats as IVE byl na mém bratranci, když ona je zapnutý. im líto i cant být konkrétnější. díky za vaši pomoc. |
|
| |||
| |||
| Co to dělá? Má zmrazit? Je to pád? Má ho vypnout na vlastní? PC do rozčilit, pokud je to velmi teplé i pochybnosti jeho problém. V případě pochybností je otevřený a hover všech prach ven, můžete použít kartáč na nátěr vytlačit ho. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediné teplo, nebudu ani říkat teplo, měli byste cítit se v prostoru ,5 o centimetr kolem hlavního plug bodu na PSU z elektrické zásuvky.
| |||
| |||
| ahoj dave to doesnt mrazem, doesnt zase sama z doesnt havárie, špatné zkusit otevření a kartáč na prach, jako bys řekl, a viděli, zda to pomohlo .. díky za vaši pomoc .. ocení. nemocné zpátky k vám. |
|
| |||
| |||
| Citace:
Pokud jeho právě teplé na dotek a působí, jako by měl udělat Myslím si, že budete v pořádku. Na zdraví. |
|
| |||
| |||
| pokud by její určitá část, která se přehřívá. investovat do jednoho z těchto http://www.misco.co.uk/applications/...57431&CatId=22 nainstalovat a cíl u části. pomůže ven |
|
| |||
| |||
| Citace:
PC by neměla přehřívat na prvním místě, přidání dalších fanoušků není oprava problému IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je teplo přicházející zezadu? z napájení?
Stáhnout Everest z download sekce a jednou staženy klikněte na počítači / čidlo a zprávu s temps, že to bude show, s cílem zjistit, zda všechno funguje super! To se vám vaše cpu, hdd, základní desky a GPU temps Můj systém: Některé další milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| HELP! PS přehřátí kabelu | mustang66man | Případy & Napájecí zdroje | 3 | 1. ledna 2009 22:59 |
| Možné Přehřátí ????? | mctw | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 9. říjen 2008 18:23 |
| Přehřívání GPU | Buchanan | Obecné Hardware Chat | 18 | 3. duben 2008 02:30 |
| Přehřátí téma? | mrdaveyk | Obecné Hardware Chat | 3 | 31. prosince 2007 10:55 |
| Přehřátí 2 | baggin | Obecné Hardware Chat | 8 | 8. srpen 2007 07:42 |
| Thread Nástroje | |
| |