![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας μπορεί κάποιος να μου πει γιατί μου πύργος είναι υπερθέρμανση μετά από περίπου 15 λεπτά χρήσης ... συγγνώμη αν η σε λάθος τμήμα, νέα για το χώρο και προσπαθεί να βάλει το κεφάλι μου γύρω από αυτό .. ευχαριστώ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να είστε λίγο πιο συγκεκριμένη σε παρακαλώ.
| |||
| |||
| καλά βασικά dave απλώς overheats στο πίσω κοντά στον ανεμιστήρα .. i dont ξέρτε καιρικές i ανάγκη από ένα νέο ανεμιστήρα ή καιρός χρειάζεται καθαρισμό. i havent χρησιμοποιείται ακόμα έχω ως δεδομένο. αλλά γνωρίζω ότι overheats όπως ήταν στο IVE ξαδέρφια μου, όταν αυτό είχε ενεργοποιημένο. im sorry i επίκλιση να είναι πιο συγκεκριμένη. ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. |
|
| |||
| |||
| Τι κάνουμε; Μήπως αυτό το πάγωμα; Μήπως συντριβή; Έχει κλείσει για τη δική της; Η / Υ κάνει get ζεστό, αν δεν πολύ ζέστη θ αμφιβολία το πρόβλημα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, το ανοίξετε και φτερουγίζω όλες τις σκόνες αναφέρονται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βούρτσα για μπογιά εκτοπίζω αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Το μόνο ζεστασιά, δεν θα το ονομάσουμε ακόμη και θερμότητας, θα πρέπει να αισθάνονται είναι μέσα σε ένα χώρο .5 μιας εκατοστό γύρω από τον κύριο βύσμα στο σημείο να το PSU από την πρίζα.
| |||
| |||
| hi dave it doesn't καταψύχετε, doesn't ίδια τη σειρά του, doesn't συντριβή, κακή κίνηση θα προσπαθήσουμε μέχρι το πινέλο και σκόνης όπως είπατε και να δούμε αν αυτό βοηθάει .. ευχαριστώ για τη βοήθειά σας .. εκτιμηθεί. άρρωστος μαζί σας. |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Αν το μόνο ζεστό στην αφή και λειτουργεί όπως θα πρέπει να κάνουμε πιστεύω ότι θα είναι εντάξει. Εις υγεία. |
|
| |||
| |||
| αν το ένα μέρος που είναι η υπερθέρμανση. επενδύσει σε μία από αυτές http://www.misco.co.uk/applications/...57431&CatId=22 εγκαταστήσετε και στόχο κοντά στο μέρος. θα βοηθήσει |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Ο υπολογιστής δεν θα πρέπει να υπερθερμαίνετε στην πρώτη θέση, με προσθήκη επιπλέον ανεμιστήρες δεν είναι μια ενημέρωση κώδικα για το πρόβλημα του ΙΜΟ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είναι η θερμότητα που προέρχεται από το πίσω; από το τροφοδοτικό;
Download Everest από την ενότητα "κατεβάσετε" και να κατεβάσει μία φορά κλικ σε υπολογιστή / αισθητήρα και να υποβάλει σχετική έκθεση με το χρόνο που θα δείξει, για να διαπιστώσουμε αν κάτι λειτουργεί hot! Αυτό θα σας πει σας cpu, hdd, μητρική πλακέτα και gpu temps Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|