![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi može bilo tko reći mene zašto moj kula je pregrijavanja nakon oko 15 minuta korištenja ... ispričavam se ako je njegov u pogrešnom dijelu, do nove lokacije i težak da biste dobili moj glava oko nje .. hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Morate biti malo više specifični molim.
| |||
| |||
| Dave je u osnovi dobro overheats samo na stražnjoj strani pored ventilatora .. ja dont znati vremenskim Trebam novi ventilator ili vremenskim potrebno čišćenje. luka i još ga koriste kao što sam dobio je dano. ali znam da to overheats kao ive bio at moj rođaci kad je to uključen. ispričavam im ja licemjerje biti konkretnija. hvala za vaša pomoć. |
|
| |||
| |||
| Što to radim? Da li zamrznuti? Da li krah? Da li to pričepiti dolje na vlastitu? Računala učiniti ugrijati, osim ako je jako vruće i sumnjam svojih problema. Ako ste u nedoumici otvorite ga i hover sve iz prašine, možete koristiti boje kist da ga istjerati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedini toplinu, neću ga nazvati čak i topline, trebali osjećati se nalazi unutar površine ,5 od oko centimetar glavni utikač u točki na PSU iz zidne utičnice.
| |||
| |||
| hi Dave ga se zamrznuti, i sama se pretvoriti u, srušiti se, bolestan probati otvaranje ga četkati i prašinu kao što si rekao i vidi da li pomaže .. hvala za vaša pomoć .. poštovati. bolestan se vratiti k vama. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ako je njegova samo toplo na dodir i djeluje onako kako bi trebao napraviti mislim da će biti ok. Živjeli. |
|
| |||
| |||
| ako je njegov određeni dio koji je pregrijavanja. uložiti na jednom od tih http://www.misco.co.uk/applications/...57431&CatId=22 ga instalirati i cilj kod dijela. to će pomoći da iziđe |
|
| |||
| |||
| Quote:
PC ne treba da pregrijati u prvom redu, dodajući dodatne navijača nije za škripac problem IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je li dolaze iz topline natrag? iz napajanja?
Download Everest iz download sekciji skinuti i jednom kliknuti na računalu / senzor i izvještaj s leđa temps da će pokazati, da li je išta je trčanje hot! To će vam reći vaš CPU, HDD, matične ploče i GPU temps My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| POMOZITE! PS pregrijavanja kabela | mustang66man | Cases & Power Supplies | 3 | 1. siječanj 2009 22:59 |
| Mogući pregrijavanja ????? | mctw | Cases & Power Supplies | 5 | 9. listopad 2008 18:23 |
| Pregrijavanja GPU | Buchanan | General Hardware Chat | 18 | 3. travanj 2008 02:30 |
| Pregrijavanja pitanje? | mrdaveyk | General Hardware Chat | 3 | 31. prosinac 2007 10:55 |
| Pregrijavanja 2 | baggin | General Hardware Chat | 8 | 8. kolovoz 2007 07:42 |
| Thread Tools | |
| |