![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| szia tud akárki mondja meg, miért torony túlfűtést után körülbelül 15 perccel a használat ... sajnálom, ha a hibás szakaszt, új a portálra, és igyekezett a fejem körül .. köszönöm. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Meg kell egy kicsit konkrétabb kérem.
| |||
| |||
| Dave is alapvetően csak overheats hátul közelében fan .. i dont know időjárás szükségem van egy új rajongó, vagy az időjárás, hogy meg kell tisztítani. i havent használták még a Megvan adni. de én tudom, hogy ez a overheats ive at unokatestvéreimen mikor volt kapcsolva. im sorry i cant érvényesek. Köszönöm a segítséget. |
|
| |||
| |||
| Mit tegyek? És nem fagyasztható? Does it crash? Van bezárathatja saját? PC nem kap meleg, kivéve, ha nagyon meleg van kétlem, hogy egy kis probléma. Ha kétségei vannak, nyisd ki, és minden hover a port, akkor használjon egy ecset, hogy eltávolít ez. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az egyetlen meleg, én sem nevezném a hő, akkor úgy érzik, van egy olyan területe ,5 egy centiméter körüli főbb csatlakozó pont a tápegység a fali konnektorból.
| |||
| |||
| szia dave ez nem fagyasztható, doesnt viszont magát, doesnt crash, ill try kinyissák, és ecsettel a port, mint maga mondta, és ha ez segít .. köszönöm a segítséget .. appreciated. ill get back to you. |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha csak a meleg megérinteni és működik, ahogy kellene tenni azt hiszem lesz. Egészségére. |
|
| |||
| |||
| ha annak egy részét, hogy a túlmelegedett. fektetnek az egyik http://www.misco.co.uk/applications/...57431&CatId=22 telepítésére és cél közelében részt. fogja segíteni |
|
| |||
| |||
| Idézet:
A PC nem túl az első helyen, további szurkolók nem rögzíti a probléma IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez a hő érkezik vissza? ki a tápkábelt?
Download Everest a letöltés részt, és miután letöltötte kattints a számítógép / érzékelő, és jelentést kell készítenie a temps, hogy azt mutatják, hogy ha bármi fut hot! Ez megmondja, a CPU, HDD, alaplap és a GPU temps My System: Néhány más lover!
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| HELP! túlfűtést PS kábel | mustang66man | Cases & Power Supplies | 3 | 1. január 2009 22:59 |
| Lehetséges Túlmelegedés ????? | mctw | Cases & Power Supplies | 5 | 9. október 2008 18:23 |
| Túlmelegedés GPU | Buchanan | Általános fémáru Chat | 18 | 3. április 2008 02:30 |
| Túlmelegedés a kérdésben? | mrdaveyk | Általános fémáru Chat | 3 | 31. december 2007 10:55 |
| Túlmelegedés 2 | baggin | Általános fémáru Chat | 8 | 8. augusztus 2007 07:42 |
| Téma eszközök | |
| |