![]() |
|
| |||
| |||
| היי האם מישהו יכול לומר לי למה הוא מגדל overheating שלי אחרי בערך 15 דקות שימוש ... מצטער אם את טועה את הסעיף, חדש לאתר ולנסות להשיג את הראש סביבו .. תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה צריך להיות קצת יותר ספציפי בבקשה.
| |||
| |||
| טוב בעצם זה רק דייב overheats על הגב ליד המאוורר dont .. אני יודע שאני צריך מזג אויר חדשות או מזג אויר מעריץ אותו לצרכים ניקיון. אני השתמשתי בה havent עדיין יש לי את זה בתור נתון. אבל אני כן יודע שזה overheats כפי ive היה בבית שלי בני דודיו כשהיא היתה עברת על זה. IM, אני מצטער צביעות להיות יותר ספציפי. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| מה זה עושה? האם להקפיא את זה? האם זה לקרוס? האם זה כיבוי בפני עצמה? מחשבים לעשות לקבל חם, אלא אם כן זה מאוד חם אני בספק בעיה שלה. אם יש ספק לפתוח אותו ואת לרחף כל אבק, אתה יכול להשתמש במברשת צבע כדי לנשל אותו. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק חמימות, אני אפילו לא קורא לו חום, אתה צריך להרגיש בתוך שטח של .5 של סנטימטר בערך הראשי תקע ב להצביע על PSU מהקיר מוצא.
| |||
| |||
| היי דייב זה להקפיא doesn't, doesn't התור של עצמו, doesn't לקרוס, חולה נסה לפתוח אותו מעלה את מברשת אבק כמו שאמרת ולראות אם זה עוזר .. Thanks for your help .. ךיתורעה. חולה לחזור אליך. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אם את חמה רק לגעת והוא פועל כפי שהוא אמור לעשות, אני חושב שאתה תהיה בסדר. לחיים. |
|
| |||
| |||
| אם על חלק מסוים זה overheating. להשקיע על אחד כזה http://www.misco.co.uk/applications/...57431&CatId=22 להתקין אותה המטרה ליד חלק. זה לא יעזור |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
המחשב לא צריך לחמם יותר מדי את המקום הראשון, הוספת פרטים אוהדים אינה לתקן את הבעיה IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם החום מגיע מאחור? את החשמל?
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! נ.ב. כבל overheating | mustang66man | מקרים & ספקי כוח | 3 | ב -1 ינואר 2009 22:59 |
| אפשריות Overheating ????? | mctw | מקרים & ספקי כוח | 5 | 9th אוקטובר 2008 18:23 |
| Overheating gpu | buchanan | כללי חומרה צ 'אט | 18 | 3rd אפריל 2008 02:30 |
| Overheating הבעיה? | mrdaveyk | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 31 דצמבר 2007 10:55 |
| Overheating 2 | baggin | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 8 אוגוסט 2007 07:42 |
| שרשרת כלים | |
| |