![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Can anyone tell me kodėl mano bokšto yra perkaitimo maždaug po 15 minučių naudoti ... atsiprašau, jei jos ne tame skyriuje, nauja svetainėje ir bandote gauti galvą aplink jį .. Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs turite būti šiek tiek daugiau specifinių prašom.
| |||
| |||
| ir iš esmės ji dave tik perkaista esant šalia ventiliatorius atgal .. i dont know weather man reikia naujo ventiliatoriaus ir oro jį reikia valyti. i havent ją naudojo dar kaip aš jį pateikti. bet aš žinau, kad jis perkaista taip Ive ne mano pusbroliai, kai ji jį įjungti. im sorry i cant būti konkretesnis. Thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| Ką jis daro? Ar užšaldyti? Ar avarijos? Ar uždaryti savo? Kompiuteriai do įkaisti, nebent labai karšta aš abejoju jos problema. Jei kyla abejonių, atidaryti ją ir sklęsti visą dulkių dėmesį, galite naudoti dažų šepečiu išmušti jį. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tik šiluma, bet ne aš net jį vadiname šilumos, turėtumėte jaustis priklauso nuo ,5 ir aplink pagrindinę Plug In pasirinkite iš sienos kištukinio lizdo PSU centimetro plotą.
| |||
| |||
| Hi Dave tai doesnt užšaldyti, doesnt ruožtu pati, doesnt crash, blogai pabandykite atidaryti jį ir valyti dulkes, kaip jūs sakėte, ir pažiūrėkite, ar padeda .. Thanks for your help .. appreciated. ill su Jumis. |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei jos tik šilta liesti ir ji veikia kaip ji turėtų daryti, I think you'll be ok. Į sveikatą. |
|
| |||
| |||
| jei jos tam tikrą dalį, kuri yra perkaitimo. investuoti į vieną iš šių http://www.misco.co.uk/applications/...57431&CatId=22 įdiegti ir tikslas šalia dalis. padės atlikti |
|
| |||
| |||
| Citata:
PC neturėtų perkaisti į pirmąją vietą, pridėti papildomų ventiliatorių nėra dėl problemos TJO nustatyti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar šiluma iš nugaros? iš maitinimo?
Atsisiųsti iš Everest download sekciją ir kartą atsisiųsti spauskite ant kompiuterio / jutiklį ir atsiskaityti su temps, kad jis parodys, kad sužinotumėte, ar viskas veikia karšta! Tai pasakys jums jūsų CPU, HDD, plokštė ir GPU temps Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|