![]() |
|
| |||
| |||
| hi var kāds man pateikt, kāpēc mans tornis ir pārkaršanas pēc apmēram 15 minūtēm izmantošanas ... žēl, ja tā ir nepareizā sadaļā, jauni vietā un mēģina saņemt savu galvu apkārt .. thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums jābūt mazliet konkrētāka please.
| |||
| |||
| arī būtībā Dave tas tikai overheats pie atpakaļ pie ventilatora .. i dont know laika Man vajag jaunu ventilatoru vai laika tai ir vajadzīga tīrīšana. i havent to izmantoja, vēl jo Man ir dota. bet es zinu, ka tas overheats kā IVE bijusi mana brālēniem, kad viņa bija to iesl º gts. im sorry i cant daudz konkrētāki. thanks for your help. |
|
| |||
| |||
| Ko tas dod? Vai tas iesaldēt? Vai tas crash? Vai tas jāslēdz uz savu? PC do sakarst, ja vien tas ir ļoti karsti es šaubos savu problēmu. Ja rodas šaubas atvērt to un hover visi putekļi, jūs varat lietot paint brush, lai savāktu to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai siltums, es pat to sauc par siltumu, jums vajadzētu justies atrodas zonā ,5 par centimetru ap galveno spraudni punktā psu no sienas kontaktligzdas.
| |||
| |||
| Hi Dave it doesn't iesaldētu, doesnt savukārt pati par, doesn't crash, slikta mēģiniet atvēršanas un otu putekļu kā tu teici, un redzēt, ja tas palīdz .. thanks for your help .. appreciated. slikti get back to you. |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja tā tikai uzsilt, un tā darbojas kā tas būtu jādara Es domāju, ka jums būs ok. Urravas. |
|
| |||
| |||
| ja tā noteiktu daļu, kas pārkaršanu. ieguldīt kādā no šiem http://www.misco.co.uk/applications/...57431&CatId=22 instalēt un mērķis netālu daļu. tas palīdzēs out |
|
| |||
| |||
| Quote:
PC nedrīkst pārkarsēt, kas, pirmkārt, pievienojot papildu ventilatori nav noteikt, problēmu IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ir siltums, kas nāk no muguras? out of power supply?
Download everest no download sadaļu un Tiklīdz lejupielādēts, noklikšķiniet uz datoru / sensoru un ziņojumu atpakaļ ar temps, ka tā tiks rādīta, lai redzētu, vai viss darbojas HOT! Tas būs jums savu CPU, HDD, mātesplate un GPU temps Mana sistēma: Daži citi lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |