![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi może ktoś mi powiedzieć, dlaczego moja wieża przegrzania po około 15 minut do wykorzystania ... przepraszam, jeśli jej w niewłaściwej sekcji, nowe miejsca i staramy się wokół mojej głowie .. thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musisz być nieco bardziej szczegółowych proszę.
| |||
| |||
| dave również zasadniczo to tylko overheats na powrót w pobliżu wentylatora .. i dont know pogodzie i potrzebny jest nowy wentylator lub pogoda musi czyszczenia. I havent ją jeszcze jak mam podane. ale wiem, że jak overheats ive był w mojej cousins, kiedy miał on włączony. im sorry i cant być bardziej szczegółowy. dzięki za pomoc. |
|
| |||
| |||
| Co zrobić? Czy zamrażać? Czy katastrofy? Czy zamknięcie na własny? PC nie zgrzać, chyba że jest bardzo gorąco i wątpliwości jego problem. W razie wątpliwości otworzyć i hover wszystkie pyły obecnie można używać pędzlem, aby ją usunąć. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jedyne ciepło, nie będę nawet nazwać to ciepło, to powinien czuć się w obrębie obszaru ,5 o centymetr wokół głównego punktu podłączenia do PSU od gniazdka elektrycznego.
| |||
| |||
| hi dave it doesnt zamrażać, nie robi sobie z kolei, doesnt crash, chore próby otwierania i szczotki do kurzu jak powiedział pan, i sprawdzić, czy pomaga .. dzięki za pomoc .. appreciated. źle się z tobą. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeżeli tylko ciepłe w dotyku i działa tak jak powinien to myślę, że będzie ok. Wiwaty. |
|
| |||
| |||
| jeśli jej pewną część, która jest przegrzanie. inwestowania w jednym z tych http://www.misco.co.uk/applications/...57431&CatId=22 Celem i zainstalować go w pobliżu części. będzie pomóc |
|
| |||
| |||
| Cytat:
PC nie powinna przegrzać w pierwszej kolejności, dodanie dodatkowych kibiców nie jest rozwiązaniem dla problemu IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy ciepło pochodzące z powrotem? z zasilacza?
Pobierz Everest z sekcji "download" i raz pobrać kliknij na komputerze / czujnik i sprawozdania z temps, że pokaże, aby sprawdzić, czy wszystko działa hot! To powiem ci naszego procesora, hdd, płyta główna i GPU temps My System: Niektóre inne kochanka!
|