![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj môže mi niekto povedať, prečo moje veža je prehriatia asi po 15 minútach používania ... prepáčte, ak v jeho zlej sekcii, nový na mieste a snaží sa mi hlava okolo .. děkuji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte byť trochu konkrétnejší, prosím.
| |||
| |||
| v podstate rovnako dave to prostě overheats vzadu u ventilátora .. i dont vedieť počasia Potrebujem nový ventilátor alebo počasia je potrebné čistenie. i havent používa ju ešte ako mám to dané. Ale viem, že overheats as IVE bol na mojom bratranci, keď ona je zapnutý. im ľúto i cant byť konkrétnejší. vďaka za vašu pomoc. |
|
| |||
| |||
| Čo to robí? Má zmraziť? Je to pád? Má ho vypnúť na vlastné? PC do rozčúliť, ak je to veľmi teplé i pochybnosti jeho problém. V prípade pochybností je otvorený a hover všetkých prach von, môžete použiť kefu na náter vytlačit ho. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jediné teplo, nebudem ani hovoriť teplo, mali by ste cítiť sa v priestore, 5 o centimeter okolo hlavného plug bodu na PSU z elektrickej zásuvky.
| |||
| |||
| ahoj dave to doesnt mrazničke, doesnt zase sama z doesnt havárie, zlé skúsiť otvorení a kefu na prach, ako by si povedal, a videli, či to pomohlo .. vďaka za vašu pomoc .. ocenia. chorých späť k vám. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ak jeho práve teplé na dotyk a pôsobí, ako by mal urobiť Myslím si, že budete v poriadku. Na zdravie. |
|
| |||
| |||
| ak by jej určitá časť, ktorá sa prehrieva. investovať do jedného z týchto http://www.misco.co.uk/applications/...57431&CatId=22 nainštalovať a cieľ u časti. pomôže ven |
|
| |||
| |||
| Citácia:
PC by nemala prehrievať na prvom mieste, pridania ďalších fanúšikov nie je oprava problému IMO. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je teplo prichádzajúce zozadu? z napájania?
Stiahnuť Everest z download sekcie a raz stiahnuté kliknite na počítači / čidlo a správu s temps, že to bude show, s cieľom zistiť, či všetko funguje super! To sa vám vaša cpu, hdd, základné dosky a GPU temps Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| HELP! PS prehriatia kábla | mustang66man | Prípady & Napájacie zdroje | 3 | 1. januára 2009 22:59 |
| Možné Prehriatie ????? | mctw | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 9. október 2008 18:23 |
| Prehrievaniu GPU | Buchanan | Všeobecné Hardware Chat | 18 | 3. apríl 2008 02:30 |
| Prehriatie tému? | mrdaveyk | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 31. decembra 2007 10:55 |
| Prehriatie 2 | baggin | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 8. august 2007 07:42 |
| Thread Tools | |
| |