![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок моћи било ко реците ми зашто мој кула је прегрејавања након око 15 минута коришћења ... извињавамо се ако је његов у погрешном делу, до нове локације и тежак за добити мој глава око ње .. хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Морате бити мало више специфични молим.
| |||
| |||
| Даве је у основи добро оверхеатс само на задњој страни поред вентилатора .. ја донт кноткле временским Требам нови вентилатор или временским потребно чишћење. лука и још га користе као што сам добио је дато. али знам да то оверхеатс као иве био код мој рођаци кад је то укључен. извињавамо им ја лицемјерје бити конкретнија. захвалност за ваша помоћ. |
|
| |||
| |||
| Шта то радим? Да ли замрзнути? Да ли Крах? Да ли то затворити доле на сопствену? Рачунара учинити угријати, осим ако је јако вруће и сумњам својих проблема. Ако сте у недоумици отворите га и ховер све из прашине, можете користити боје Млазницу да га истјерати. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једини топлоту, нећу га назвати чак и топлоте, требали осећати се налази унутар површине, 5 од око центиметар главни утикач у тачки на псу из зидне утичнице.
| |||
| |||
| бок Даве га се замрзнути, и сама се претворити у, срушити се, болестан пробати отварање га четкати и прашину као што си рекао и види да ли помаже .. захвалност за ваша помоћ .. поштовати. болестан се вратити к вама. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Ако је његова само топло на додир и делује онако како би требало направити мислим да ће бити ок. Живели. |
|
| |||
| |||
| ако је његов одређени део који је прегрејавања. уложити на једном од тих хттп://ууу.мисцо.цо.ук/апплицатионс/...57431&ЦатИд=22 га инсталирате и циљ код дијела. то ће помоћи да изиђе |
|
| |||
| |||
| Куоте:
ПЦ не треба да прегријати у првом реду, додајући додатне навијача није за шкрипац проблем ИМО. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Је ли долазе из топлоте назад? из напајања?
Доунлоад Еверест из доунлоад секцији скинути и једном кликнути на рачунару / сензор и извештај са леђа Темпс да ће показати, да ли је било што је трчање хот! То ће вам рећи ваш ЦПУ, ХДД, матичне плоче и ГПУ Темпс Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|