![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт може хто-небудь сказати мені, чому моя башта перегрівається приблизно через 15 хвилин використання ... шкода, якщо його не в тому розділі, нове на сайті і намагаються отримати мою голову навколо нього .. спасибі. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вам потрібно бути трохи більш конкретно, будь ласка.
| |||
| |||
| Dave також основному він просто перегрівається на задній панелі поряд з вентилятором .. Я не знаю погода Мені потрібен новий вентилятор або погоду, має потребу в чищенні. Я використовував його гавань Однак, як я отримав його даними. але я знаю, що він перегрівається, як Ів був у моїх родичів, коли вона його включеним. Im Sorry нахиляє я бути більш конкретними. Дякуємо за вашу допомогу. |
|
| |||
| |||
| Що вона робить? Чи має заморозити? Чи його падіння? Чи має закрита за своєю власною? ПК робити отримати гаряче, якщо вона не дуже жарко і сумніваються в її завдання. Якщо сумніваєтеся відкрийте його і Hover все пил, можна використовувати кисть, щоб вибити його. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Тільки тепло, я навіть не буду називати це тепло, ви повинні відчувати себе в межах області .5 сантиметри навколо головної точці підключення до блоку живлення від розетки.
| |||
| |||
| Привіт Dave його doesn't заморозити, doesnt свою чергу, сама, doesnt аварії, жорстоке спробуйте відкрити його і щіткою пил, як ви сказали, і подивитися, чи допоможе .. спасибі за вашу допомогу .. оцінили. жорстоке отримати назад до вас. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо його просто тепла на дотик і він працює як треба робити, думаю, вам буде добре. Ура. |
|
| |||
| |||
| якщо його певної частини, що це перегрів. інвестувати на одну з цих http://www.misco.co.uk/applications/...57431&CatId=22 встановіть його та мета у частини. воно буде допомогти |
|
| |||
| |||
| Цитата:
PC не повинно перегрітися, в першу чергу, додаючи додаткові вентилятори не є виправлення для проблеми ІМВ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Теплота найближчі зі спини? з харчування?
Завантажити Еверест з секції завантаження і після завантаження, натисніть на комп'ютери, датчик і доповісти з Temps, що він буде показувати, щоб подивитися, чи все працює гаряча! Вона скаже вам вашого процесора, жорсткого диска, материнської плати і GPU Temps Моя система: Деякі інші коханця!
|
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ДОПОМОГА! PS перегріву кабелю | mustang66man | Справа & блоки живлення | 3 | 1 січня 2009 22:59 |
| Можливий перегрів ????? | mctw | Справа & блоки живлення | 5 | 9 жовтня 2008 18:23 |
| Перегрів GPU | Бьюкенен | Генеральний обладнання чат | 18 | 3 квітня 2008 02:30 |
| Перегрів питання? | mrdaveyk | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 грудня 2007 10:55 |
| Перегрів 2 | Baggin | Генеральний обладнання чат | 8 | 8 серпня 2007 07:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |