![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
здрасти
от време на време назад Алекс ми помогна с арктически охлаждане фризер 7 про която работи страхотно на моя компютър. моите братя бр винаги е била малко по горещи, така и просто монтирани един фризер 7 про на този компютър също. спецификациите му са: MSI p4n SLI и GeForce mobo Asus EN7500LE графична карта. , когато се монтират него малки вентилатора върху чипсет се отделят и фризера 7 е прекалено голям, за да отговарят на гърба (Трябва да отбележим, че аз не знам как предишния собственик на PC монтирани на чипсет вентилатор върху чипсет heatsink, тя изглеждаше като той просто я притиска и с надеждата за най-добрите: Няма нищо, че воденето на нея просто остана там през цялото време сме имали бр без никакви проблеми. има къде да винт или фиксира фен на heatsink и аз съм объркан) Както и да е, въпреки че то ще се оправи без чипсет вентилатор, мислех, че фризера 7 CPU hsf ще бъде от полза за него повече. Първоначално време са доста по-добре и бях доволен, но сега, една седмица или така нататък, аз уповавам на време не са много по-добре, може би mobo температура е по-висок, тъй като чипсет вентилатор не съществуват вече. основно на процесора и mobo сега са на работа на празен ход на около 50 градуса, на HDD на 41 или така: не супер готино, но не топли достатъчно, за да бъде проблем. моя въпрос е с grapgics карта, която хектара отиде от 60 градуса работя до 70 градуса, а аз просто имаше bsod което аз трябва да приписват на това. на gpu винаги е била гореща (60 градуса), но на компютъра винаги е бил стабилен. Моите въпроси са: -хау са northbridge чипсет фенове са прикрепени към основата на радиатор? -Аз трябва да го има лепило или нещо подобно (I може стик фондовата охладител отново или ще могат да си го от там с AC фризер 7 с лек надвес)? -Мисля, че 70 градуса е твърде горещо за gpu най изчезнал и аз не съм щастлива с него, аз съм изненадан фризера 7 не е закупил CPU температура като други мои бр benefitted силно (15 градуса по-ниска от склад) трябва да стик фондовата охладител отново, трябва ли да получите gpu охладител? Аз инсталирали фризер 7 про с арктически 5 сребърни и не мисля, че всички направени грешки, знам случая не е най-добре и придава на време, но преди това е била една стабилна машина и мисля, че може да имат нужда от чипсет охладител фен но аз не виждам начин да се гарантира, че там. някакви идеи? Благодаря, момчета |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Лепило работи добре, а понякога това е единственият начин и все пак това е ефективен. Термални епоксидни от Арктика Сребърен ако сте пурист с щастието, superglue от чекмеджето на бюрото, ако просто искате резултати.
Мисля, че трябва да се отстранят, ре-чисти, повторно-термична паста и монтирам новите CPU heatsink също, вероятно с по-малко паста. Чист наистина няма нужда да се свърши с ISO-пропанол на окончателното разтвори и почистване, също и нещо влакънца-свободен да го направи с. Аз използват чиста кафе филтърна хартия. Моята система: Тим
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Аз може лепило го тук, виж как е и пуснати на фондовата охладител отново с нея, ако тя не прави разлика, лепило, че е благодаря. Използвах правилния размер на as5 за един основен p4 (и са използвали метода на въвеждане на малки топчета as5 в центъра на процесора, след което сложи охладител и нека го сортирате самата изложени. този метод винаги е работила много за мен в миналото, и мисля, че е също така препоръчва метода), след почистване и arctiClean с термални материали отстраняване (което е доста добър продукт BTW, разтваря ТИМ за контакт. лесен за ползване) и arcticlean топлинна повърхност пречиствател. Аз също се използва влакънца свободни кърпа, която да използвам изключително за тази цел. Аз честно казано не мисля, refitting на охладител ще направи разликата на всички, една от причините, направих тази тема, защото не мога да разбера защо фризера 7, не по-ниска от повече време, защото и аз мисля, че може да имат нужда от чипсет фен назад |
|
|
|||
|
|||
|
Ive 'копира своя текст за да мога да кажа правилно бъдещото querents как да се приложи heatsink.
В замяна на heatsink способни за постигане на намаление, защото ние знаем, че той го е направил за вас преди. Може би имам стая hotter между измерване със стария и новия? Може би на въздушния поток в затворена компютър случай променили - лентата кабели има в начина, дело фен конектор водят спада на разстояние. Той непременно трябва да бъде механична, топло е топло е топло и вселената не се е изменил правила локално от злоба. Не веднъж някой каже, че независимо от лявата е истината обаче неправдоподобен, след като премахнете всички impossibilities? |
|
|
|||
|
|||
|
е, благодаря ви много за вашите ценен принос място.
Алекс сте там? |
|
|
|||
|
|||
|
Аз се изчака решението на тази тема със значителен интерес.
|
|
|
|||
|
|||
|
компютърни сок е голям форум с много приятелски и информирани хора, които редовно се предоставя точна и полезна информация за тези, които искат за него, те правят това, без да е елипсовиден или саркастичен.
и този защо хората идват тук. |
|
|
|||
|
|||
|
Извинявам сърце, аз не са умишлено написани една йота по тази тема elliptically или подигравателно. Аз се признава, че описанието на добавяне на heatsink бе по-добър от мен и аз го. Моите коментари за причината за липсата на температурата капка са точно както си мислех тях и да бъде изцяло от полза. Аз съм доста изненадан от идеята те изглеждат неуслужлив. Отбелязвам, че сте видели разликата между двете радиатори сами. Отбелязвам това, което ние и двамата знаем, че физиката не е частична и че следователно няма реална причина да се търсят. Предлагам няколко разумни алтернативи, за да разгледа че аз ви може да ги намерите simplistic. Аз съм тук, защото аз се интересувам от въпроса и желание да открият отговора.
Всичко това е без писмено стила, който може да вземе на сериозно, с поглед от него. Аз съм в състояние да използват сарказъм, но аз със сигурност не са в този обмен. Той е предназначен да се забавляват и информират по същото време, когато аз правя го използват. Мисля, че сте го употребявали един път откакто съм регистриран тук. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ами ... Spot ... Ти адвокат език е много формални и малко по скучна страна наистина ... Може ли да се обърнете към сарказъм? Много по-забавно да чета пост по този начин ...
|
|||
|
|||
|
Не мога да го управлявате пич, аз съм се slapped около твърде много и аз съм все още се опитва да намери стил, който може да позволи ми да оцелея. Аз съм пътя ми се от дълбочина, тя е като Глория Gaynor пристига в 8 инча платформи и махмурлук опитвате да видите миналото floodlights. Аз съм вглъбен плакат тази седмица.
|