menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Přehřívání GPU

Reply

Thread Nástroje
Old 30. března 2008, 15:58
Člen Skupina

Default Přehřívání GPU

nazdar

Chvíli zpátky alex mi pomohl s mrazákem arktických chlazení 7, který pracoval pro velkou na svém PC.

moji bratři PC byla vždy trochu horké tak i jen montovat jeden mrazák 7 Pro, že na PC taky. jeho parametry jsou: msi p4n SLI mobo Asus EN7500LE Geforce a grafické karty.

Když jsem ji montovat malé ventilátor na čipset spadl a mrazák 7 byla příliš velká na to, aby se vešly na zadní (musím zmínit, že nevím, jak se předchozí majitel k PC, přídavný ventilátor na čipset čipset chladiče, to vypadalo, jako by byl právě stisknuto jej a doufal, pro nejlepší: není nic udržet ho na to prostě tam za celou dobu jsme měli na PC bez problémů. neexistuje nikde na šroub nebo opravit ventilátor na chladič a já jsem zmatená)

Každopádně, i když to bude ok bez čipset fanoušek, myslel jsem, že mrazáku 7 cpu HSF by měly těžit z ní.

temps byly zpočátku trochu lépe a byl jsem rád, ale teď, za týden nebo tak, i počítat se temps nejsou daleko lepší, možná se mobo teplota je vyšší, protože čipset ventilátor tam už není. podstatě cpu mobo a jsou nyní na volnoběh asi 50 stupňů, na hdd na 41 nebo tak: není super cool, ale ne horké, aby ji bylo možno problém.

můj problém je s kartou grapgics ha, která odešla z 60 stupňů na 70 stupňů v nečinnosti, a já jsem jen měl bsod, které jsem se na tento atribut. na GPU byla vždy teplou (60 stupňů), ale na PC byla vždy stabilní.

Moje otázky jsou:

-how jsou Northbridge čipset fanoušků stanovena na teplo dřezu?
-měly by i lepidlo na tu nebo něco (i mohla držet zásoby chladiče zpět nebo i může držet jej tam s mrazákem AC 7 s mírným převisem)?
-Myslím, že 70 stupňů je příliš horká na GPU při volnoběhu a nejsem s ním šťastná, že jsem překvapen mrazáku 7 nebyla koupil cpu temp dolů jako my ostatní PC užitek značně (15 stupňů nižší než populace) by měly i zůstat populace chladiče zpět, by měly dostat i GPU chladič?

Nainstaloval jsem mrazáku 7 pro s arktických 5 stříbrných a nemyslím, že jsem udělal chyby, vím, že případ není nejlepší a přidává k temps, ale před tím, než byl stroj stabilní a myslím si, že by mohl potřebovat čipset Chladič ventilátor ale nevidím cestu, jak zabezpečit jej tam.

jakékoliv nápady?

Díky chlapi
Old 30. března 2008, 16:38
Dárce Skupina

Default Přehřívání GPU

Lepidlo pracuje dobře, někdy je to jediná cesta, a přesto je to účinné. Thermal epoxy od Arctic Silver pokud jste puristickými s štěstěny, lepidlo ze stolu zásuvku, pokud chci výsledky.

Myslím, že je třeba odstranit, re-čisté, re-tepelné-paste a remount nové CPU chladiče příliš, pravděpodobně s menším pastu. Čisté opravdu potřeba, aby skončili s iso-propanol pro konečné rozpuštění a otřete taky, a něco cupanina zdarma-na to se. I používat čistou kávu filtr.

Můj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základní deska:
Asus A8N-VM CSM
Paměť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržení
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operační systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 30. března 2008, 18:11
Člen Skupina

Default Přehřívání GPU

Citace:
Původně Poslal spot View Post

Myslím, že je třeba odstranit, re-čisté, re-tepelné-paste a remount nové CPU chladiče příliš, pravděpodobně s menším pastu. Čisté opravdu potřeba, aby skončili s iso-propanol pro konečné rozpuštění a otřete taky, a něco cupanina zdarma-na to se. I používat čistou kávu filtr.

i lepidlo může jej tam vidět, jak to je a dal zpátky na akciové chladiče s ním, pokud se nedělá rozdíl, lepidlo je díky.

Použil jsem správné výši as5 pro jediné jádro P4 (a používané metody putting malý korálek o as5 v centru procesoru, pak umístit na chladnější a nechte ji třídit sama ven. tuto metodu vždy pracoval velký pro mě v minulosti a myslím si, že je doporučená metoda také), po vyčištění i arctiClean s tepelným odstraňovač materiálu (což je docela dobrý výrobek btw, rozpouští TIM na kontakt. snadné použití) a arcticlean tepelné čistič povrchu.
i také použít cupanina zdarma tkaninou, která i použití výhradně pro tento účel.

upřímně si nemyslím refitting chladiče by mohlo mít nějaký vliv na všechny, že jedním z důvodů i tento závit je i proto, že nemohou pochopit, proč mrazák 7 není nižší temps víc, a protože si myslím, že by mohly potřebovat čipset ventilátor zpět
Old 30. března 2008, 18:35
Dárce Skupina

Default Přehřívání GPU

I've kopírovány váš text tak můžu říct správně budoucí querents, jak uplatňovat chladiče.

Náhradní chladiče je schopné dosáhnout snížení, protože víme, že to udělal za vás předtím. Možná, že mám pokoj s měřicí žhavější mezi starými a novými? Možná, že proudění vzduchu v uzavřené počítačové věci změnily - pásku kabely dostal na cestu, což je případ ventilátor konektor vést spadl off. To jistě musí být mechanické, teplo je teplo je teplo a vesmíru nebyla změněna pravidla místně mimo navzdory. Zdali někdo kdysi řekl, že bez ohledu na to levé je pravdou však nepravděpodobné, že jakmile vám odstranit všechny impossibilities?
Old 30. března 2008, 18:55
Člen Skupina

Default Přehřívání GPU

er, děkujeme za Váš hodnotný příspěvek místě.

alex jste tam?
Old 30. března 2008, 18:59
Dárce Skupina

Default Přehřívání GPU

I počkat na vyřešení tohoto vlákno se značným zájmem.
Old 30. března 2008, 19:18
Člen Skupina

Default Přehřívání GPU

počítače-šťáva je skvělým fórum se spoustou přátelských a znalí lidé, kteří pravidelně poskytovat přesné a užitečné informace pro ty, kteří o to požádají, aby tomu tak bylo, aniž by se eliptický nebo sarkastický.

a to je důvod, proč lidé přijdou sem.
Old 30. března 2008, 19:25
Dárce Skupina

Default Přehřívání GPU

Omlouvám se upřímně, já nebyla úmyslná písemného jeden jota v této vlákno elipticky nebo sarkasticky. Jsem uznat, že váš popis přidání chladiče byl lepší než já a já jsem to vzal. Mé komentáře o důvodu nedostatku pokles teploty byly přesně tak, jak jsem si myslela a myslí, aby se zcela užitečná. Jsem docela překvapen na myšlenku, že se zdá nepomáhající. Beru na vědomí, že jste viděl rozdíl mezi oběma chladiče sami. Beru na vědomí, co oba víme, že fyzika není částečné a že tedy existuje skutečný důvod, proč se hledal. Nabízím několik rozumné alternativy, aby zvážila bych grant můžete najít zjednodušující. Jsem tady, protože jsem se zajímají o otázky a snaží odhalit odpověď.

Vše, co chybí, je to styl psaní můžete brát vážně, by se podívat na to.

Jsem schopen pomocí sarkasmus, ale jistě není v této výměny. Je určena k baví a informuje ve stejné době, kdy jsem si ho zaměstnávají. Myslím, že jsem použil jednou, protože jsem zde registrovány.
Old 31. března 2008, 15:03
Dárce Skupina

Default Přehřívání GPU

Erm ... Spot ... Ty právník jazyk je velmi formální a trochu na stranu opravdu nuda ... Můžete mi prosím zpět na sarkasmus? Mnohem více zábavné číst, že po cestě ...

Nazdraví:
Chris

Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základní deska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Paměť RAM:
4 GB Micronu PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubní 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400gb / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chlazení:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Síť / Internet:
Palubní
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operační systém (y):
Win-XP (SP2)
Old 31. března 2008, 15:10
Dárce Skupina

Default Přehřívání GPU

Nemůžu řídit jej mate, jsem jak se praštil asi moc a jsem stále snaží najít způsob, který by mohl umožnit mi přežít. Já jsem cesta ven z mé hloubky, je to jako Gloria Gaynor příjezdu do 8 in platformy a kocovině snaží vidět minulosti Světlomety. Jsem jeden zmatený plakát tohoto týdne.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.