μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Υπερθέρμανση gpu

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30ης Μαρτίου 2008, 15:58
Μέλος Ομάδα

Default Υπερθέρμανση gpu

γεια

λίγο πίσω alex βοήθησαν με αρκτικές ψύξης καταψύκτη 7 Pro που εργάστηκε για την μεγάλη μου τεμ.

αδελφοί pc μου ήταν πάντα λίγο ζεστό έτσι μόλις τοποθετηθεί ένας καταψύκτης 7 Pro για το PC επίσης. specs του είναι: MSI p4n SLI mobo και Geforce Asus EN7500LE κάρτα γραφικών.

όταν τοποθετηθεί αυτό το μικρό ανεμιστήρα για το chipset έπεσε από τον καταψύκτη και 7 ήταν πολύ μεγάλο για να χωρέσει πίσω σχετικά με (i πρέπει να αναφέρω ότι δεν ξέρω πως τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του υπολογιστή εφοδιασμένο το chipset ανεμιστήρα πάνω στο chipset heatsink, φαινόταν σαν να πιεστεί μόνο για αυτό και ελπίζουμε για το καλύτερο: δεν ήταν η φύλαξή τους σε αυτό μόλις έμεινε εκεί για όλη την ώρα που είχαμε με το pc δεν προβλήματα. υπάρχει πουθενά για να ορίσει την βίδα ή ανεμιστήρα στο heatsink και είμαι σε σύγχυση)

Εν πάση περιπτώσει, αν και θα ήταν ok χωρίς το chipset ανεμιστήρα, νόμιζα ότι ο καταψύκτης 7 cpu hsf θα επωφεληθούν περισσότερο.

temps αρχικά ήταν λίγο καλύτερο και είμαι ικανοποιημένος, αλλά τώρα, μία εβδομάδα ή και ούτω καθεξής, Υπολογίζω τα temps δεν είναι πολύ καλύτερα, ίσως το mobo θερμοκρασία είναι υψηλότερη, επειδή το chipset fan δεν υπάρχει πια. βασικά οι cpu και mobo τώρα ρελαντί σε περίπου 50 βαθμούς, το hdd σε 41 ή αυτό: δεν super cool, αλλά δεν αρκεί να είναι καυτό πρόβλημα.

μου θέμα είναι με την κάρτα grapgics που έχει περάσει από 60 βαθμούς βραδυπορείας έως 70 βαθμούς, και μόλις είχε bsod που έχω να αποδοθούν σε αυτό. η gpu ήταν πάντα ζεστό (60 βαθμούς), αλλά το pc ήταν πάντα σταθερή.

ερωτήσεις μου είναι:

-τον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι Northbridge chipset σταθερό στη θερμότητα νεροχύτη;
i-κόλλα θα πρέπει να είναι εκεί ή κάτι σχετικά με (i μπορούν να κολλήσει το απόθεμα δροσερότερες πίσω ή θα μπορούσα να παραμείνουμε σε αυτό υπάρχει με την AC 7 καταψύκτη με μια μικρή προεξοχή);
-Νομίζω 70 μοίρες είναι πολύ ζεστό για την gpu σε κατάσταση αδράνειας και δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό, μου κάνει εντύπωση το καταψύκτη 7 δεν αγόρασε η cpu temp μου ως άλλη τεμ επωφελήθηκε σε μεγάλο βαθμό (15 βαθμούς χαμηλότερη από ό, τι υλικό), θα πρέπει να επιμείνουμε του αποθέματος σε δροσερότερες πίσω, θα πρέπει να πάρω gpu cooler;

i εγκατασταθεί ο καταψύκτης 7 Pro με αρκτικές αργύρου 5 και δεν πιστεύω ότι έκανα λάθη, γνωρίζω την περίπτωση δεν είναι το καλύτερο και προσθέτει στο χρόνο, αλλά πριν από αυτό ήταν μια σταθερή μηχανή και πιστεύω ότι μπορεί να χρειάζεται το chipset cooler ανεμιστήρα αλλά δεν βλέπω τρόπο να εξασφαλίσουν στις εκεί.

καμιά ιδέα;

ευχαριστώ παιδιά
Old 30ης Μαρτίου 2008, 16:38
Ομάδα Δωρητών

Default Υπερθέρμανση gpu

Glue λειτουργεί καλά, μερικές φορές είναι ο μόνος τρόπος και ούτως ή άλλως είναι αποτελεσματική. Θερμική εποξικών από Arctic Silver αν είστε οπαδός της καθαρεύουσας με μια περιουσία, superglue συρτάρι από το γραφείο αν θέλετε μόνο τα αποτελέσματα.

Πιστεύω πως θα πρέπει να αφαιρέσετε, επανεστεροποιημένα καθαρά, αποκατάσταση θερμικής και επικολλήστε ξανανεβαίνω το νέο cpu heatsink πολύ, ίσως με λιγότερη πάστα. Καθαριότητα πραγματικά ανάγκη να καταλήξουμε σε ισο-προπανόλης για την τελική διαλύονται και σκουπίστε, επίσης, και κάτι στουπί χωρίς να το κάνουμε με. Χρησιμοποιώ καθαρό καφέ διηθητικό χαρτί.

Το σύστημά μου: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Motherboard:
Asus A8N-VM CSM
Μνήμες:
Cl2 Corsair PC3200 DDR-400 2GB
Κάρτα γραφικών (ες):
nVidia Geforce 6600 512MB
Κάρτα Ήχου:
Cherry RS 6000 m πληκτρολόγιο
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s διατηρήσει
Optical Drive (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Υπόθεση / PSU:
Thermaltake σοπράνο
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ες):
SXGA επίπεδης οθόνης
Operating System (s):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 30ης Μαρτίου 2008, 18:11
Μέλος Ομάδα

Default Υπερθέρμανση gpu

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας spot View Post

Πιστεύω πως θα πρέπει να αφαιρέσετε, επανεστεροποιημένα καθαρά, αποκατάσταση θερμικής και επικολλήστε ξανανεβαίνω το νέο cpu heatsink πολύ, ίσως με λιγότερη πάστα. Καθαριότητα πραγματικά ανάγκη να καταλήξουμε σε ισο-προπανόλης για την τελική διαλύονται και σκουπίστε, επίσης, και κάτι στουπί χωρίς να το κάνουμε με. Χρησιμοποιώ καθαρό καφέ διηθητικό χαρτί.

i μπορεί να κολλήσετε εκεί, δείτε πώς είναι και το υλικό που δροσερότερες πίσω με αυτό, αν δεν κάνει τη διαφορά, κόλλα είναι χάρη.

i χρησιμοποιείται το σωστό ποσό της as5 για ένα μόνο πυρήνα P4, (που χρησιμοποιείται και η μέθοδος της θέσης των μικρών σφαιριδίων as5 στο κέντρο της CPU, τότε τίθεται το πιο δροσερό και αφήστε το να ταξινομήσετε ίδια έξω. αυτή η μέθοδος έχει πάντοτε μεγάλη για μένα στο παρελθόν και πιστεύω ότι είναι η προτεινόμενη μέθοδος επίσης), μετά τον καθαρισμό αλλά και με θερμικές arctiClean αφαίρεσης υλικού (το οποίο είναι ένα πολύ καλό προϊόν BTW, διαλύει την TIM για την επικοινωνία. εύκολο στη χρήση) και τη θερμική επιφάνεια arcticlean καθαριστής.
i επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα στουπί ελεύθερη πανί που χρησιμοποιώ αποκλειστικά για το σκοπό αυτό.

Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι η αποσυναρμολόγηση δροσερότερες θα κάνουν τη διαφορά σε όλα, ένας από τους λόγους που έκανα αυτό το νήμα είναι επειδή δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η καταψύκτη 7 δεν μειώνουν το χρόνο και περισσότερο γιατί πιστεύω ότι μπορεί να χρειάζεται το chipset ανεμιστήρα πίσω
Old 30ης Μαρτίου 2008, 18:35
Ομάδα Δωρητών

Default Υπερθέρμανση gpu

Έχω αντιγραφή κειμένου σας, ώστε να μπορώ να πω σωστά μέλλον querents πώς να εφαρμόσει heatsink.

Η αντικατάσταση του heatsink ικανή να επιτύχει τη μείωση, επειδή γνωρίζουμε ότι το έκανε για σας στο παρελθόν. Ίσως το δωμάτιο έχεις θερμότερος με μέτρηση μεταξύ των παλαιών και των νέων; Ίσως η ροή του αέρα στο κλειστό υπολογιστή περίπτωση άλλαξε - η ταινία καλώδια έχεις με τον τρόπο, την περίπτωση σύνδεσης του ανεμιστήρα οδηγήσει μειώθηκε off. Είναι βέβαιο ότι πρέπει να είναι μηχανική, η θερμότητα είναι θερμότητα είναι θερμότητα και το σύμπαν δεν τροποποιήσει τους κανόνες παρά από τα τοπικά. Δεν κάποιος μια φορά να πω ότι όποια και αν είναι η αριστερά είναι η αλήθεια, ωστόσο, απίθανο, αφού αφαιρέσετε όλες τις impossibilities;
Old 30ης Μαρτίου 2008, 18:55
Μέλος Ομάδα

Default Υπερθέρμανση gpu

er, σας ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια επιτόπου.

alex είσαι εκεί;
Old 30ης Μαρτίου 2008, 18:59
Ομάδα Δωρητών

Default Υπερθέρμανση gpu

Αναμένω από το ψήφισμα αυτό το νήμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Old 30ης Μαρτίου 2008, 19:18
Μέλος Ομάδα

Default Υπερθέρμανση gpu

υπολογιστή-χυμός είναι ένα μεγάλο φόρουμ με πολύ φιλικό και καταρτισμένο άτομα που παρέχουν τακτικά ακριβείς και χρήσιμες πληροφορίες σε όσους ζητούν αυτό, το πράττουν χωρίς να ελλειπτικό ή σαρκαστικός.

και thats ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι έρχονται εδώ.
Old 30ης Μαρτίου 2008, 19:25
Ομάδα Δωρητών

Default Υπερθέρμανση gpu

Ζητώ συγνώμη ολόψυχα, δεν έχω πρόθεση γραπτή ένα ούτε στο ελάχιστο σε αυτό το νήμα elliptically ή σαρκαστικά. Θα αναγνωρίσει ότι σας περιγραφή της προσθήκης heatsink ήταν καλύτερη από την δική μου και έκανα αυτό. Τα σχόλιά μου σχετικά με την αιτία για την έλλειψη της θερμοκρασίας πτώση ήταν ακριβώς όπως τα σκέφτηκα και να είναι απολύτως χρήσιμη. Είμαι αρκετά αιφνιδιάστηκαν με την ιδέα που φαίνεται άχρηστη. Σημειώνω ότι το έχετε δει τη διαφορά μεταξύ των δύο heatsinks σου. Σημειώνω αυτό που και οι δύο γνωρίζουμε, ότι η φυσική δεν είναι μερική και ότι, συνεπώς, υπάρχει πραγματικός λόγος για να εξεταστούν. Θα προσφέρει αρκετά λογικό να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις αν και που μπορεί να σας χορηγήσει τις απλοϊκές. Είμαι εδώ επειδή Με ενδιαφέρει το θέμα και θέλει να ανακαλύψει την απάντηση.

Το μόνο που λείπει είναι ένα στυλ γραφής, μπορείτε να πάρετε στα σοβαρά, από την εμφάνιση του.

Είμαι σε θέση να χρησιμοποιούν σαρκασμό αλλά σίγουρα δεν έχουν σε αυτή την ανταλλαγή. Είναι προορίζεται να διασκεδάζουν και να ενημερώσει την ίδια στιγμή όταν κάνω απασχολεί αυτό. Νομίζω ότι έχω αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται από τότε που καταχωρήθηκε εδώ.
Old 31 Μαρτίου 2008, 15:03
Ομάδα Δωρητών

Default Υπερθέρμανση gpu

Μ ... Spot ... Μπορείτε δικηγόρος επίσημη γλώσσα είναι πολύ λίγο και για την πλευρά πραγματικά βαρετό ... Μπορείτε σας παρακαλώ να επιστρέψετε στην σαρκασμό; Πολύ πιο διασκεδαστικό να το διαβάσετε μετά αυτόν τον τρόπο ...

Cheers:
Chris

Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Μνήμες:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες 7,1 Ήχος
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB RAPTOR (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Υπόθεση / PSU:
Cosmos RC-1000 / Αρκτική 600W PSU
Ψύξη:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Εποχούμενες
Monitor (ες):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old 31 Μαρτίου 2008, 15:10
Ομάδα Δωρητών

Default Υπερθέρμανση gpu

Δεν μπορώ να το διαχειριστεί mate, slapped να είμαι πάρα πολύ κοντά και είμαι ακόμη προσπαθούμε να βρούμε ένα στυλ που θα μπορούσε να μου επιτρέψετε να επιβιώσουν. Είμαι δρόμο μου από το βάθος, είναι σαν την Gloria Gaynor που φθάνουν σε 8 ιντσών πλατφόρμες και πονοκέφαλο προσπαθώντας να δούμε το παρελθόν προβολείς. Είμαι ένας σαστισμένος αφίσα αυτή την εβδομάδα.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
HELP! υπερθέρμανση καλωδίου PS mustang66man Θήκες & Τροφοδοτικά 3 1η Ιανουαρίου 2009 22:59
Πιθανή υπερθέρμανση ????? mctw Θήκες & Τροφοδοτικά 5 9 Οκτ 2008 18:23
Υπερθέρμανσης το θέμα; mrdaveyk Γενική Συζήτηση Hardware 3 31 Δεκ. 2007 10:55
Υπερθέρμανση 2 baggin Γενική Συζήτηση Hardware 8 8η Αυγούστου 2007 07:42
Υπερθέρμανση gvmllr Γενική Συζήτηση Hardware 9 4 Ιουλ 2007 06:52
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.