![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| bok dok leđa Alex mi je pomogao sa Arctic Cooling Freezer 7 Pro koji izrađen velik na moj pc. moja braća pc je oduvijek bio malo vruće tako da sam samo obloženi Freezer 7 pro na tom pc previše. njegove naočale su: msi p4n SLI mobo Asus EN7500LE i Geforce grafičke kartice. našto ja postavljen je maleni ventilator na čipsetu otpale i zamrzivač 7 je prevelika za to da stane na leđa (moram napomenuti da ja ne znam kako prethodni vlasnik pc ugrađen ventilator na čipsetu čipset heatsink, izgledalo je kao da samo pritisne ga na i nadamo najboljem: nije bilo ništa održava ga na to samo tamo ostao za sva vremena smo imali PC bez problema. nalazi se nigdje na vijak ili popraviti ventilator za hladnjak i ja sam zbunjen) anyway, ja ipak to bi bilo ok, bez čipset navijač, ja mislio Freezer 7 CPU HSF bi ga koristi više. temps u početku bili malo bolje i bio sam zadovoljan, ali sada, tjedan dana ili tako, ja računati temps nisu mnogo bolje, možda mobo temp je viša jer čipovi ventilatora nije tu više. osnovi CPU i mobo sada su mali gas na oko 50 stupnjeva, HDD na 41 ili na taj način: ne super cool, ali ne i dovoljno vruće da se problem. moj problem s karticom koja grapgics ha otišao od 60 stupnjeva u idle 70 stupnjeva, a ja sam samo imao BSOD koji imam za atribut na ovu. GPU je uvijek bio toplo (60 stupnjeva), ali PC je uvijek bio stabilan. moja pitanja su: -kako su Northbridge čipset navijača fiksirane na hladnjak? -ja bi ga nalijepiti tamo ili nešto (ja mogao staviti natrag na stock cooler ili sam mogao staviti na tu sa AC Freezer 7 sa laganom prevjesa)? -Mislim da je 70 stupnjeva je previše vruće za GPU u nezaposlen i nisam sretna s njim, ja sam iznenađen Freezer 7 nije kupio cpu temp dolje kao moj drugi pc benefitted uvelike (15 stupnjeva niža nego stock) ja bi trebala staviti stock hladnjak na leđa, ja bi trebao dobiti GPU hladnjak? ja instaliran Freezer 7 Pro s arktičke srebra 5 i ne mislim da je bilo grešaka, ja znam slučaj nije najbolji i dodaje da temps, ali prije nego što je bio stabilan stroj i mislim da bi moglo trebati chipset hladnjak ventilator ali ja ne vidim način da ga na sigurno tamo. bilo koji ideja? hvala momci |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ljepilo radi dobro, ponekad je to jedini način, a ionako je na snazi. Toplinska epoksidna od Arctic Silver ako si purista s bogatstvom, superglue iz ladici, ako se samo želite rezultate.
Mislim da vam je potrebno ukloniti, re-čist, re-toplinsko-paste i remontni novi CPU hladnjak previše, vjerojatno s manje zalijepiti. Čisto stvarno ne treba završiti s izo-propanol za konačni raspusti i obrišite, previše, i nešto što ne ostavlja dlačice slobodan za napraviti Internet sa. Koristim čist papir filter kava. My System: Tim
|
|
| |||
| |||
| Quote:
ja svibanj kvalitetno zalijepiti ga na tamo, vidjeti kako je i stavio stock hladnjak na leđa s njom, ako to ne čini razliku, ljepilo je hvala. ja iskorišten točan iznos AS5 za jednu jezgru P4, (i koristi metoda stavljanja malih kuglica od AS5 u središtu centralna procesorska jedinica, a zatim stavite u hladnjak i pustite da sama riješiti. ova metoda uvijek je izrađen velik za mene u prošlosti i mislim da je preporučena metoda također), nakon čišćenja dobro s termalnom arctiClean uklanjanje materijala (što je prilično dobar proizvod btw, otapa TIM na kontakt. jednostavan za upotrebu) i arcticlean toplinsku površine pročišćivač. ja isto tako iskoristiti krpom koja ne ostavlja dlačice mogu koristiti isključivo za tu svrhu. ja iskreno ne mislim opremanje hladnjaka bi bilo razlike uopće, jedan od razloga zašto sam napravio ovaj thread je zato jer ja ne mogu razumjeti zašto zamrzivač 7 ne niže temps više i zato ja mislim da bi moglo trebati čipset ventilator nazad |
|
| |||
| |||
| Ja sam tvoj kopiran tekst tako da sam ispravno mogu reći buduće querents kako primijeniti heatsink. Zamjena hladnjaka je sposoban za postizanje smanjenja, znamo da je to zato što je to za vas prije. Možda je dobio soba toplija između mjerenja sa starim i novim? Možda protok zraka u zatvorenom kućištu računala promijenio - vrpcom kablovima dobio na putu, ventilator konektor slučaj dovesti iskrcali. To svakako mora biti mehanička, toplina je toplina je toplina i svemir nije izmijenjen pravila lokalno iz inata. Nije li jednom netko rekao da je ostavio sve što je istina ipak malo vjerojatno, nakon što uklonite sva nemogućnosti? |
|
| |||
| |||
| je, puno hvala za Vaš unos vrijednih mjesto. Alex ti si tu? |
|
| |||
| |||
| I čekaju rješavanje this thread sa znatan interes. |
|
| |||
| |||
| računalo-sok je odličan forum s puno znanja i prijateljski ljudi koji redovito pružaju točne i korisne informacije za one koji se pitaju za to, oni to učiniti bez da su eliptični ili sarkastičan. i taj zašto ljudi dolaze ovdje. |
|
| |||
| |||
| Ja se ispričavam srca, nisam namjerno napisao malenkost u ovom thread elliptically ili sarkastično. Sam je priznao da je tvoj opis dodajući heatsink bio bolji od mina i ja mislio. Moji komentari na razlog za nedostatak temperature drop su bili upravo kao što sam ih mislio i trebao biti sasvim korisna. Ja sam sasvim iznenađen na ideju se čine unhelpful. I imajte na umu da ste vidjeli razliku između dva hladnjacima sami. Ja na umu ono što oboje znamo, da je fizika nije djelomično, te da shodno tome ima pravi razlog treba tražiti. Ja ponuditi nekoliko razumne alternative to uzeti u obzir da sam dati vam može ih pojednostavljeno. Ja sam ovdje jer sam zainteresiran za pitanje i željela otkriti odgovor. Sve što je nedostajalo je stil pisanja, možete uzeti ozbiljno, koje izgleda od toga. Ja sam sposoban koristeći sarkazam, ali ja sigurno nisam u toj razmjeni. To je namjera zabaviti i informirati u isto vrijeme kad ja to zapošljavaju. Mislim da sam ga se jednom od kada sam ovdje registriran. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Erm ... Spot ... You odvjetnik jezik je vrlo formalna te malo na stranu stvarno dosadno ... Možete li ugoditi odnositi back to sarkazam? Mnogo je više zabavno pročitati post koji način ...
| |||
| |||
| Ja ne mogu upravljati Mate, I'm getting ošamario oko previše i ja sam još uvijek pokušava pronaći stil koji bi mogao dopustiti mene to preživjeti. Ja sam izlaz iz moje dubine, to je kao Gloria Gaynor dolaze u 8 inča platforme i mamurluka pokušava vidjeti prošlost reflektorima. Ja sam jedan plakat smeten ovaj tjedan. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| POMOZITE! PS pregrijavanja kabela | mustang66man | Cases & Power Supplies | 3 | 1. siječanj 2009 22:59 |
| Mogući pregrijavanja ????? | mctw | Cases & Power Supplies | 5 | 9. listopad 2008 18:23 |
| Pregrijavanja pitanje? | mrdaveyk | General Hardware Chat | 3 | 31. prosinac 2007 10:55 |
| Pregrijavanja 2 | baggin | General Hardware Chat | 8 | 8. kolovoz 2007 07:42 |
| Pregrijavanja | gvmllr | General Hardware Chat | 9 | 4. srpnja 2007 06:52 |
| Thread Tools | |
| |