kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Általános fémáru Chat

Register

Túlmelegedés GPU

Reply

Téma eszközök
Old Március 30, 2008, 15:58
Csoport tagja

Default Túlmelegedés GPU

szia

egy kicsit vissza alex segített egy Artic Cooling freezer 7 pro, amely munkás nagy az én-m pc.

testvéreim pc mindig is egy kicsit meleg tehát én csak látni egy fagyasztó 7 db pro azon túl. a specifikációk a következők: msi p4n SLI mobo és Geforce EN7500LE Asus grafikus kártya.

mikor én látni azt a kis ventillátor a chipset leesett, és a fagyasztó 7 volt túl nagy, hogy fér vissza (Meg kell említenem, hogy én nem tudom, hogy az előző tulajdonos a pc a lapkakészlettel szerelt ventilátor rá a chipset hűtőborda, úgy nézett ki, mint aki csak szorította, és remélhetőleg a legjobb: nem volt semmi tartani azt, hogy csak ott maradt minden alkalom, hogy a pc-val nem probléma. van hová, vagy csavar rögzíti a ventilátor a hűtőborda és én zavaros)

Szóval, bár lenne ok nélkül, a chipset ventilátor, azt hittem, a fagyasztó 7 cpu HSF javát is tovább.

temps kezdetben volt egy kicsit jobb és voltam elégedett, de most, egy hét, vagy így tovább, azt hiszem, a Temps nem sokkal jobb, talán a mobo magasabb hőmérsékletű, mert a chipset ventilátor nincs itt. alapvetően a CPU és a mobo már alapjáraton kb 50 fokos, a HDD 41-on, vagy úgy: nem szuper jó, de nem elég meleg a probléma.

én kérdés a grapgics kártyát ha elment 60 fok idle, 70 fok, és én csak volt egy BSOD, amit én tulajdonítani ennek. a GPU mindig meleg (60 fok), de a pc mindig is stabil.

Kérdéseim a következők:

-how northbridge chipset rajongók rögzíteni a hűtőborda?
-kéne ragasztani az ott vagy valami (én is kibír az állomány hűvösebb vissza, vagy tudtam, hogy kibír-ra ott az AC Freezer 7 enyhe túlnyúlás)?
-Azt hiszem 70 fok túl meleg a GPU alapjáraton és én nem vagyok boldog vele, én vagyok meglepve a fagyasztó 7 nem vásárolt a cpu temp le, mint az én másik nagy mértékben részesült pc (15 fokkal alacsonyabb állomány) kéne stick állomány hűvösebb vissza, ha kapok egy gpu hűvösebb?

Telepítettem a fagyasztó 7 Pro ARCTIC SILVER 5, és nem hiszem, hogy bármilyen hiba történt, tudom, hogy az ügy nem a legjobb, és növeli a temps de előtte volt stabil a gépen, és azt hiszem, szüksége lehet a chipset hűtő ventillátor de én nem látom olyan módon, hogy biztosítsa azt ott.

any ideas?

kösz srácok
Old Március 30 2008, 16:38
Donor Group

Default Túlmelegedés GPU

Ragasztó működik, néha ez az egyetlen módja, és különben is, ez hatásos. Thermal epoxi-tól Arctic Silver, ha te egy purista egy vagyon, pillanatragasztója az íróasztal fiókjában, ha ön csak akar eredményt.

Azt hiszem, el kell távolítani, újra tiszta, re-termál-paszta és remount az új cpu hűtőborda is, talán kevesebb paszta. Tiszta valóban szükség van, hogy a végén az ISO-propanol a végső feloldódni, és törölje is, és valami szöszmentes tenni azt. Használhatok tiszta kávé filter papír.

My System: Tim

Processzor (ok):
Athlon 64 3500 +
Alaplap:
Asus A8N-VM CSM
RAM memória:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 6600 512MB
Hangkártya:
Cherry RS 6000 M billentyű
Merevlemez (ek):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s fenntartása
Optikai meghajtó (k):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / tápegység:
Thermaltake Soprano
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (ok):
SXGA panel
Operációs rendszer (ek):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old Március 30, 2008, 18:11
Csoport tagja

Default Túlmelegedés GPU

Idézet:
Originally Posted by Helyszíni View Post

Azt hiszem, el kell távolítani, újra tiszta, re-termál-paszta és remount az új cpu hűtőborda is, talán kevesebb paszta. Tiszta valóban szükség van, hogy a végén az ISO-propanol a végső feloldódni, és törölje is, és valami szöszmentes tenni azt. Használhatok tiszta kávé filter papír.

Lehet jól ragasztja ott, milyen ez az állomány, és tegye vissza a hűvösebb vele, ha nem tesz különbséget, ragasztó is köszönöm.

én használt a megfelelő mennyiségű AS5 egy egymagos P4-es (és módszerét Putting a kis gyöngy-AS5 központjában a CPU-t, aztán a hűtő, és hagyjuk, hogy magától fajta. ez a módszer mindig munkás nagy nekem a múltban, és szerintem az ajánlott módszer is), tisztítás után jól arctiClean termikus lemosó anyag (ami egy nagyon jó termék btw, feloldja a TIM a kapcsolatot. könnyen használható), és arcticlean termikus felületi tisztító.
én is használhat lint ronggyal, amit kizárólagosan erre a célra.

Õszintén szólva nem hiszem, rendbehozatal a hűvösebb lenne-e különbség egyáltalán, az egyik oka én tette ezt a téma azért van, mert én nem értem, miért a fagyasztó 7 nem csökkenti a temps több és mert szerintem szüksége lehet a chipset Vissza fan
Old Március 30, 2008, 18:35
Donor Group

Default Túlmelegedés GPU

I've másolta be a szöveget, így tudok helyesen mondani querents jövőben hogyan kell alkalmazni a hűtőborda.

A csere a hűtőborda képes csökkentési cél eléréséhez, tudjuk, hogy azért, mert ez az Ön előtt. Lehet, hogy a szobában van melegebb a mérő a régi és az új? Lehet, hogy a légáramlást a zárt számítógépes esetben megváltozott - a szalag kábel van az úton, az ügy ventilátor csatlakozó ólom hullott le. Ez biztosan kell mechanikai, hő hő hő és a világegyetem nem módosította a szabályokat helyi rosszindulatból. Nem egyszer valaki mondani, hogy bármi is elhagyta az igazság azonban valószínűtlen, miután eltávolította az összes képtelenséget?
Old Március 30, 2008, 18:55
Csoport tagja

Default Túlmelegedés GPU

ööö, köszönöm szépen a hasznosította helyszínen.

alex ott vagy?
Old Március 30, 2008, 18:59
Donor Group

Default Túlmelegedés GPU

Várom az állásfoglalást e téma nagy érdeklődést keltett.
Old Március 30, 2008, 19:18
Csoport tagja

Default Túlmelegedés GPU

számítógép-lé egy nagyszerű fórum, ahol sok a baráti és jól tájékozott emberek, akik rendszeresen pontos és hasznos információkat azoknak, akik kérik érte, akkor ezt anélkül, hogy elliptikus, vagy szarkasztikus.

és amit az emberek miért jönnek ide.
Old Március 30, 2008, 19:25
Donor Group

Default Túlmelegedés GPU

Bocsánatot kérek, teljes szívemből, én szándékosan nem írt egy szemernyi e téma elliptically vagy gúnyosan. Azt elismerte, hogy a leírást hozzáadásával hűtőborda jobb volt, mint az enyém, és én is gondolta. Az általam írt hozzászólások az oka, hogy nincs hőmérséklet-csökkenés volt pontosan úgy, ahogy gondoltam, és azt jelentette, hogy teljesen hasznos. Én nagyon megdöbbentett az a gondolat, úgy tűnik, haszontalan. Tudomásul veszem, hogy láttad a különbség a kettő között hűtőbordák magad. Megjegyzem, mi mindketten tudjuk, hogy a fizika nem részleges és ennek következtében van egy igazi oka, hogy keresünk. Ajánlom több ésszerű alternatívákat, hogy fontolja meg, ha adhatok talán találni őket leegyszerűsítő. Azért vagyok itt, mert én vagyok érdekelt a kérdésben, és szeretné felfedezni a választ.

Minden, ami hiányzik a stílus, amit írásban is komolyan venni, a kinézete meg.

Én használni képes szarkazmus de biztosan nem ebben a csere. Ez szolgál a tánc, és tájékoztatja egy időben, mikor nem alkalmazzák azt. Azt hiszem, már egyszer használtam, mivel regisztráltam magam itt.
Old Március 31, 2008, 15:03
Donor Group

Default Túlmelegedés GPU

Erm ... Spot ... Ön ügyvéd nyelv nagyon formális és egy kicsit unalmas az oldalon tényleg ... Tud kérjük vissza a szarkazmus? Sokkal több szórakoztató olvasni, hogy tegye út ...

Cheers:
Chris

My System: Willy Wonka's Sokszög Factory

Processzor (ok):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Alaplap:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
RAM memória:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafikus kártya (k):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Hangkártya:
Fedélzeti 7,1 Sound
Merevlemez (ek):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Optikai meghajtó (k):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / tápegység:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W tápegység
Hűtés:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Hálózat / Internet:
Onboard
Monitor (ok):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operációs rendszer (ek):
Win XP (SP2)
Old Március 31, 2008, 15:10
Donor Group

Default Túlmelegedés GPU

Nem tudom kezelni azt mate, kapok csapott körül túl sok és még mindig próbálok találni a stílus, amely lehetővé tenné számomra, hogy életben maradjanak. Én kiutat az én mély, ez olyan, mint Gloria Gaynor érkezik 8 inch platformok és másnaposság ellen próbálja látni múlt a fényszórók. Én vagyok az egyik összezavarodott plakátot ezen a héten.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.