פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כללי חומרה צ 'אט

Register

Overheating gpu

Reply

שרשרת כלים
Old 30 מרס 2008, 15:58
חבר קבוצת

Default Overheating gpu

הי

ואילו אלכס עזרה לי בחזרה עם מקפיא 7 Pro קירור Arctic אשר עבד נהדר על המחשב שלי.

PC האחים שלי תמיד היה קצת חם אז אני פשוט התאים מקפיא 7 Pro על זה יותר מדי PC. המשקפיים שלו הם: MSI ו p4n SLI mobo Asus Geforce EN7500LE כרטיס המסך.

כאשר אני מעריץ אותו הרכיב על שבבים זעירים נפל ו FREEZER 7 היה גדול מדי בשביל להתאים אותו בחזרה (אני חייב להזכיר כי אני לא יודע איך הבעלים הקודמים של המחשב מצויד מאוורר על ערכת השבבים Chipset קירור, זה נראה כאילו הוא רק הצמיד אותה וקיוויתי לטוב: לא היה דבר זה שומר על זה פשוט נשאר שם במשך כל הזמן היו לנו שום בעיות עם המחשב. אין איפה הבורג או לתקן את המאוורר קירור ואני מבולבל)

בכל אופן, אני אך יהיה בסדר, ללא מאוורר שבבים, חשבתי hsf מקפיא 7 CPU ירוויחו יותר.

Temps בתחילה היו קצת יותר טוב ואני שמח אבל עכשיו, שבוע או כך, אני חושב Temps הם לא הרבה יותר טוב, אולי זמני mobo גבוה בגלל המאוורר השבבים הוא כבר לא שם. בעיקרון CPU and mobo כעת התבטלות בסביבות 50 מעלות, HDD ב 41 או כך: לא מגניב אבל לא חם מספיק להיות בעיה.

הבעיה שלי היא עם כרטיס grapgics חה אשר נעלם מן סרק 60 מעלות עד 70 מעלות, ואני פשוט מסךהמוותהכחול שיש לי לייחס את זה. GPU תמיד היה חם (60 מעלות) אבל המחשב תמיד יציב.

השאלות שלי הן:

איך הם אוהדים-Chipset Northbridge קבועה לכיור חום?
-דבק אני צריך את זה על שם או משהו (אני יכול להישאר קריר שוב על המניות או שאני יכול לתקוע אותו שם עם מקפיא 7 AC עם הסככה קלה)?
אני חושב-70 מעלות חם מדי עבור GPU בטלה בבית ואני לא שמח עם זה, אני מופתע מקפיא 7 לא קנה CPU Temp למטה PC השני שלי יתרון מאד (15 מעלות נמוך יותר מניות) מקל עלי מניות קריר שוב, אני צריך לקבל קריר GPU?

התקנתי עם מקפיא 7 Pro Arctic Silver 5 ו לא חושב שעשיתי טעויות, אני יודע לא במקרה הטוב, מוסיף Temps אבל לפני זה היה מכונת יציבות ואני חושב שזה צריך מאוורר מצנן Chipset אבל אני לא רואה דרך לאבטח אותו שם.

רעיונות כלשהם?

תודה, חבר 'ה
Old 30 מרס 2008, 16:38
קבוצת תורמים

Default Overheating gpu

הדבק עובד מצוין, לפעמים זה הדרך היחידה ובכל מקרה זה יעיל. אפוקסי תרמי מן הקוטב כסף אם אתה עם טהרן הון, superglue ממגירת השולחן אם אתה רק רוצה תוצאות.

אני חושב שאתה צריך להסיר מחדש נקי, מחדש להדביק ו-תרמי לעלות שוב CPU Heatsink חדש מדי, כנראה עם הדבק פחות. נקי באמת צריך לגמור עם ISO-propanol הסופי עבור לפזר ולנגב, גם כן, ללא מוך משהו לעשות עם זה. אני משתמש במסנן קפה נקיים נייר.

המערכת שלי: טים

מעבד (ים):
Athlon 64 3500 +
לוח האם:
ASUS A8N-VM CSM
זיכרון RAM:
Corsair PC3200 CL2 DDR-400 2GB
כרטיס מסך (S):
nvidia Geforce 6600 512MB
כרטיס קול:
דובדבן RS 6000 ז מקלדת
Hard Drive (s):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s לתמוך
כונן אופטי (S):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake סופרן
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Telewest 2x20Mb/sec
צג (S):
SXGA לוח שטוח
מערכת הפעלה (S):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 30 מרס 2008, 18:11
חבר קבוצת

Default Overheating gpu

ציטוט:
פורסם במקור על ידי כתם View Post

אני חושב שאתה צריך להסיר מחדש נקי, מחדש להדביק ו-תרמי לעלות שוב CPU Heatsink חדש מדי, כנראה עם הדבק פחות. נקי באמת צריך לגמור עם ISO-propanol הסופי עבור לפזר ולנגב, גם כן, ללא מוך משהו לעשות עם זה. אני משתמש במסנן קפה נקיים נייר.

אני בהחלט יכול להדביק אותו שם, לראות איך זה והניח שוב על המניות צידנית עם זה אם זה לא עושה את ההבדל, דבק זה תודה.

השתמשתי כמות נכונה של AS5 עבור P4 ליבה אחת, (והשתמש בשיטה של חרוז קטן של AS5 לשים במרכז המעבד, ואז לשים צידנית על ולתת לו למיין את עצמה. בשיטה זו תמיד עבד נהדר עבורי בעבר אני חושב גם השיטה המומלצת), לאחר ניקוי היטב עם חומר מסיר arctiClean תרמי (שהוא די טוב BTW המוצר, מתמוסס TIM על קשר. וקל לשימוש) ועל פני השטח מטהר arcticlean תרמית.
אני גם להשתמש במטלית ללא מוך שבו אני משתמש אך ורק למטרה זו.

אני באמת לא חושב refitting קריר היה משנה כלל, אחת הסיבות שאני פתיל הוא עשה את זה כי אני לא יכול להבין למה לא במקפיא 7 Temps נמוך יותר כי אני חושב שזה צריך Chipset המאוורר האחורי
Old 30 מרס 2008, 18:35
קבוצת תורמים

Default Overheating gpu

יש להעתיק את הטקסט שלך אז אני יכול להגיד שצריך querents בעתיד איך ליישם קירור.

החלפת קירור מסוגלת להשיג ירידה, אנחנו יודעים את זה כי זה עשה לך את זה לפני. אולי יש מקום חם יותר בין מדידה עם זקן חדש? אולי זרימת האוויר במקרה המחשב סגור השתנה - כבלים סרט יש בדרך, מאוורר להוביל במקרה מחבר נרדמתי. זה בוודאי חייב להיות מכני, החום החום החום המתוקן לא ליקום יש חוקים מקומיים להכעיס. לא פעם מישהו אומר שכל מה שנשאר הוא אמת אולם לא סביר, כל פעם שתסיר בלתי אפשריים?
Old 30 מרס 2008, 18:55
חבר קבוצת

Default Overheating gpu

אה, תודה רבה לך על המקום שלך יקר קלט.

אלכס את שם?
Old 30 מרס 2008, 18:59
קבוצת תורמים

Default Overheating gpu

אני ממתין ברזולוציה של פתיל זה בעניין רב.
Old 30 מרס 2008, 19:18
חבר קבוצת

Default Overheating gpu

מחשב מיץ הוא פורום גדול עם הרבה אנשים ידידותיים בקביעות ידע לספק מידע מדויק מועיל למי לבקש, הם עושים זאת בלי להיות סרקסטי או אליפטי.

ואת זה למה אנשים באים לכאן.
Old 30 מרס 2008, 19:25
קבוצת תורמים

Default Overheating gpu

אני מתנצל בלב שלם, לא נכתב בכוונה כהוא זה elliptically בחוט או בלעג. אני מודה כי התיאור שלך של הוספת Heatsink היה יותר טוב משלי ואני מתכוון לזה. הערות שלי על הסיבה לחוסר הירידה בטמפרטורה היו בדיוק כמו שחשבתי אותם לגמרי אמור להיות מועיל. אני די מופתעת מהרעיון שהם נראים unhelpful. אני מציין כי ראית הבדל בין שני Heatsinks עצמך. אני מציין את מה ששנינו יודעים, כי הפיזיקה אינה חלקית וכי כתוצאה מכך יש סיבה אמיתית להיות חיפש. אני מציע כמה חלופות סבירות לשקול אם כי אני מודה, אתם יכולים למצוא אותם פשטני. אני כאן כי אני מעוניין השאלה ולהוט לגלות את התשובה.

כל מה שחסר הוא סגנון הכתיבה אתה יכול לקחת ברצינות, לפי המבט של זה.

אני מסוגל באמצעות סרקזם אבל אני בהחלט לא בתמורה זו. זה נועד לבדר להודיע באותו הזמן כאשר אני עושה להעסיק אותו. אני חושב השתמשתי בו פעם אחת מאז שאני רשום כאן.
Old 31 מרס 2008, 15:03
קבוצת תורמים

Default Overheating gpu

Erm ... ספוט ... אתה עורך דין בשפה מאוד רשמית קצת בצד ממש משעמם ... אתה יכול בבקשה לשוב ולעיין סרקזם? הרבה יותר משעשע לקרוא לכתוב ככה ...

לחיים:
כריס

המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע

מעבד (ים):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
לוח האם:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
זיכרון RAM:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
כרטיס מסך (S):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
כרטיס קול:
Onboard 7.1 סאונד
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
כונן אופטי (S):
Optiarc AD-7200D 20x-DVD-RW (x2)
Case / PSU:
קוסמוס RC-1000 / הארקטי 600W PSU
Cooling:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
רשת / אינטרנט:
Onboard
צג (S):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
מערכת הפעלה (S):
Win-XP (SP2)
Old 31 מרס 2008, 15:10
קבוצת תורמים

Default Overheating gpu

אני לא יכול לנהל אותו חבר, אני מקבל יותר מדי סביב סטר ואני עדיין מנסה למצוא סגנון שעשוי לאפשר לי לשרוד. אני מוצא עומק שלי, זה כמו גלוריה גיינור שהגיע פלטפורמות 8 אינץ 'הנגאובר מנסה לראות מעבר הזרקורים. אני אחד משועשע פוסטר השבוע.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
עזרה! נ.ב. כבל overheating mustang66man מקרים & ספקי כוח 3 ב -1 ינואר 2009 22:59
אפשריות Overheating ????? mctw מקרים & ספקי כוח 5 9th אוקטובר 2008 18:23
Overheating הבעיה? mrdaveyk כללי חומרה צ 'אט 3 31 דצמבר 2007 10:55
Overheating 2 baggin כללי חומרה צ 'אט 8 8 אוגוסט 2007 07:42
Overheating gvmllr כללי חומרה צ 'אט 9 4th יולי 2007 06:52
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.