![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| labas o atgal alex padėjo man su Arkties šaldymo šaldiklis 7 pro kuri dirbo Didžiosios ant mano PC. broliai PC visada buvo šiek tiek karšto, kad aš ką tik įrengtas šaldikliai 7 Pro, kad per PC. jo specifikacija yra: MSI p4n SLI MOBO ir Geforce Asus EN7500LE grafikos plokštę. kai aš turėti tai nedidelis ventiliatorius ant Chipset nukrito ir šaldikliai 7 buvo per didelė, kad jis atitiktų atgal (turiu paminėti, kad aš nežinau, kaip ankstesnis savininkas PC įrengtas Chipset ventiliatorius ant Chipset RADIATORIUS, atrodė, jis tik primygtinai jį ir tikėjosi, geriausias: niekas negalėjo išlaikyti jį tai tiesiog ten išbuvo visą laiką, mes be jokių problemų vnt. egzistuoja niekur varžtu arba nustatyti ventiliatoriaus HEATSINK ir aš esu supainiotas) Anyway, i nors ji bus ok, be Chipset ventiliatorius, aš maniau, šaldikliai 7 CPU HSF būtų naudinga, kad daugiau. temps iš pradžių buvo šiek tiek geriau ir man buvo malonu, tačiau dabar, savaitę ar panašiai, manau temps ne daug geriau, o gal MOBO temperatūra yra didesnė, nes Chipset ventiliatoriaus nėra, nebėra. esmės CPU ir MOBO dabar tuščiosios eigos metu apie 50 laipsnių, ne 41 ar tai HDD: ne kiečiausias, bet ne įkaista būti problema. Mano problema yra su grapgics kortelę, kuri ha padidėjo nuo 60 laipsnių idle iki 70 laipsnių, o aš tiesiog buvo BSOD kuri turiu priskirti tai. GPU visada buvo karštas (60 laipsnių), bet PC visada buvo stabilūs. Mano klausimai yra: -Kaip Northbridge chipset ventiliatoriai tvirtinami prie šilumos šalintuvo? -man reikia klijuoti ją ten, arba kažkas (aš galėčiau laikytis atsargų aušintuvas atgal arba i ji gali laikytis ten su AC-šaldiklių 7 su truputį atbraila)? -Manau, kad 70 laipsnių yra per karšta tuščiąja eiga, ir aš nesu laiminga su juo GPU, aš esu nustebęs, šaldikliai 7 dar pirko CPU temp nustatytos kaip kiti mano PC išmokamos daug (15 laipsnių mažesnė už žaliavą) turėčiau klijuoti akcijų aušintuvas atgal, turėčiau GPU aušintuvas? Įdiegiau šaldikliai 7 Pro, Arctic silver 5, ir nemanau, kad aš padariau klaidų, aš žinau, jei ne geriausia, ir priduria, kad temps, bet prieš tai buvo stabilus aparatas ir manau, kad gali tekti Chipset aušintuvai ventiliatorius bet aš nematau, kaip užtikrinti jo ten. Any ideas? Thanks guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klijai puikiai veikia, kartais tai vienintelis būdas, ir vistiek ji yra veiksminga. Terminiai epoksidinės iš Arctic silver, jei jūs su likimo, superglue nuo stalo stalčiuje Pūrists Jei tiesiog norite rezultatų.
Manau, kad reikia pašalinti, vėl švarus, pakartotinio terminio pastos ir remonto naujų CPU HEATSINK per daug, turbūt mažiau pasta. Švarus tikrai reikia baigti su ISO-propanolis galutinį ištirpinama ir sunaikinti, taip pat ir kažkas nesipūkuojančia padaryti jį. Naudoti švarų kavos filtravimo popieriaus. Mano sistema: Timas
|
|
| |||
| |||
| Citata:
aš ir klijai jį ten, kaip ji yra ir įdėti akcijų aušintuvas atgal su ja, jeigu ji nepateikia skirtumas, klijų tai ačiū. I used dydžiui as5 už vieną pagrindinių P4 (ir panaudotų išleidimą mažas rutuliukas iš as5 metodas ir CPU centrą, tada pastatyti ant aušintuvo ir tegul jis Rūšiuoti save. Šis metodas visada buvo puikus man praeityje ir, manau, yra rekomenduojamas metodas taip pat), po plovimo gerai arctiClean terminio medžiagų pašalinimo (kuris yra labai geras produktas BTW, ištirpsta TIM dėl kontakto. lengva naudotis,) ir arcticlean šilumos paviršius išvalomas. Aš taip pat naudoti Korp kainuoja audinys, kurį aš naudoja tik šiam tikslui. Aš sąžiningai nemanau REMONTAS aušintuvas būtų bet ne visiems skirtumas, viena iš priežasčių, kodėl aš padariau šioje temoje yra, nes aš negaliu suprasti, kodėl šaldikliai 7 ne mažesnis temps dar ir todėl, manau, kad gali tekti chipset ventiliatorius atgal |
|
| |||
| |||
| Aš kopijuoti savo tekstą, kad galėčiau tinkamai pasakyti ateityje querents kaip taikyti HEATSINK. Pakeitimas HEATSINK yra pajėgi siekti sumažinti, mes žinome, kad dėl to jis padarė tai už jus prieš. Gal kambarį got šilčiau tarp matavimo su sena ir nauja? Gal uždaryti kompiuterio atveju oras pasikeitė - Juostelės kabelių pateko į kelią, CASE FAN connector švino sumažėjo išjungti. Jis tikrai turi būti mechaninė, šiluma šiluma šilumos ir visatos nėra iš dalies pakeistas taisykles, lokaliai iš pykčio. Ne kažkas kažkada pasakyti, kad visada kas kairėje pusėje yra tiesa Tačiau neįtikėtina, kai pašalinate visas impossibilities? |
|
| |||
| |||
| er, labai dėkojame už jūsų vertingas indėlis vietoje. Alex Are you there? |
|
| |||
| |||
| Laukiu šio didelio susidomėjimo thread rezoliucijos. |
|
| |||
| |||
| Kompiuterinių sultys yra puikus forumas, draugiškai ir patyrusius žmones, kurie reguliariai teikti tikslią ir naudingą informaciją, kad tie, kurie to prašo daug, jie tai daryti elipsės ar sarkastiškas. ir Thats why people come here. |
|
| |||
| |||
| Atsiprašau nuoširdžiai, aš ne tyčia parašyta Jota šioje temoje elipsės ar sarkazmas. Aš pripažino, kad savo aprašymą pridėti HEATSINK buvo geresnis nei mano, ir aš tai reiškė. Mano komentarai dėl temperatūros sumažėjimas nėra priežasties buvo tiksliai taip, kaip aš maniau jiems ir skirtas būti visiškai naudingas. Esu gana Stebisi ne idėja atrodo nenaudingas. Norėčiau pažymėti, kad jūs matėte tarp dviejų radiatoriai sau skirtumą. Atkreipiu dėmesį, ką mes abu žinome, kad fizika ne tik iš dalies ir todėl, kad ten yra tikroji priežastis, reikia ieškoti. Siūlau keletą pagrįstų alternatyvų, apsvarstyti, nors aš jums suteikti gali rasti jiems paprasta. Aš čia, nes aš mėgstu klausimą ir nori sužinoti atsakymą. Visa tai Trūksta rašymo stilių galite rimtai, pagal jo išvaizdą. I'm galima naudoti sarkazmas, bet aš tikrai ne šioje biržoje. Jis skirtas linksmintis ir informuoja tuo pačiu metu, kai aš jį samdyti. Manau, kad aš jį vartojo kartą, nes Aš užsiregistravau čia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Erm ... Vietoje ... Jūs advokato kalba yra labai formalių ir ant kelio truputį nuobodu tikrai ... Ar galite grąžinti į sarkazmas? Daug daugiau juokinga skaityti žinutę, kad taip ...
| |||
| |||
| Aš negaliu valdyti ji mate, kad gaunu jokių papildomų investicijų aplink per daug, o aš vis dar bando surasti stilių, kuris leistų man išgyventi. Aš taip iš mano gylio, tai kaip Gloria Gaynor, atvykstančių į 8 colių platformų ir pagirių bando pamatyti paskutinius prožektoriai. Esu vienas Otumaniony plakatas šią savaitę. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| HELP! perkaitimo PS kabelis | mustang66man | Cases & Power Supplies | 3 | 1 sausis 2009 22:59 |
| Galimos perkaitimo ????? | mctw | Cases & Power Supplies | 5 | 9 spalis 2008 18:23 |
| Perkaitimo problema? | mrdaveyk | General Hardware Chat | 3 | 31 gruodis 2007 10:55 |
| Perkaitimas 2 | baggin | General Hardware Chat | 8 | 8 rugpjūtis 2007 07:42 |
| Perkaitimas | gvmllr | General Hardware Chat | 9 | 4 liepa 2007 06:52 |
| Temos įrankiai | |
| |