![]() |
|
| |||
| |||
| čau bet atpakaļ alex palīdzēja man ar arktisks dzesēšanas saldētava 7 Pro ", kas strādāja liels par manu pc. brāļi pc vienmēr ir mazliet karsts, tāpēc es vienkārši uzstādīt saldētava 7 pro uz šī datora too. viņa specs ir: msi p4n sli MOBO un Geforce Asus EN7500LE grafikas karte. kad es aprīkots tā tiny ventilatoru Chipset nokrita un saldētavas 7 bija pārāk liels, lai to varētu piemērot atpakaļ (i ir pieminēt, ka es nezinu, kā iepriekšējā īpašnieka pc aprīkots chipseta ventilators uz chipset Heatsink, tas izskatījās, piemēram, viņš vienkārši piespiež to un cer uz labāko: nekas tur to tā vienkārši palika tur visu laiku mums bija pc bez problēmām. nav nekur skrūvju vai noteikt ventilatoru, Heatsink un i am apjukums) anyway, es gan būtu ok bez chipset ventilators, es domāju, saldētavas 7 cpu HSF gūs labumu to vairāk. Sākotnēji temps bija mazliet labāk, un man bija prieks, bet tagad, nedēļu vai tā, es jārēķinās temps nav daudz labāk, varbūt MOBO temperatūra ir augstāka, jo chipset ventilators tur nav vairs. galvenokārt CPU un MOBO tagad tukšgaitā ap 50 grādiem, hdd līmenī vai tik 41: ne super cool, bet ne karsti pietiekami lieli, lai problēmu. mana problēma ir ar grapgics karti, kura ha aizgājuši no 60 grādiem brīvgaitas līdz 70 grādiem, un es tikko bija bsod, kas man piedēvēt to. GPU vienmēr ir karsts (60 grādi), bet pc ir vienmēr bijis stabils. mani jautājumi ir šādi: -how are NORTHBRIDGE chipset ventilatori piestiprināts pie siltuma izlietne? -man līme to tur vai kas (i varētu pielīmēt akciju dzesētājs atpakaļ vai es varētu pielīmēt to tur ar ac saldētavas 7 ar nelielu pārkari)? -Es domāju, ka 70 grādos, ir pārāk karsts GPU brīvgaitas un es neesmu apmierināts ar to, es esmu pārsteigts saldētavas 7 nav nopircis cpu temp nosaka, kā citi mani pc guva labumu ļoti (15 grādiem zemāka nekā cāļi) man stick Noliktavā dzesētājs atpakaļ, ja man GPU cooler? es instal saldētavas 7 Pro ar arktisko sudraba 5 un nedomāju, ka es jebkurā kļūdas, es zinu, ja nav labākais un papildina temps, bet pirms tam bija stabila mašīna, un es domāju, ka tai varētu būt vajadzīga chipset dzesētāja ventilators bet es neredzu veidu, lai nodrošinātu to tur. any ideas? thanks guys |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Līme works fine, dažreiz tas ir vienīgais veids, un jebkurā gadījumā tas ir spēkā. Siltuma epoksīdu no Arctic Silver ja esat pūrists ar veiksmi, superglue no rakstāmgalda atvilktnē, ja jūs vienkārši vēlaties rezultātus.
Es domāju, ka jums ir nepieciešams noņemt, vēlreiz tīra, re-siltuma-pasta un rezerves zirgs jaunu CPU Heatsink arī, iespējams, ar mazāk paste. Clean tiešām nepieciešams, lai galu galā ar iso-propanols, lai gala izšķīst un notīriet arī, un kaut savārstījums bez to darīt ar. I use tīru kafijas filtra papīra. Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Quote:
es arī līme to tur redzēt, kā tas ir un nodot akciju dzesētājs atpakaļ ar to, ja tas nesniedz atšķirība, līme ir thanks. i lieto pareizas summas as5 par vienu galveno P4 (un lieto metodes apvienot nelielus lodītes no as5 centrā CPU, tad ielieciet COOLER un ļaujiet tai sakārtot pati out. šai metodei vienmēr ir strādājis liels man ir pagātnē un, manuprāt, ir ieteicams metodei), pēc tīrīšanas labi arctiClean siltuma materiāla noņemšanas (kas ir diezgan labs produkts btw, izšķīst TIM saskarē. ērti lietošanai) un arcticlean siltuma virsmu attīrītājs. Es arī izmantot savārstījums bez auduma, ar ko i izmantot tikai šim mērķim. Es godīgi nedomāju, ka atkārtotā dzesētājs padarīs jebkuru atšķirību vispār, viens no iemesliem es šo pavediens ir, jo es nevaru saprast, kāpēc saldētavas 7 nav mazākas temps arvien vairāk un tāpēc es domāju, ka tai varētu būt vajadzīga chipset ventilators atpakaļ |
|
| |||
| |||
| Esmu kopē savu tekstu, lai es varētu pareizi pastāstīt nākotnes querents kā pieteikties Heatsink. Rezerves Heatsink ir spējīgs panākt samazinājumu, mēs zinām, ka, jo tā ir par jums. Varbūt istabu got karstāks starp mērot ar veco un jauno? Varbūt gaisa plūsmas slēgtā datora ja mainījies - lentas kabeļi got veidā, ja fan connector rezultātā samazinājās off. Tas protams ir mehāniska, siltums ir siltums ir siltumenerģijas un Visumu nav grozījusi noteikumus, lokāli no neskatoties. Vai nav kāds vienu reizi teikt, ka viss, kas palicis pāri, ir patiesība tomēr neticams, kad esat noņemt visus impossibilities? |
|
| |||
| |||
| er, liels paldies par jūsu vērtīgo ieguldījumu vietas. alex are you there? |
|
| |||
| |||
| Es gaidīt rezolūciju this thread ar lielu interesi. |
|
| |||
| |||
| datoru sula ir lielisks forums ar daudz draudzīgu un zinošu cilvēku, kas regulāri sniegtu precīzu un noderīgu informāciju tiem, kas to prasa, viņi to dara bez eliptisks vai sarkastisks. un thats kāpēc cilvēki nāk šeit. |
|
| |||
| |||
| Es atvainojos no visas sirds, man nav nodomu rakstiski jota in this thread Elipses vai sarkastiski. Man jāatzīst, ka Jūsu apraksts pievienot Heatsink bija labāks, nekā mans, un es gribēju to. Manas atsauksmes par iemeslu trūkuma dēļ temperatūras kritums bija tieši tā, kā es domāju tiem un paredzēta pilnīgi lietderīga. Es esmu diezgan pārsteigts par ideju, tās, šķiet, nepalīdz. Es atzīmēju, ka esat redzējuši atšķirību starp diviem Pāraidīšanas pats. Es atzīmēju, ko mēs abi zinām, ka fizika nav daļēji un ka tāpēc tur ir patiesais iemesls, ko meklēja. Es piedāvāju vairākas iespējamās alternatīvas, lai apsvērtu arī es piešķirt jūs varētu atrast tos vienkāršots. Es esmu šeit tāpēc, ka es esmu ieinteresēts jautājumu, vēlas uzzināt atbildi. Viss, kas trūkst, ir rakstīšanas stilu, var ņemt nopietni, ar izskatu tā. Es esmu spējīgs izmantot sarkasms, bet man noteikti nav šajā apmaiņā. Tas ir paredzēts, lai Amuse un informē par tajā pašā laikā, kad es to izmantot to. Es domāju, ka es esmu izmantojusi vienu reizi kopš Esmu reģistrējies šeit. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Erm ... Spot ... Jūs advokāts valoda ir ļoti formāla un mazliet par boring pusē tiešām ... Vai jūs, lūdzu, atsaukties uz sarkasms? Daudz vairāk uzjautrinoši lasīt pastu šādā veidā ...
| |||
| |||
| Es nevaru pārvaldīt tai palīga, es saņemu cirta apkārt pārāk daudz, un es joprojām mēģinu atrast stilu, kas varētu ļaut man izdzīvot. Es izeju no manas dziļums, tas ir tāpat kā Gloria Gaynor ierodas 8 collas platformās un paģiras mēģināt redzēt pagātni prožektori. Es esmu viena bemused poster šonedēļ. |
![]() |
|
| Bookmarks |