![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| salut o înapoi în timp ce Alex ma ajutat cu o răcire congelator Arctic 7 pro care a lucrat mare pe PC-ul. fratii mei PC a fost întotdeauna un pic cald, aşa că am montat doar un congelator 7 pro pe care PC-ul de asemenea. specificatiile sale sunt: MSI p4n SLI şi GeForce mobo Asus EN7500LE placă grafică. când am montat-o de mică ventilator pe chipset-ul a căzut jos şi congelator 7 a fost prea mare pentru a se potrivi pe spate (trebuie să menţionăm că nu ştiu cum precedent proprietar al PC echipat cu chipset-ul ventilator pe chipset-ul heatsink, Parea ca tocmai a presat-o pe sperat şi pentru cele mai bune: nu era nimic păstrând-o pe ea doar a stat acolo pentru tot timpul am avut nici o problema cu PC-ul. există nicăieri pentru a stabili cu filet sau cu ventilatorul la heatsink şi i-am confundat) Oricum, eu, deşi nu ar fi ok, fără a chipset fan, m-am gandit la congelator 7 cpu hsf ar beneficia mai mult. temps iniţial au fost un pic mai bine şi am fost mulţumit, dar acum, pentru o săptămână sau aşa mai departe, Recunosc de temps nu sunt mult mai bine, poate că mobo temp este mai mare, deoarece ventilatorul chipset-ul nu este mai există. practic de CPU şi mobo sunt acum mersul în gol de la aproximativ 50 de grade, HDD de la 41 sau cam asa ceva: nu super misto, dar nu suficient de fierbinte pentru a fi o problemă. problema mea este cu grapgics carte care ha plecat de la 60 de grade inactiv la 70 de grade, şi am avut o bsod care trebuie sa la acest atribut. de GPU a fost întotdeauna caldă (60 grade), dar PC-ul a fost întotdeauna stabil. Întrebările mele sunt: -cum sunt Northbridge chipset fani fix la căldură chiuveta? ar trebui să-i clei-o pe acolo sau ceva de genul (am putut lipi de stoc cooler înapoi pe stick sau am putut-o pe acolo cu AC 7 congelator cu o uşoară ieşind)? -Cred că 70 de grade este prea fierbinte pentru GPU la mers în gol şi eu nu sunt fericit cu ea, i-am surprins la congelator 7 nu a cumpărat cpu temp jos ca-mi alte bucăţi beneficiat foarte mult (15 de grade mai mici decât stoc) ar trebui să i stick stoc cooler pe spate, ar trebui să-mi iau o GPU cooler? Am instalat congelator Arctic 7 pro cu argint 5 şi nu cred că am făcut greşeli orice, stiu de caz nu este cea mai bună şi adaugă la temps, dar înainte a fost o maşină stabilă şi cred că ar putea avea nevoie de chipset cooler fan dar nu pot vedea un mod de a asigura o pe acolo. orice idei? mersi baieti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Clei lucrează bine, uneori e singura cale şi oricum este eficientă. Thermal epoxi de la Arctic argint Dacă sunteţi un purist, cu o avere, superglue sertar de la birou, dacă vrea rezultate.
Cred că ai nevoie pentru a elimina, re-curat, re-termice-pastă şi urca din nou CPU heatsink de asemenea, probabil, cu mai puţin de pastă. Curăţaţi-adevăr are nevoie pentru a termina cu iso-propanol în final se dizolvă şi şterge, de asemenea, şi de ceva fir-free pentru a face it cu. Eu folosesc curat cafea filtru de hârtie. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Citat:
i mai bine lipici-o pe acolo, a se vedea modul în care aceasta este şi pune în stoc cooler pe spate cu ea, dacă aceasta nu face o diferenta, lipici este mulţumită. i folosit cantitatea corectă de as5 pentru un singur nucleu P4, (si a folosit metoda de a pune un şirag de mărgele de as5 mici din centrul cpu, apoi pune la frigider şi lăsaţi-o să se pe sine la fel. această metodă a lucrat întotdeauna mare pentru mine în trecut şi cred că este cea recomandată metodă de asemenea), după curăţare şi cu arctiClean termice material remover (care este un foarte bun produs BTW, se dizolvă la MIT de contact. usor de folosit) şi arcticlean termice purificator de suprafaţă. i utiliza, de asemenea, un fir liber pânză pe care o folosesc exclusiv în acest scop. Sincer, nu cred refitting hai ar face nici o diferenţă de la toate, unul din motivele am facut acest thread este pentru ca eu nu pot înţelege de ce congelator 7 nu mai mică de temps mai multe şi pentru că eu cred că ar putea avea nevoie de chipset-ul fan înapoi |
|
| |||
| |||
| Am copiat textul dvs., aşa că am putea spune în mod corespunzător viitor querents cum să aplice un heatsink. De înlocuire a heatsink, capabile de a realiza reducerea, pentru că ştim că acesta a făcut-o pentru tine înainte. Poate ca am mai fierbinte între camera de măsurare cu vechi şi cele noi? Poate de airflow în caz închis calculatorul schimbat - de cabluri panglică luat în modul în care, un caz fan conector duce scăzut off. Este cu siguranţă, trebuie sa fie mecanic, energie termică este de căldură şi de energie termică este universul nu a fost modificat de reguli pe plan local din răutate. Nu spun că o dată pe cineva, indiferent de stânga este adevărul totuşi improbabil, o dată ce elimina toate impossibilities? |
|
| |||
| |||
| er, vă mulţumesc foarte mult pentru dvs. valoroasă la faţa locului. Alex, eşti acolo? |
|
| |||
| |||
| Eu aştept cu rezoluţia de acest thread cu interes considerabil. |
|
| |||
| |||
| computer-suc este un forum cu o mulţime de cunoştinţe şi de uşor de oameni care regulat oferi informaţii corecte şi de ajutor pentru cei care solicita aceasta, ele face acest lucru, fără a fi eliptice sau sarcastic. şi thats de ce oamenii vin aici. |
|
| |||
| |||
| Îmi cer scuze în întregime, nu am intentionat scris o iotă din acest fir elliptically sau sarcastic. Am recunoscut că vă descriere a adăuga un heatsink a fost mai bună decât a mea şi am vrut să spun asta. Comentariile mele pe motiv de lipsa de scădere a temperaturii au fost exact aşa cum m-am gândit şi le doreşte a fi în întregime de ajutor. Sunt destul de surprins de la ideea ei par unhelpful. Constat că v-aţi văzut diferenţa dintre cele două heatsinks tine. Am nota ce amândoi ştim, că fizica nu este parţială şi că, în consecinţă, nu există un motiv real de a fi cercetat pentru. Eu oferi mai multe alternative rezonabile de a considera chiar dacă am acorda s-ar putea să-i găsim simplistă. Sunt aici pentru că sunt interesate în cauză şi dornici de a descoperi răspunsul. Tot ce a lipsit de scris, este un stil de a putea lua în serios, de a uita de asta. Sunt capabili să folosească sarcasm dar eu cu siguranţă nu au, în acest schimb. Este destinat să amuze şi să informeze, în acelaşi timp, când am făcut-o angaja. Cred că l-am folosit-o o dată când am înregistrat aici. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hm ... Spot ... Aveţi avocat limba este foarte formale şi un pic plictisitor de pe partea cu adevărat ... Puteţi să vă rugăm înapoi la sarcasm? Mult mai amuzant pentru a citi posta pe acolo ...
| |||
| |||
| Eu nu pot gestiona aceasta colega, sunt în jur de achiziţie pălmuit prea mult şi sunt în continuare încercarea de a găsi un stil care ar putea să-mi permit să supravieţuiască. Sunt un fel de profunzime mea, e ca Gloria Gaynor care sosesc în 8 inch platforme şi o mahmureala încercarea de a vedea dincolo de floodlights. Sunt un bemused afiş în această săptămână. |
![]() |
|
| Marcaje |