menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Všeobecné Hardware Chat

Register

Prehrievaniu GPU

Reply

Thread Tools
Old 30 marca 2008, 15:58
Člen Skupina

nazdar

zatiaľ čo zadné alex mi pomohol s Arctic Cooling Freezer 7 Pro, ktorý pracoval celok na svojom PC.

bratia pc bola vždy trochu horúcej tak som vybavená mraznička 7 pre na tom pc taky. jeho špecifikácie sú: MSI P4N SLI mobo Asus EN7500LE Geforce a grafické karty.

keď ja inštalovaný malý ventilátor na chipsetu spadla a mraznička 7 bola príliš veľká na to, aby sa vošli na chrbát (aj potrebné spomenúť, že neviem, ako sa predchádzajúci majiteľ pc vybavené čipovou sadou ventilátor na čipset chladič, vyzeralo to, ako by práve stisol ju a dúfal v to najlepšie: nebolo nič udržať ho na to jednoducho zostal tam po celú dobu sme mali kus bez problémov. nie je kam skrutkou alebo opraviť ventilátor na chladiči a ja som zmätený)

rovnako, aj keď to bude ok bez ventilátora chipsetu, já myslel, mraznička 7 cpu HSF by prospelo viac.

temps boli spočiatku trochu lepšie a bol som rád, ale teraz, týždeň alebo tak ďalej, myslím, že temps nie sú o mnoho lepšie, možno mobo teplota je vyššia, pretože chipset ventilátor tam nie je ešte. v podstate cpu mobo a sú teraz na voľnobeh asi 50 stupňov, hdd na 41 alebo tak: nie je super cool, ale nie horúci dost byť problém.

môj problém je s kartou grapgics ha, ktorá odišla od 60 stupňov voľnobehu až 70 stupňov, a ja práve bluescreen, ktoré som sa na tento atribút. GPU bol vždy horúčava (60 stupňov), ale kus bol vždy stabilný.

moje otázky sú:

-ako sú fanúšikovia northbridge chipset pripevnené na chladič?
-treba aj lepidlom ho tam, alebo čo (aj mohli držať zásoby chladič späť, alebo by som mohol vydržať na tú s mrazničkou ac 7 s miernym previsom)?
-Myslím, že 70 stupňov je príliš horúca na GPU v idle a nie som spokojný s tým, som prekvapený, mraznička 7 je nekúpil cpu temp nadol ako môj ďalší kus úžitok podstatne (o 15 stupňov nižšia ako populácie) mal aj klacek Skladom chladič späť, mal by som dostať GPU chladič?

Nainstaloval som do mrazničky 7 profesionál s Arctic Silver 5 a nemyslím, že som žiadnu chybu, viem, že prípad nie je najlepší, a prispieva k temps, ale pred tým, ako bol stroj stabilný a ja si myslím, že možno bude potrebné chipset Chladič ventilátor ale nevidím spôsob, ako zabezpečiť ju tam.

akékoľvek nápady?

Vďaka chlapi
Old 30 marca 2008, 16:38
Darcu Skupina

Lepidlo funguje dobre, niekedy je to jediná cesta, a napriek tomu je to účinné. Termálne epoxidové od Arctic Silver, ak ste sa puristické imanie, lepidlo zo zásuvky, ak chcete len výsledky.

Myslím, že je potrebné odstrániť, re-čistý, re-tepelnej-paste a remount novej cpu chladiča príliš, pravdepodobne s menej pastou. Clean naozaj musieť skončiť s iso-propanol pre konečné rozpustí a utierať taky, nepúšťa vlákna a niečo-slobodu robiť to s. I používať čistú kávu filtračného papiera.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 30 marca 2008, 18:11
Člen Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal spot View Post

Myslím, že je potrebné odstrániť, re-čistý, re-tepelnej-paste a remount novej cpu chladiča príliš, pravdepodobne s menej pastou. Clean naozaj musieť skončiť s iso-propanol pre konečné rozpustí a utierať taky, nepúšťa vlákna a niečo-slobodu robiť to s. I používať čistú kávu filtračného papiera.

aj môže dobre nalepte ho na tu, ako to je a dajte zásob chladič späť s tým, ak to neznamená, že rozdiel, lepidlo je vďaka.

já opotrebovaný správne vyššie AS5 pre jednojadrové P4 (a použitej metódy uvedenia malá kvapka AS5 v centre cpu, potom sa dal na chladič a nechať tak nejako samo. táto metóda vždy pracoval celok pre mňa v minulosti a myslím, že je odporúčaná metóda i), po očistení dobre tepelne arctiClean odstraňovač materiálu (čo je docela dobrý produkt btw, rozpúšťa TIM v kontakte. ľahké použitie) a arcticlean tepelnej čistič povrchu.
já tiež použiť mäkkú tkaninu bez ktorý používam výlučne na tento účel.

Úprimne si nemyslím, že prestavbe chladiča by mohlo mať nejaký vplyv na všetky, jeden z dôvodov, prečo som to vlákno je, pretože ja nemôžem pochopiť, prečo mraznička 7 nie je nižšia temps viac a pretože si myslím, že možno bude potrebné chipset fan späť
Old 30 marca 2008, 18:35
Darcu Skupina

I've kopírovanie textu, takže môžem povedať, správne budúce querents, ako uplatňovať chladiči.

Náhradné chladič je schopný dosiahnuť zníženie, vieme, že preto, že to pre vás pred. Možno máš teplejšie miestnosti s meraním medzi starými a novými? Možno, že prúdenie vzduchu v uzavretej skrini počítača zmenili - plochých káblov dostal do cesty, prípad fan connector viesť vystúpia. To iste musia byť mechanické, teplo je teplo, je teplo a vesmír nezmení pravidlá lokálne natruc. Copak niekto kedysi povedal, že bez ohľadu na ľavej strane je pravdou však nepravdepodobné, akonáhle sa odstránia všetky impossibilities?
Old 30 marca 2008, 18:55
Člen Skupina

er, ďakujem vám za vašu cennú vstupné mieste.

Alex, si tam?
Old 30 marca 2008, 18:59
Darcu Skupina

Počkám riešenie tohto vlákna so značným záujmom.
Old 30 marca 2008, 19:18
Člen Skupina

počítač-šťava je veľmi fórum s množstvom priateľských a erudovaní ľudia, ktorí pravidelne poskytovať presné a užitočné informácie pre tých, ktorí o to požiadajú, ak tak urobí, bez elipsy alebo sarkastický.

a to je to, prečo sem ľudia prídu.
Old 30 marca 2008, 19:25
Darcu Skupina

Ospravedlňujem sa z celého srdca, som sa úmyselne písomného iota v tejto vlákno nejasne alebo sarkasticky. Som uznal, že váš opis pridania chladiča bol lepší ako ja, a já to myslel vážne. Moje pripomienky k dôvodu nedostatku pokles teploty boli presne tak, ako som si myslel, a malo byť celkom užitočné. Som docela zarazila myšlienka sa zdá ničomu. Beriem na vedomie, že ste videli rozdiel medzi týmito dvoma chladiča sami. Beriem na vedomie, čo obaja vieme, že fyzika nie je čiastková a že preto existuje skutočný dôvod, aby sa hľadal. Ponúkam niekoľko rozumné alternatívy, aby zvážila aj keď musím priznať môžete nájsť zjednodušujúce. Som tu, pretože ma zaujíma otázka, a snažia zistiť odpoveď.

Jediné, čo chýba, je štýl písania si môžete vziať vážne, že pohľad na to.

Som schopný pomocou sarkazmu, ale ja určite nie v tejto výmeny. Je určený len pre pobavenie a informuje v rovnakej dobe, keď som si ho zamestnať. Myslím, že som použil raz, pretože som sa zaregistroval tu.
Old 31 marca 2008, 15:03
Darcu Skupina

Erm ... Spot ... Ste právnik jazyk je veľmi formálne a trochu na strane naozaj nudné ... Môžete mi prosím vrátiť späť na sarkazmus? Oveľa viac zábavné čítať po tak ...

Nazdraví:
Chris

Môj systém: Willy wonku to polygón Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Pamäť RAM:
4 GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubný 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chladenie:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Sieť / Internet:
Palubný
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operačný systém (y):
Win-XP (SP2)
Old 31 marca 2008, 15:10
Darcu Skupina

Nedokážem zvládnuť kamoš, ako som dostať facku asi príliš veľa, a som stále snaží nájsť štýl, ktorý by mi dovoľte, aby som prežil. Ja som cesta von z mojich hĺbky, je to ako Gloria Gaynor príchodu do 8 palca platforiem a kocovina sa snaží vidieť okolo reflektorov. Som jeden zmätené plagátu tento týždeň.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.