![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок а назад Алекс ми је помогао са Арцтиц Цоолинг замрзивач 7 Про који је радио велики на мом рачунару. мој пц браћа је одувек био мало вруће тако да сам само опремљени замрзивач 7 Про на ком је превише. његове спецификације су: п4н СЛИ МСИ мобо и ВГА АСУС ЕН7500ЛЕ графичку картицу. кад сам опремљено је мали вентилатор на чипсету пао и замрзивач 7 је била превелика за то да поново стане на (морам да напоменем да не знам како се претходни власник ком опремљено вентилатором на чипсету чипсет хладњак, изгледало је као да само га притиснутог и на надали најбоље: није било ништа одржавати га на то само тамо остао за сва времена смо имали рачунар без проблема нигде не постоји да се поправи или завртањ вентилатор на хладњак. и ја сам збуњен) Уосталом, ја мада би било у реду без вентилатора чипсет, мислио сам замрзивач 7 ЦПУ ХСФ ће имати више користи. Темпс у почетку били мало боље и био сам задовољан али сада, недељу дана или тако даље, Реко Темпс нису много боље, можда мобо Темп је већи, јер је вентилатор чипсета више не постоји. основи процесора и мобо сада празан ход око 50 степени, ХДД на 41 или тако несто: не супер-кул, али не и довољно врело да буде проблема. моје питање је са грапгицс картица која хектара отишао од 60 степени у стању мировања до 70 степени, а имао сам само БСОД који сам до овог атрибута. ГПУ је увек топла (60 степени), али ПЦ је увек био стабилан. моја питања су: -како се Нортхбридге чипсет фанови фиксиран хладњак? -треба да га налепити тамо или нешто (ја могао држати акција хладњак назад или сам могао држати на тамо са АЦ Фреезер 7 са мало испуст)? -Мислим да је 70 степени је превише вруће за ГПУ у мировању и нисам срећан са њом, ја сам изненађен замрзивач 7 није купио ЦПУ Темп доле као мој други ПЦ бенефиттед увелико (15 степени нижа од акција) треба да држимо назад на хладњак акција, требало би да добијем хладњак ГПУ? ЈА инсталиран замрзивач 7 Про са Арцтиц 5 сребрних и не мислим да сам направио неке грешке, знам случај није најбољи и додаје да Темпс, али пре него што је машина стабилна и мислим да је можда потребно чипсет вентилатора хладњака али ја не видим начин да је сигурно тамо. било који идеја? хвала момци |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лепак ради добро, понекад је то једини пут и то је свакако ефикасан. Термална епоксид од Арктик Сребрна ако сте пуриста са срећом, суперглуе из фиоке стола, ако желите само резултате.
Мислим да треба да уклоните, поново чисто, поново превише термо-паста и урамити нови ЦПУ хладњак, вероватно са мање лепљења. Очистите заиста треба завршити са изо-пропанол за коначно растворити и обришите је, такође, и нешто отпаци од предива без да то уради са. Користим чисту кафу филтер папира. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
ја могу и да лепак тамо, види како је и ставити хладњак акција поново са њом ако се не направи разлика, лепак је хвала. Користио сам тачан износ ас5 за једног језгра П4, (и користити метод стављања малих зрна на ас5 у центру ЦПУ, а затим ставити у хладњак и оставите да се сама решити овај метод је увек радио одлично. за мене у прошлости и мислим да је такође препоручује метод), након чишћења добро арцтиЦлеан термо материјала ремове (што је прилично добар производ бту, раствара ХЕЛП контакт на једноставан за коришћење) и. арцтицлеан топлотна површине пречистач. Ја такође користе отпаци од предива бесплатно тканину која се користи искључиво за ову сврху. Ја искрено не мислим рефиттинг хладњак би било разлике у свему, један од разлога зашто сам направио ову нит јер не могу да разумем зашто замрзивач 7 не ниже Темпс више и зато што мислим да је можда потребно чипсет вентилатор назад |
|
| |||
| |||
| Сте копирали сам текст тако да сам правилно могу да кажем будућем куерентс како да примените хладњак. Замени хладњак је способан за постизање редукције, јер знамо да је то урадио за вас раније. Можда соба има топлији између мерења са старог и новог? Можда промаје у затворених рачунару случају промена - трака каблове добио у путу, слуцају вентилатор конектор воде опао искључен. Она сигурно треба да буде механички, топлота је топлота је топлота и свемир није измена правила на локалном нивоу из ината. Није ли неко једном рећи да је остало оно сто је истина али невероватно, када уклоните све импоссибилитиес? |
|
| |||
| |||
| ЕР, хвала пуно за вредне унос место. алекс сте тамо? |
|
| |||
| |||
| Ја очекују решавање овог низа са велико интересовање. |
|
| |||
| |||
| компјутерски сок је велики форум са много пријатељских и знања људи који редовно дају тачне и корисне информације онима који то траже, они су то урадили без елиптичној или саркастична. и то је зашто људи долазе овде. |
|
| |||
| |||
| Ја свесрдно се извињавамо, нисам намерно написао јота у том низу елиптично или саркастично. Сам признао да је ваш опис додао хладњак је био бољи од мога, а ја то значило. Мој коментар на разлог за недостатак температура пада су управо онако како сам мислио да их и треба да буде у потпуности помоћи. Прилично сам изненађен предузете на идеју да изгледа некорисно. Сам на уму да сте видели разлику измедју два Хеатсинкс сами. Сам на уму оно што обоје знамо, да физика није пристрасан и да због тога постоји прави разлог да се погледа за. Нудим неколико разумне алтернативе сматра да ја одобри можда да их пронађете једноставна. Овде сам зато што сам заинтересован за питање и спремни да открију одговор. Све што је недостајало је стил писања можете озбиљно схватити, од тога изгледа. Ја сам у стању да користи сарказам, али ја свакако не у овој размени. Намењен је да се забавити и информисати у исто време кад радим га запослити. Мислим да сам га користио од када сам овде регистрована. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЕРМ ... Спот ... Ти адвокат језик је врло формално и стварно мало досадан на страни ... Молим Вас погледајте назад на сарказма? Много забавно да читају поруке на тај начин ...
| |||
| |||
| Ја не могу да управљају другарица, ја сам тапшање то превише и да сам још увек покушавају да нађу стил који ми може омогућити да преживе. Ја сам излаз из моје дубине, то је као Глорија Гејнор доласку у 8 инча платформе и мамурлука покушавате да видите прошлости рефлекторима. Ја сам један плакат Одсутан духом ове недеље. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помозите! ПС прегрејавања кабла | мустанг66ман | Цасес & Поуер Супплиес | 3 | 1 јануар 2009 22:59 |
| Могући прегрејавања ????? | мцту | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 9 октобар 2008 18:23 |
| Прегрејавања питање? | мрдавеык | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 31 децембар 2007 10:55 |
| Прегрејавања 2 | баггин | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 8 аугуст 2007 07:42 |
| Прегрејавања | гвмллр | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 4. јула 2007 06:52 |
| Тхреад Тоолс | |
| |