![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba Bir süre geri alex bir kutup soğutma dondurucu olan büyük benim pc çalıştı 7 için bana yardımcı oldu. kardeşlerim pc her zaman öylesine i sadece bir dondurucu bir pc de 7 yanlısı donatılmış biraz sıcak oldu. Onun özellikleri şunlardır: msi p4n SLI mobo ve GeForce Asus EN7500LE grafik kartı. için geri (i uyacak şekilde ne zaman i yonga üzerinde küçük fan monte ve dondurucu 7 düştü çok büyük olduğunu nasıl PC önceki sahibi yonga üzerine yongaseti fan takıldı bilmiyorum bahsetmek gerekir sanki sadece üzerine preslenmiş ve en iyi için umut soğutucu, o baktı: hiçbir şey üzerinde tutarak olarak orada hiçbir sorun ile pc vardı her zaman kaldı. hiçbir yerde vida veya soğutma için fan düzeltmedir ve i) am confused Her neyse, sanki ok yongaseti fan olmasaydı ne olurdu, i dondurucu 7 cpu hsf o parası daha düşündüm. değil çok daha iyi başlangıçta temps biraz daha iyi ve i memnun etti ama şimdi, bir hafta veya benzeri, ben temps saymak vardı, belki mobo temp yüksektir çünkü yongaseti fan orada artık yok. temelde CPU ve mobo şimdi yaklaşık 50 derece boşta olan, 41 ya da daha az HDD: ama yeterince sıcak değil serin super bir sorun olabilir. benim sorunumu grapgics kart, ha 60 derece 70 derece boşta, ve i gitti ile sadece hangi i bu özniteliğini gereken bir BSOD olduğu. GPU her zaman (60 derece) ama pc her zaman kararlı olan sıcak vardır. benim sorular şunlardır: -nasıl Kuzeyköprüsü çipset soğutucu fanlar sabit nelerdir? orada ya da bir şey (i orada hafif bir çıkıntı ile ac dondurucu 7 ile sopa olabilir hisse geri i veya soğutucu çubuk olabilir on-meli i tutkal it)? -i 70 derece çok boş ve ben memnun değilim de GPU için sıcak olduğunu düşünüyorum, ben dondurucuya 7 şaşırmıştım aşağı benim diğer pc olarak büyük oranda (15 derece stok dışında) Should I alt sopa benefitted cpu temp satın değildir stok arka soğutucusu, bir GPU soğutucu almak gerekir? i dondurucu kutup gümüş ile 5 ve 7 pro yüklü ben herhangi bir hata yapılmış sanmıyorum, i durumda bilmek iyi değildir ve temps ekler ama önce istikrarlı bir makine ve i oldu bu çipset soğutucu fan gerekebilir düşünüyorum ama orada güvenli bir yolunu göremiyorum. herhangi bir fikir? teşekkürler çocuklar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tutkal, bazen tek yolu olsa etkili yolunda çalışır. Arctic Silver termal epoksi eğer adil sonuçlar istiyorsanız masasının çekmecesinden bir servet, Superglue bir pürist konum.
Seni, yeniden, yeniden termal-yapıştır ve remount yeni işlemci soğutucu çok temiz, az yapıştırın muhtemelen ile kaldırmak gerek. Temizlik Gerçekten iso ile sona-propanol geçiyoruz ve silin, çok kesin, ve bir şey tüysüz ile yapmak ücretsiz gerekir. Ben temiz kahve filtre kağıdı kullanın. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Orada I May iyi tutkal, ne olduğunu ve bununla birlikte eğer bir fark yaratmıyor üzerinde hisse senedi geri soğutucu koymak görmek, o yapıştırıcı sayesinde elde edilmektedir. i bir tek çekirdekli P4 için (ve CPU merkezinde, daha sonra da serin koyun ve hallolmak izin AS5 bir koyarak küçük boncuk yöntemi kullanılan AS5 doğru miktarda kullanılmıştır. Bu yöntem her zaman harika çalıştı Beni ve geçmiş i düşünmek için önerilen yöntem de), iyi arctiClean termal malzeme temizleyici ile temizledikten sonra (ki oldukça iyi bir ürün btw, olduğu TİM kişinin üzerine çözülür. kullanımı kolay) ve arcticlean termal yüzey temizleyici. i da ben sadece bu amaç için kullanabileceğiniz bir tüy bırakmayan bir bez kullanın. çünkü i neden dondurucu 7 daha düşük temps etmez, çünkü i yonga gerekebilir düşünüyorum anlayamıyorum ben dürüst hiç bir fark yapar soğutucu Yenileme, bir nedeni ben bu thread yapılan sanmıyorum olduğunu fan geri |
|
| |||
| |||
| Ben bu yüzden düzgün nasıl bir soğutucu uygulamak için gelecekte querents söyleyebilirsiniz metin kopyaladıktan sonra. Yerine soğutucu's azaltma ulaşma yeteneğine sahip, bunu biliyoruz çünkü size daha önce yaptım. Belki oda ve yeni eski ile ölçüm arasında sıcak mı? Bilgisayar kapalı durumda Belki hava akışı değişti - şerit kablolar şekilde var, bir olgu fan bağlantısı neden kapalı düştü. Bu elbette mekanik olarak, ısı ısı bir ısı ve evrenin yerel inadına kuralları değiştirilmiş değil sahiptir. Olmayan birine mi zamanlar ne kaldı ki bir zamanlar tüm imkansızlıklar kaldırmak gerçeği ancak olanaksız nedir? |
|
| |||
| |||
| Er, çok değerli giriş nokta için teşekkür ederiz. alex orada mısın? |
|
| |||
| |||
| Ben oldukça büyük ilgi ile bu iplik kararı bekliyor. |
|
| |||
| |||
| eliptik olan bilgisayar suyu düzenli edenler istemek için doğru ve yararlı bilgileri samimi ve bilgili insanlar çok büyük bir forum, bunu olmadan ya da alaycı. ve thats neden insanlar buraya. |
|
| |||
| |||
| Ben bütün kalbiyle, ben bilerek bu threaddaki elliptically veya alaycı bir zerre yazılı değil özür dileriz. Ben bir soğutucu ekleyerek sizin açıklamasına benimkinden daha iyi olduğunu ve bunu kabul anlamına geliyordu. Sıcaklık düşümü eksikliği nedeni üzerinde Yorumlarım tam olarak onları düşünce ve ifade tamamen yararlı olacaktı. Ben çok şaşırmış bunlar yararsızdır görünmek fikri alındığı kulüpler. Benim size iki soğutucular kendiniz arasındaki farkı gördüm unutmayın. Kısmi değil ikimiz de bildiklerini unutmayın, bu fizik ve bu nedenle gerçek bir neden aradım gerekir. Ben gerçi onları basit bulabilirsiniz hibe dikkate birkaç makul alternatifler sunuyoruz. Burada çünkü söz ilgileniyorum kulüpler ve cevap bulmak için istekli. All that's yoksun bunun bakmak sizi ciddiye aldığımız bir yazı stili vardır. Ben alay kullanma yeteneğine sahip kulüpler ama kesinlikle bu değişim içinde değil. Buna eğlendirmek ve aynı zamanda o zaman istihdam yapmak bilgilendirmek niyetiyle. O zamandan beri burada kayıtlı bir kez kullanmıştım düşünüyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hımm ... Spot ... Sen avukat dili çok sıkıcı tarafı biraz gerçekten resmen ... Siz misiniz geri alay bakın? Daha sonrası okumak için eğlenceli bir yol ...
| |||
| |||
| Ben, ben çok fazla etrafında tokatladı alıyorum it mate yönetemez ve ben hala beni hayatta kalmak için izin verebilir bir stil bulmaya çalışıyorum. Ben şekilde benim derinliği dışında, bu Gloria Gaynor gibi 8 inç platformlarda gelen ve bir hangover geçmiş Projektörler görmeye çalışıyorum. Ben şaşkın bir poster bu hafta am. |
![]() |
|
| Bookmarks |