менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Генеральний обладнання чат

Register

Перегрів GPU

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 березня 2008, 15:58
Член групи

Default Перегрів GPU

Привіт

Якийсь час назад Алекса допоміг мені з морозильною камерою охолодження Арктиці 7 Pro, які працювали більше на моєму комп'ютері.

мої брати ПК завжди була трохи гарячого так що я просто обладнані Freezer 7 Pro на комп'ютер, що теж. його специфікації: MSI P4N SLI і плат Asus Geforce EN7500LE відеокарти.

коли я на ньому встановлені крихітні вентилятора на чіпсеті впав і морозилки 7 була надто великою, щоб він повернувся на Fit (треба сказати, що я не знаю, як попередній власник ПК встановлено вентилятор чіпсета на чіпсет Радиатор здавалося, що він просто натиснув на це і сподівається на краще: нічого не було підтримку його на це просто залишався там весь час ми мали ПК без проблем. ніде гвинта або виправити вентилятор до радіатора і мене бентежить I)

У всякому разі, я хоча б у порядку без чіпсета вентилятор, я думав, морозильник 7 процесор HSF б користь воно більше.

Спочатку Temps була трохи краще, і я був задоволений, але тепер, через тиждень або близько того, я вважаю Temps не набагато краще, може бути, материнська плата темп вище, оскільки чіпсет вентилятора не там більше. основного процесора і плат в даний час на холостому ходу близько 50 градусів, жорсткий диск на 41 або близько того: не дуже крутий, але не достатньо гарячі, щоб стати проблемою.

Моя проблема з grapgics карту, яка га пішов від 60 градусів на холостому ходу до 70 градусів, і я тільки що BSOD, який я віднести до цього. ГПУ завжди було спекотно (60 градусів), але комп'ютер завжди була стабільною.

мої запитання:

-Як північний міст чіпсета вентиляторів кріпиться до радіатора?
-я повинен приклеїти їх там або щось (я міг наклеїти складі кулер назад або я можу це палиця на там з AC Freezer 7 з невеликим навісом)?
-Я думаю, 70 градусів дуже жарко для графічного процесора на холостому ходу, і я не щаслива з ним, я здивований морозильника 7 не купив CPU Temp вниз моїм другом комп'ютері benefitted значно (15 градусів нижче, ніж акцій) я повинен Stick Фондовий кулер знову, я повинен отримати GPU кулер?

Я встановив Freezer 7 Pro з Arctic Silver 5, і не думаю, що я зробив помилку, я знаю, справа йде не краще і додає до Temps але перед цим була стабільна машина, і я думаю, що це, можливо, буде потрібно чіпсет вентилятор кулера але я не бачу способу убезпечити його там.

будь-які ідеї?

Спасибі, хлопці!
Old 30 березня 2008, 16:38
Донор групи

Default Перегрів GPU

Клей працює добре, іноді це єдиний спосіб і в будь-якому випадку це ефективно. Теплова епоксидної від Arctic Silver, якщо ви пуристи зі станом, суперклей з шухляди столу, якщо ви просто хочете результатів.

Я думаю, вам необхідно видалити, повторно очищення, повторного теплового пасти та ремонту нового радіатора процесор теж, можливо, з меншою пасти. Чистота дійсно необхідно покінчити з ISO-пропанолу для остаточного розчинення і стерти теж, і щось без ворсу зробити це с. Я використовую чистий фільтрувальний папір кави.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 30 березня 2008, 18:11
Член групи

Default Перегрів GPU

Цитата:
Спочатку Написав місце View Post

Я думаю, вам необхідно видалити, повторно очищення, повторного теплового пасти та ремонту нового радіатора процесор теж, можливо, з меншою пасти. Чистота дійсно необхідно покінчити з ISO-пропанолу для остаточного розчинення і стерти теж, і щось без ворсу зробити це с. Я використовую чистий фільтрувальний папір кави.

Я можу також приклеїти їх там, бачите, як вона є, і покласти складі кулер назад на з ним, якщо він не робить різниці, клей це спасибі.

Я використовувала правильну суму AS5 для одноядерних P4 (і використовували метод приведення малого кісточки AS5 в центрі процесора, а потім поставити кулер на і нехай він сам з роду. Цей метод завжди працював більше Для мене в минулому, і я думаю, це рекомендований метод теж), після чищення добре arctiClean теплової видалення матеріалу (що є досить хорошим продуктом до речі, розчиняє ТІМ на контакт. прості у використанні) і теплової arcticlean Очиститель поверхні.
Я також використовую тканина без ворсу, який я використовую виключно для цієї мети.

Чесно кажучи, я не думаю, що переобладнання кулер б все одно на всіх, одна з причин, чому я зробив цієї теми, тому що я не можу зрозуміти, чому в морозилці 7 не знижує Temps більше й тому, що я думаю, що це, можливо, буде потрібно чіпсет Вентилятор тому
Old 30 березня 2008, 18:35
Донор групи

Default Перегрів GPU

Я скопіював текст так що я можу сказати правильне майбутнє querents як застосовувати радіатор.

Заміна радіатора здатні досягти скорочення, ми знаємо, що, оскільки він зробив це для вас раніше. Може бути, у кімнаті є гаряча між вимірювальними зі старим і новим? Може бути, повітря в закритому корпусі комп'ютера змінився - стрічковий кабель отримав в дорозі, роз'єм випадку вентилятор привести заснула. Це, безумовно повинен бути механічним, тепла тепла тепла і всесвіту, не внесені поправки до правил локально на зло. Чи не хто-то одного разу сказав, що залишилося все, що істина Однак неймовірно, як тільки ви видалите всі неможливого?
Old 30 березня 2008, 18:55
Член групи

Default Перегрів GPU

ER, дякую вам за ваше цінне місце введення.

Alex ти там?
Old 30 березня 2008, 18:59
Донор групи

Default Перегрів GPU

Я чекаю дозволу цієї теми з великим інтересом.
Old 30 березня 2008, 19:18
Член групи

Default Перегрів GPU

комп'ютерні соку великий форум з безліччю дружніх і знаючі люди, які регулярно надають точну і корисну інформацію для тих, хто просять про це, вони роблять це без еліптичні або саркастично.

Thats і чому люди приходять сюди.
Old 30 березня 2008, 19:25
Донор групи

Default Перегрів GPU

Я приношу вибачення всім серцем, я не навмисно написала йоту в цій темі еліптичної або саркастично. Я визнав, що про додавання радіатора була краще, ніж моя, і я на увазі це. Мої зауваження через відсутність перепаду температур було точно так, як я і думав, що вони призначені для абсолютно повідомлення. Я навіть розгубився на ідеї вони, здається марним. Я наголошую, що ви побачили різницю між двома радіаторами себе. Я наголошую, що ми обидва знаємо, що фізика не є частковим і що, отже, є реальні причини треба шукати. Я пропоную кілька розумних альтернатив розглянути хоч я можу надати вам знайти їх спрощенням. Я тут, тому що я зацікавлений у цьому питанні, і прагне знайти відповідь.

Все, що бракує стилю можна сприймати всерйоз, за виглядом його.

Я здатна використовувати сарказм, але я, звичайно, не в цьому обміні. Він призначений для розваги та інформування в той же час, коли я її використовує. Я думаю, що я використав один раз, тому що я тут зареєстровано.
Old 31 березня 2008, 15:03
Донор групи

Default Перегрів GPU

Ерм ... Spot ... Ви адвокат мова дуже формальний і трохи на стороні дуже нудно ... Чи можете ви звернетеся до сарказм? Набагато більш цікаво читати пост, що шлях ...

Cheers:
Кріс

Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
ОЗУ:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Графічна карта (и):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540MHz
Звукова карта:
Бортові 7.1 Sound
Жорсткий диск (и):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (x2)
Оптичний привід (и):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Діло / PSU:
Космос RC-1000 / Арктичний 600W PSU
Охолодження:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Мережі / Інтернет:
Бортові
Монітор (и):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Операційна система (и):
Win-XP (SP2)
Old 31 березня 2008, 15:10
Донор групи

Default Перегрів GPU

Я не можу керувати його товариша, я отримую поплескав навколо занадто багато, і я все ще намагаюся знайти стиль, який може дозволити мені вижити. Я вихід з моєї глибини, це як Gloria Gaynor, що прибувають в платформах 8 дюйма і похмілля намагаючись побачити минулого прожекторів. Я один плакат спантеличена цьому тижні.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
ДОПОМОГА! PS перегріву кабелю mustang66man Справа & блоки живлення 3 1 січня 2009 22:59
Можливий перегрів ????? mctw Справа & блоки живлення 5 9 жовтня 2008 18:23
Перегрів питання? mrdaveyk Генеральний обладнання чат 3 31 грудня 2007 10:55
Перегрів 2 Baggin Генеральний обладнання чат 8 8 серпня 2007 07:42
Перегрів gvmllr Генеральний обладнання чат 9 4 липня 2007 06:52
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.