![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Якийсь час назад Алекса допоміг мені з морозильною камерою охолодження Арктиці 7 Pro, які працювали більше на моєму комп'ютері. мої брати ПК завжди була трохи гарячого так що я просто обладнані Freezer 7 Pro на комп'ютер, що теж. його специфікації: MSI P4N SLI і плат Asus Geforce EN7500LE відеокарти. коли я на ньому встановлені крихітні вентилятора на чіпсеті впав і морозилки 7 була надто великою, щоб він повернувся на Fit (треба сказати, що я не знаю, як попередній власник ПК встановлено вентилятор чіпсета на чіпсет Радиатор здавалося, що він просто натиснув на це і сподівається на краще: нічого не було підтримку його на це просто залишався там весь час ми мали ПК без проблем. ніде гвинта або виправити вентилятор до радіатора і мене бентежить I) У всякому разі, я хоча б у порядку без чіпсета вентилятор, я думав, морозильник 7 процесор HSF б користь воно більше. Спочатку Temps була трохи краще, і я був задоволений, але тепер, через тиждень або близько того, я вважаю Temps не набагато краще, може бути, материнська плата темп вище, оскільки чіпсет вентилятора не там більше. основного процесора і плат в даний час на холостому ходу близько 50 градусів, жорсткий диск на 41 або близько того: не дуже крутий, але не достатньо гарячі, щоб стати проблемою. Моя проблема з grapgics карту, яка га пішов від 60 градусів на холостому ходу до 70 градусів, і я тільки що BSOD, який я віднести до цього. ГПУ завжди було спекотно (60 градусів), але комп'ютер завжди була стабільною. мої запитання: -Як північний міст чіпсета вентиляторів кріпиться до радіатора? -я повинен приклеїти їх там або щось (я міг наклеїти складі кулер назад або я можу це палиця на там з AC Freezer 7 з невеликим навісом)? -Я думаю, 70 градусів дуже жарко для графічного процесора на холостому ходу, і я не щаслива з ним, я здивований морозильника 7 не купив CPU Temp вниз моїм другом комп'ютері benefitted значно (15 градусів нижче, ніж акцій) я повинен Stick Фондовий кулер знову, я повинен отримати GPU кулер? Я встановив Freezer 7 Pro з Arctic Silver 5, і не думаю, що я зробив помилку, я знаю, справа йде не краще і додає до Temps але перед цим була стабільна машина, і я думаю, що це, можливо, буде потрібно чіпсет вентилятор кулера але я не бачу способу убезпечити його там. будь-які ідеї? Спасибі, хлопці! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Клей працює добре, іноді це єдиний спосіб і в будь-якому випадку це ефективно. Теплова епоксидної від Arctic Silver, якщо ви пуристи зі станом, суперклей з шухляди столу, якщо ви просто хочете результатів.
Я думаю, вам необхідно видалити, повторно очищення, повторного теплового пасти та ремонту нового радіатора процесор теж, можливо, з меншою пасти. Чистота дійсно необхідно покінчити з ISO-пропанолу для остаточного розчинення і стерти теж, і щось без ворсу зробити це с. Я використовую чистий фільтрувальний папір кави. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я можу також приклеїти їх там, бачите, як вона є, і покласти складі кулер назад на з ним, якщо він не робить різниці, клей це спасибі. Я використовувала правильну суму AS5 для одноядерних P4 (і використовували метод приведення малого кісточки AS5 в центрі процесора, а потім поставити кулер на і нехай він сам з роду. Цей метод завжди працював більше Для мене в минулому, і я думаю, це рекомендований метод теж), після чищення добре arctiClean теплової видалення матеріалу (що є досить хорошим продуктом до речі, розчиняє ТІМ на контакт. прості у використанні) і теплової arcticlean Очиститель поверхні. Я також використовую тканина без ворсу, який я використовую виключно для цієї мети. Чесно кажучи, я не думаю, що переобладнання кулер б все одно на всіх, одна з причин, чому я зробив цієї теми, тому що я не можу зрозуміти, чому в морозилці 7 не знижує Temps більше й тому, що я думаю, що це, можливо, буде потрібно чіпсет Вентилятор тому |
|
| |||
| |||
| Я скопіював текст так що я можу сказати правильне майбутнє querents як застосовувати радіатор. Заміна радіатора здатні досягти скорочення, ми знаємо, що, оскільки він зробив це для вас раніше. Може бути, у кімнаті є гаряча між вимірювальними зі старим і новим? Може бути, повітря в закритому корпусі комп'ютера змінився - стрічковий кабель отримав в дорозі, роз'єм випадку вентилятор привести заснула. Це, безумовно повинен бути механічним, тепла тепла тепла і всесвіту, не внесені поправки до правил локально на зло. Чи не хто-то одного разу сказав, що залишилося все, що істина Однак неймовірно, як тільки ви видалите всі неможливого? |
|
| |||
| |||
| ER, дякую вам за ваше цінне місце введення. Alex ти там? |
|
| |||
| |||
| Я чекаю дозволу цієї теми з великим інтересом. |
|
| |||
| |||
| комп'ютерні соку великий форум з безліччю дружніх і знаючі люди, які регулярно надають точну і корисну інформацію для тих, хто просять про це, вони роблять це без еліптичні або саркастично. Thats і чому люди приходять сюди. |
|
| |||
| |||
| Я приношу вибачення всім серцем, я не навмисно написала йоту в цій темі еліптичної або саркастично. Я визнав, що про додавання радіатора була краще, ніж моя, і я на увазі це. Мої зауваження через відсутність перепаду температур було точно так, як я і думав, що вони призначені для абсолютно повідомлення. Я навіть розгубився на ідеї вони, здається марним. Я наголошую, що ви побачили різницю між двома радіаторами себе. Я наголошую, що ми обидва знаємо, що фізика не є частковим і що, отже, є реальні причини треба шукати. Я пропоную кілька розумних альтернатив розглянути хоч я можу надати вам знайти їх спрощенням. Я тут, тому що я зацікавлений у цьому питанні, і прагне знайти відповідь. Все, що бракує стилю можна сприймати всерйоз, за виглядом його. Я здатна використовувати сарказм, але я, звичайно, не в цьому обміні. Він призначений для розваги та інформування в той же час, коли я її використовує. Я думаю, що я використав один раз, тому що я тут зареєстровано. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ерм ... Spot ... Ви адвокат мова дуже формальний і трохи на стороні дуже нудно ... Чи можете ви звернетеся до сарказм? Набагато більш цікаво читати пост, що шлях ...
| |||
| |||
| Я не можу керувати його товариша, я отримую поплескав навколо занадто багато, і я все ще намагаюся знайти стиль, який може дозволити мені вижити. Я вихід з моєї глибини, це як Gloria Gaynor, що прибувають в платформах 8 дюйма і похмілля намагаючись побачити минулого прожекторів. Я один плакат спантеличена цьому тижні. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ДОПОМОГА! PS перегріву кабелю | mustang66man | Справа & блоки живлення | 3 | 1 січня 2009 22:59 |
| Можливий перегрів ????? | mctw | Справа & блоки живлення | 5 | 9 жовтня 2008 18:23 |
| Перегрів питання? | mrdaveyk | Генеральний обладнання чат | 3 | 31 грудня 2007 10:55 |
| Перегрів 2 | Baggin | Генеральний обладнання чат | 8 | 8 серпня 2007 07:42 |
| Перегрів | gvmllr | Генеральний обладнання чат | 9 | 4 липня 2007 06:52 |
| Різьба Інструменти | |
| |