![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| случайната катастрофи? Може и да страда от прегряване моля изключи първият заподозрян е показано по-долу ![]() ![]() взети от ebaumsworld, не можаха да устоят командироването ![]() Ако имате подобни прах проблем, първата препоръка TCF е да се чисти
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лично аз винаги, когато забележите повишаване температурата си отворя компютъра и го прах незабавно.
| |||
| |||
| прекалено истински приятел
__________________ Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! |
|
| |||
| |||
| Аз само ще добавяте. Използвах да публикувате жребий на друг сайт и аз използван за да видите много хора попитам защо си компютър е вървят горещо. Прах беше причината в доста известен брой случаи. Може да е валиден точка, която често се пропуска! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Евентуално прегряване ????? | mctw | Случаи & Power Доставки | 5 | 9 октомври 2008 18:23 |
| Прегряване gpu | buchanan | Общи Хардуер Чат | 18 | 3 април 2008 02:30 |
| Моят процесор е прегряване без прекъсване | mycpuoverheats | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 13 Дек 2007 03:39 |
| Прегряване 2 | baggin | Общи Хардуер Чат | 8 | 8 август 2007 07:42 |
| Прегряване | gvmllr | Общи Хардуер Чат | 9 | 4 юли 2007 06:52 |
| Нишка Инструменти | |
| |