![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| náhodný havaruje? můžete být trpí přehřátím prosím vyloučit prvním podezření je uvedeno níže ![]() ![]() převzato z ebaumsworld, nemohl odolat vysílání ![]() pokud máte podobný problém prachu první doporučení TCF je čistý
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobně, i když zaznamenáte nárůst teploty i otevřený počítač a dát mu prachu okamžitě.
| |||
| |||
| taky pravda, mate
__________________ Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! |
|
| |||
| |||
| Budu se jen přidat. Kdysi jsem po hodně na jiném místě a i použité vidět poměrně málo lidí zeptat, proč je jejich počítač běží horký. Prachu bylo vyvolat v řadě případů. Udeláte platný bod, který se často přehlíží! |
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Možné Přehřátí ????? | mctw | Případy & Napájecí zdroje | 5 | 9. říjen 2008 18:23 |
| Přehřívání GPU | Buchanan | Obecné Hardware Chat | 18 | 3. duben 2008 02:30 |
| Moje CPU přehřívá non-stop | mycpuoverheats | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 13. prosince 2007 03:39 |
| Přehřátí 2 | baggin | Obecné Hardware Chat | 8 | 8. srpen 2007 07:42 |
| Přehřátí | gvmllr | Obecné Hardware Chat | 9 | 4. Červenec 2007 06:52 |
| Thread Nástroje | |
| |