![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| random crashes? svibanj vam biti pate od pregrijavanja molimo iskljuccio prvi osumnjičeni prikazan ispod ![]() ![]() preuzeto iz ebaumsworld, nisam mogao odoljeti objavljivanja ![]() Ako imate sličan problem prašine, prvo TCF Preporuka je da se čisti
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobno, kad sam primijetiti porast temperature i otvoren moj pc i omogućila prašinu van odmah.
| |||
| |||
| previše istinito drugarica
__________________ Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! |
|
| |||
| |||
| Ja ću samo dodati. JA naviknut post puno na drugom mjestu, a ja se vidjeti dosta ljudi pita zašto je njihov računalo trčanje vruća. Prašina je bila uzrok u prilično veliki broj slučajeva. You make valjanu točku koja je često previdi! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mogući pregrijavanja ????? | mctw | Cases & Power Supplies | 5 | 9. listopad 2008 18:23 |
| Pregrijavanja GPU | Buchanan | General Hardware Chat | 18 | 3. travanj 2008 02:30 |
| Moj pregrijavanja CPU je non-stop | mycpuoverheats | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 13. prosinac 2007 03:39 |
| Pregrijavanja 2 | baggin | General Hardware Chat | 8 | 8. kolovoz 2007 07:42 |
| Pregrijavanja | gvmllr | General Hardware Chat | 9 | 4. srpnja 2007 06:52 |
| Thread Tools | |
| |