![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Random avarijos? Jums gali būti kenčia nuo perkaitimo Prašome atmesti pirmą įtariamąjį rodomas žemiau ![]() ![]() paimti ebaumsworld, negalėjo atsispirti komandiravimo ![]() Jei turite panašios dulkių problemą, pirmiausia rekomendacija TCF yra švarus
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Asmeniškai, kai aš pastebiu, temperatūros kilimo galiu atidaryti savo kompiuteryje viršų ir suteikia jai dulkes iš karto.
| |||
| |||
| Too true mate
__________________ Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! |
|
| |||
| |||
| Aš tiesiog pridėti. I used to post aikštelė kitoje vietoje, ir aš dažnai mačiau nemažai žmonių klausia, kodėl savo PC buvo tekančiu karštu. Dulkės buvo gana atvejų priežastis. Jūs darote galioja punktas, kad dažnai yra nuvertinamas! |