![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| náhodný havaruje? môžete byť trpia prehriatím prosím vylúčiť prvom podozrení je uvedené nižšie ![]() ![]() prevzaté z ebaumsworld, nemohol odolať vysielania ![]() ak máte podobný problém prachu prvý odporúčania TCF je čistý
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Osobne, aj keď spozorujete nárast teploty aj otvorený počítač a dať mu prachu okamžite.
| |||
| |||
| taky pravda, mate
__________________ Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! |
|
| |||
| |||
| Budem sa len pridať. Kedysi som po hodně na inom mieste a aj použité vidieť pomerne málo ľudí spýtať, prečo je ich počítač beží horúci. Prachu bolo vyvolať v rade prípadov. Udelate platný bod, ktorý sa často prehliada! |