![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| випадкові збої? Ви, можливо, страждає від перегріву Будь ласка, виключаю перший підозрюваний показано нижче ![]() ![]() взято з Ebaumsworld, не втримався проводки ![]() Якщо у вас подібна проблема пилу, перша рекомендація TCF є чистим
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Особисто я, коли я помітив підвищення температури відкрити мій комп'ютер і додати йому пил негайно.
| |||
| |||
| Мати теж істинний
__________________ Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! |
|
| |||
| |||
| Я лише додам. Раніше я багато чого пост на інший сайт, і я використав, щоб побачити чимало людей, запитайте їх, чому комп'ютер був гарячим. Пил стала причиною в цілому ряді випадків. Ви робите дійсні ступеня, що часто випускати з виду! |