по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Общи Хардуер Чат

Register

Reply

Нишка Инструменти
Old 8 януари 2008, 09:18
Член Група

Здравейте на всички ....

Няколко месеца назад аз започнах темата, с проблеми с PC замразяване. Heres връзката

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/

Както гласи в моите предишни темата, това замразяване, както е става от март миналата година, тъй като аз я съгради, и Ive опитали всичко възможно, за да сортирате го до сега.

Онзи ден отидох в моята CMOS Setup програма. Моят BIOS е Финикс възлагането и поддръжка на настройка, наречено USB RESUME ОТ S3/S4. Сега Не знам дали това е чиста случайност, но 2 дни по него не е замрази веднъж.

Причината да позволи на тази настройка е така, защото го стартирам моя мишката чрез USB интерфейс, а аз научавам, че USB възобнови настройка е нещо общо с режим на готовност и хибернация eventhough мой проблем doesn't отнасят до готовност, защото във всеки един момент може да се замразява от деня . Може би всичко това е просто coinsidence, но бих искал вие да ми даде мнението си ... Благодаря ви, че отделихте време да прочетете това. Почит Дейв ...
Old 8-ми януари, 2008, 10:20
Администратор Група

Били ли сте се, че процесора е напълно безплатна прах и мръсотия.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 януари 2008, 10:34
Член Група

Точно както аз се опитвах да отговоря на вашия пост Той разбил отново .. след 2 дни, не се срива. Че правилата на USB възобнови опция

Да всички фенове са всички свободни от прах, да опитам и в крак с колкото е възможно използване на консерви въздуха най-малко веднъж седмично

Мисля, че времето му проклетото нещо имам booted outa задната врата.
Old 8-ми януари, 2008, 10:38
Член Група

Im 100%, че не му топлинна проблем, защото ми време, са в средата на 20 - 30
Old 8-ми януари, 2008, 11:30
Член Група

Един приятел ми има същия проблем. Но този, защото му дънната платка е боклук.
Не казвам, аз съм вашия хардуер е боклук
Дали блокира проекта от ден един.
Old 8-ми януари, 2008, 14:33
Член Група

Да я започна от 1 ден, аз съм започнал да мисля, че това Biostar Tforce550 M / B е боклук, както и ... Благодарим ви за отговора все пак
Old 8 януари 2008, 15:56
Член Група

Ако тя започва от 1 ден и всичко е ново. То може да е на дънната платка. Im Не казвам това ще работи, но бихте могли да обновите своя BIOS, и виж, ако това прави разлика.
Тук връзка, ако искате да търсите в този
TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce 550
TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE 550 + SE
Old 9-ти януари 2008, 05:28
Член Група

Благодарим ви за отговора, аз осъвременяване на BIOS до последната версия, веднага щом проблемът arised, аз мислех, че тя също може да се нуждаят от актуализация на BIOS на дънната платка, защото не е била доставена с последния BIOS, но все още няма късмет ... Понякога мисля, че трябва да има проблем с дънната платка, но смята, че тече сладка като гайка с изключение на нечетните замразява своята ме чудех дали е на борда, или не .... Айв Run outa идеи

Моля, помогнете ми .. LOL
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc