![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте на всички ....
Няколко месеца назад аз започнах темата, с проблеми с PC замразяване. Heres връзката http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/ Както гласи в моите предишни темата, това замразяване, както е става от март миналата година, тъй като аз я съгради, и Ive опитали всичко възможно, за да сортирате го до сега. Онзи ден отидох в моята CMOS Setup програма. Моят BIOS е Финикс възлагането и поддръжка на настройка, наречено USB RESUME ОТ S3/S4. Сега Не знам дали това е чиста случайност, но 2 дни по него не е замрази веднъж. Причината да позволи на тази настройка е така, защото го стартирам моя мишката чрез USB интерфейс, а аз научавам, че USB възобнови настройка е нещо общо с режим на готовност и хибернация eventhough мой проблем doesn't отнасят до готовност, защото във всеки един момент може да се замразява от деня . Може би всичко това е просто coinsidence, но бих искал вие да ми даде мнението си ... Благодаря ви, че отделихте време да прочетете това. Почит Дейв ... |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Били ли сте се, че процесора е напълно безплатна прах и мръсотия.
|
|||
|
|||
|
Точно както аз се опитвах да отговоря на вашия пост Той разбил отново .. след 2 дни, не се срива. Че правилата на USB възобнови опция
Да всички фенове са всички свободни от прах, да опитам и в крак с колкото е възможно използване на консерви въздуха най-малко веднъж седмично Мисля, че времето му проклетото нещо имам booted outa задната врата. |
|
|
|||
|
|||
|
Im 100%, че не му топлинна проблем, защото ми време, са в средата на 20 - 30
|
|
|
|||
|
|||
|
Един приятел ми има същия проблем. Но този, защото му дънната платка е боклук.
Не казвам, аз съм вашия хардуер е боклук ![]() Дали блокира проекта от ден един. |
|
|
|||
|
|||
|
Да я започна от 1 ден, аз съм започнал да мисля, че това Biostar Tforce550 M / B е боклук, както и ... Благодарим ви за отговора все пак
|
|
|
|||
|
|||
|
Ако тя започва от 1 ден и всичко е ново. То може да е на дънната платка. Im Не казвам това ще работи, но бихте могли да обновите своя BIOS, и виж, ако това прави разлика.
Тук връзка, ако искате да търсите в този TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce 550 TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE 550 + SE |
|
|
|||
|
|||
|
Благодарим ви за отговора, аз осъвременяване на BIOS до последната версия, веднага щом проблемът arised, аз мислех, че тя също може да се нуждаят от актуализация на BIOS на дънната платка, защото не е била доставена с последния BIOS, но все още няма късмет ... Понякога мисля, че трябва да има проблем с дънната платка, но смята, че тече сладка като гайка с изключение на нечетните замразява своята ме чудех дали е на борда, или не .... Айв Run outa идеи
![]() Моля, помогнете ми .. LOL |