menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Obecné Hardware Chat

Register

Pc Mrznoucí (pokračování)

Reply

Thread Nástroje
Old 8. ledna 2008, 09:18
Člen Skupina

Ahoj všem ....

Pár měsíců zpět jsem začal závitem, s problémy s PC mrazu. Heres odkaz

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/

Jak to zní v mém předchozím vlákno, to mrazení, jak se děje již od března loňského roku, protože jsem ji a IVE vyzkoušeli všechno možné třídit to až do nynějška.

Na druhý den jsem šel do mé CMOS instalační program. Můj bios Je Phoenix Award a umožnily stanovení nazývá USB Resume OD S3/S4. Teď dont vědět, jestli je to čistá náhoda, ale 2 dny na to nemá zmrazila jednou.

Důvodem I toto nastavení je zapnuto, protože jsem běžet můj myší přes USB rozhraní, a četl jsem, že až na usb obnovit nastavení je něco udělat s pohotovostním režimu spánku a přestože můj problém doesnt týkají v pohotovostním režimu, protože by mohl zmrazit kdykoliv na den . Možná je to všechno jenom coinsidence, ale rád bych vás, aby mi svůj názor ... Děkuji, že jste si udělali čas a přečtěte si to. Dave jde ...
Old 8 ledna 2008, 10:20
Administrátor Skupina

Už jste se určitě váš procesor je zcela zdarma prachu a špíny.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. ledna 2008, 10:34
Člen Skupina

Stejně jako jsem se snažil odpovědět na váš příspěvek se zřítil opět .. za 2 dny bez zhroucení. To vylučuje možnost usb životopis

Ano, všichni fanoušci jsou bez prachu, zkusím a držet krok s pokud možno co nejvíce konzervovaných pomocí vzduchu nejméně jednou týdně

Myslím, že svého času tu věc mám zaveditelný outa zadní dveře.
Old 8 ledna 2008, 10:38
Člen Skupina

Im 100% jisti jeho ne teplo problém, protože můj temps se v polovině z 20 - 30
Old 8 ledna 2008, 11:30
Člen Skupina

A můj přítel má stejný problém. Ale to je proto, že jeho deska je kousek svinstvo.
Já neříkám, hardware je svinstvo
Což se zhroutí začít od prvního dne.
Old 8 ledna 2008, 14:33
Člen Skupina

Ano, začala od 1 den, jsem na začátku si to Biostar Tforce550 M / B je svinstvo, stejně ... děkuji za Vaši odpověď i když
Old 8. ledna 2008, 15:56
Člen Skupina

Pokud je spuštěn od 1 den, a všechno bylo nové. Mohlo by to být základní deska. Im Neříkám, že to bude fungovat, ale můžete aktualizovat BIOS a vidět, že když je nějaký rozdíl.
Zde je odkaz, pokud se chcete podívat do tohoto
TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce +550
TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE +550 + SE
Old 9 ledna 2008, 05:28
Člen Skupina

Díky za vaše odpovědi, jsem aktualizoval bios na nejnovější verzi, jakmile je problém arised, myslel jsem, že i to, že může potřebovat bios aktualizovat, protože základní deska není dodáván s nejnovější bios, ale stále není náhoda ... Já myslím, že někdy musí být porucha s desce, ale viděli, jak běží sladké jako blázen kromě odd zmrazit svůj mě zajímalo, zda je její představenstvo, nebo ne .... Ive spustit outa nápady

Prosím pomozte mi .. válet se
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.