μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Γενική Συζήτηση Hardware

Register

Pc Κατάψυξη (συνέχεια)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Ιαν 2008, 09:18
Μέλος Ομάδα

Default Pc Κατάψυξη (συνέχεια)

Γεια σε όλους ....

Λίγους μήνες πίσω ξεκίνησα ένα νήμα, με τα προβλήματα με το PC κατάψυξη. Heres η σύνδεση

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/

Όπως αναφέρει σε προηγούμενο νήμα μου, αυτή η δέσμευση που συνεχίζεται εδώ και από το Μάρτιο του περασμένου έτους από τότε που το έφτιαξαν, και IVE κάθε δυνατή προσπάθεια για να προσπαθήσει να διευθετήσουν το θέμα μέχρι τώρα.

Τις προάλλες πήγα να μου ΚΟΑ στο πρόγραμμα Εγκατάστασης. My βιογραφικά Είναι Phoenix Award και ενεργοποιημένη μια ρύθμιση που ονομάζεται USB RESUME FROM S3/S4. Τώρα Ι dont ξέρτε εάν αυτό είναι καθαρή σύμπτωση, αλλά για 2 ημέρες δεν έχει πάγωσε μία φορά.

Ο λόγος που αυτή η ρύθμιση είναι ενεργοποιημένη, γιατί μου τρέχει το ποντίκι μέσω της διασύνδεσης USB, και διάβασα ότι μέχρι το usb ξαναρχίσει η ρύθμιση είναι κάτι να κάνει με αναμονής και αδρανοποίησης eventhough μου πρόβλημα doesn't αφορούν στην κατάσταση αναμονής, διότι θα μπορούσε να παγώσει κάθε χρόνο την ημέρα . Ίσως όλα αυτά είναι απλά μια coinsidence, αλλά θα ήθελα εσείς να μου δώσετε τη γνώμη σας ... Ευχαριστώ για τον χρόνο για να διαβάσετε αυτό. Regards Dave ...
Old 8 Ιανουαρίου 2008, 10:20
Διαχειριστής Ομάδα

Έχετε φρόντισε CPU σας είναι εντελώς δωρεάν τη σκόνη και τη βρωμιά.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 Ιαν 2008, 10:34
Μέλος Ομάδα

Ακριβώς όπως ήμουν προσπαθεί να απαντήσει σε σας μετά Θα τράκαρε ξανά .. μετά από 2 ημέρες που δεν κολλάει. Αυτό αποκλείει το usb επαναλάβει επιλογή

Ναι όλες οι φίλαθλοι είναι όλα δωρεάν από τη σκόνη, να δοκιμάσω και να συμβαδίζουν με την όσο το δυνατόν με τη χρήση αέρα σε κονσέρβα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα

Νομίζω ότι είναι ώρα το καταραμένο πράγμα έχεις εκκινήσει outa την πίσω πόρτα.
Old 8 Ιανουαρίου 2008, 10:38
Μέλος Ομάδα

Im 100% σίγουρος ότι δεν τη θερμική ζήτημα, επειδή μου temps είναι στα μέσα του 20 - 30
Old 8 Ιανουαρίου 2008, 11:30
Μέλος Ομάδα

Ένας φίλος μου έχει το ίδιο πρόβλημα. Αλλά thats λόγω μητρική πλακέτα του είναι ένα κομμάτι χάλια.
Δεν λέω το υλικό σας είναι χάλια
Μήπως κολλάει το ξεκίνημα από την πρώτη ημέρα.
Old 8 Ιανουαρίου 2008, 14:33
Μέλος Ομάδα

Ναι άρχισε από την ημέρα 1, Είμαι αρχίζουν να πιστεύουν αυτό το Biostar Tforce550 M / B είναι χάλια, αλλά ... ευχαριστώ για την απάντησή σας και αν
Old 8 Ιαν 2008, 15:56
Μέλος Ομάδα

Σε περίπτωση που άρχισε από την ημέρα 1 και όλα ήταν καινούργια. Θα μπορούσε να είναι η μητρική πλακέτα. Im δεν λέει αυτό το έργο, αλλά θα μπορείτε να ενημερώσετε το BIOS και να δούμε αν αυτή κάνει τη διαφορά.
εδώ η σύνδεση εάν θέλετε να εξετάσει το
TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce 550
TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE 550 + SE
Old 9 Ιανουαρίου 2008, 05:28
Μέλος Ομάδα

Ευχαριστώ για την απάντησή σας, θα ενημερωθεί το BIOS στην τελευταία έκδοση, το ταχύτερο το πρόβλημα arised, σκέφτηκα και εγώ ότι μπορεί να χρειαστεί μια ενημερωμένη έκδοση του BIOS, επειδή η μητρική δεν είχε αποσταλεί με το πιο πρόσφατο BIOS, αλλά ακόμη δεν τύχη ... Μερικές φορές πιστεύω πως πρέπει να είναι ένα πρόβλημα με τη μητρική πλακέτα, αλλά θεωρείται ως τρέχει γλυκά όπως ένα καρύδι, εκτός από την περίεργη παγώσει τις έχεις μου να αναρωτιέται αν το πλοίο είναι το ή δεν .... IVe τρέχει outa ιδέες

Please Help me .. γελάω δυνατά
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια! Νέα My Computer Keeps Κατάψυξη! cheesepuff Γενική Συζήτηση Hardware 9 27 Απρ 2009 08:56
Δεν mic, δεν ήχου και XP δέσμευση πω πω joeshcosmo Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 7 22 Ιαν 2009 09:16
USB 2.0 Κατάψυξη Υπολογιστών Snohawk Γενική Συζήτηση Hardware 4 24 Δεκ. 2008 08:36
PC δέσμευση θέματα Gerry Mac Γενική Συζήτηση Hardware 7 22 Δεκ. 2008 16:17
WMP είναι δέσμευση πάνω. Warrenisit Multimedia & Codecs 2 21 Ιαν 2008 12:46
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.