manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > General Hardware Chat

Register

Pc Hladan (nastavak)

Reply

Thread Tools
Old 8. siječanj 2008, 09:18
Member Group

Default Pc Hladan (nastavak)

Pozdrav svima ....

Nekoliko mjeseci vratio sam pokrenuo thread, kod problema sa pc zamrzavanje. Heresu link

http://www.thecomputerforums.co.uk/f...problem-11167/

Kao što piše u mom prethodnom slijedu, kao što je ovaj zamrzavanje traje od ožujka prošle godine, otkad sam ga sagradili, i ive pokušao sve moguće razvrstati ga do sada.

Drugi dan sam otišao u moj CMOS setup program. Moj BIOS je Phoenix nagrada i omogućena postavka zove USB SAŽETAK OD S3/S4. Sada ja dont znati ako ovaj je čista slučajnost, ali 2 dana na njoj nije smrznuti jednom.

Razlog sam omogućili tu postavku je zato što sam pokrenuti moje mišem preko USB sučelja, a čitao sam da su se nastavili usb postavka je nešto za napraviti sa stanju hibernacije eventhough a moj problem se odnosi na stanju, jer u svakom trenutku mogao smrznuti na dan . Možda je ovo sve samo coinsidence, ali bih voleo da vi dajte mi svoje mišljenje ... Hvala vam za uzimanje vremena da pročitate ovaj. Regards Dave ...
Old 8 siječnja 2008, 10:20
Administrator Group

Jeste li sigurni da su je CPU prašine i nečistoće u potpunosti besplatno.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8. siječanj 2008, 10:34
Member Group

Kao što sam se pokušava odgovoriti na Vaš post Ona pala opet .. nakon 2 dana bez crashes. Ta pravila se nastaviti USB opcija

Da svi fanovi su slobodni od prašine, JA probati i držati korak s koliko god je to moguće pomoću limenkama zraku barem jednom tjedno

Mislim da je njen put osuditi stvar je dobio booted outa na stražnja vrata.
Old 8 siječnja 2008, 10:38
Member Group

Im 100% siguran a ne svojih topline problem, jer su moje temps je sredinom 20's - 30
Old 8 siječnja 2008, 11:30
Member Group

Prijatelj moj ima isti problem. Ali taj jer njegova matična ploča je dio sranje.
Im 'ne kazivanje vašem hardveru je sranje
Da li je crashes počinje od prvog dana.
Old 8 siječnja 2008, 14:33
Member Group

Da počelo iz dana 1, Im 'početak to misliti ovaj Biostar Tforce550 M / B je sranje kao i ... hvala za odgovor premda
Old 8. siječanj 2008, 15:56
Member Group

Ako je započeo iz dana 1 i sve je bilo novo. To bi mogla biti matična ploča. Im ne govoreći to će raditi, ali mogli biste ažurirali vaš bios i vidjeti ako se to čini sve razlike.
ovdje je link ako želite pogledati u koji
TForce 550 http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...del=TForce 550
TForce 550 SE http://www.biostar-usa.com/mbdownloa...=TFORCE 550 + SE
Old 9 siječnja 2008, 05:28
Member Group

Hvala na odgovoru, ja se ažuriraju bios na najnoviju verziju čim se problem arised, mislio sam da je previše svibanj trebate ažurirati BIOS matične ploče jer nije bio isporučen s najnovijim BIOS-u, ali i dalje nema sreće ... Ponekad misle da mora biti glitch s matične ploče, ali smatraju da teče slatko kao orah osim ak zamrznuti njezina got me pitate da li je njegova odbora ili ne .... Ive pokrenuti outa ideje

Ugoditi pomoć mene .. lol
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.